daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii, va rog frumos.
am doua zile libere si as vrea sa recuperez alocatiile pe care din diferite motive nu le-am ridicat. Cu ce hartii si unde trebuie sa ma duc (sector 2)? Pot in acelasi loc sa fac cerere sa-mi vireze alocatia intr-un cont? Poate fi contul meu de salarii (ING)?
Va multumesc pentru raspunsuri!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
alocatia se da retroactiv pe un an de zile, trebuie facuta cerere la Directia de Protecie a copilului din sectorul in care locuiesti si tot de acolo ridici formularele cu care mergi la banca si deschizi cont personal (Bankpost) - asta era acum doi ani.
Si pe mine ma intereseaza raspunsul la intrebarea asta. Mai am una: cat de "in urma" se poate merge cu recuperarea ?
Sa nu radeti, dar eu acum 2 saptamani am aflat ca alocatia este pentru orice copil.. si Minunica are 3 ani si jumatate acusica!
Roxana&Ruxandra
Da un telefon la Protectia Sociala la 211.39.32 care se afla pe Strada Venerei si cere sa vorbesti la alocatii de stat si intreaba-i pe ei.
Da se poate sa o recuperezi. Trebuie sa faci o cerere la ei (intreaba la telefon care este programul de lucru cu publicul).
Succes.