Piedut surubelnita! Ajutati-ne sa luam alta.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mik, are si briceag de ala cu de toate, dar surubelnita aia e iubirea vietii lui, mana lui dreapta. Nu pot explica Cand a mai pierdut-o odata, s-a intors 150 km la un client unde reparase un calculator si a cautat mai bine de 15 minute prin curte unde scosese sursa sa o sufle de praf, pana a gasit-o. E ca la copiii aia care pierd plusul preferat si numai ala le trebuie, chiar daca e uzat si vai mama lui.

Iti multumesc mult pentru ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

laura, daca gasesti pana la urma surubelnita mult-visata, n-ar fi rau sa comanzi vreo 4-5 bucati, daca nu costa prea mult. sa aiba omul o rezerva strategica .
dar pe la un service de calculatoare/electrocasnice mici/ceasornicarie n-ar gasi sa cumpere sau macar sa afle de unde se aprovizioneaza cu surubelnite similare sau identice cu cea pierduta de sotul tau ?

Mergi la inceput

Pai da, 4 vrea sa isi ia acum. Pe cea pe care a pierdut-o, a avut-o mai bine de 6-7 ani.
El zice ca a cautat, a si comandat de pe site romanesc una ce parea ok, dar e prea mare si nu e cum vroia el.

Mergi la inceput

si inca un pont : convinge-l pe sotul tau sa-si ia o mica borseta, in care sa-si tina toate maruntisurile din buzunare.

la leonardo aveau acum 2-3 luni o promotie ff avantajoasa la modelele samsonite, la jumatate de pret fata de reprezentanta oficiala. se gasesc acum destule modele de borsete/gentute barbatesti, mici, mijlocii sau mari, din piele sau inlocuitor, cu fel de fel de buzunarele, etc.

in felul acesta salveaza si captuseala buzunarului si nici nu mai trebuie sa-i verifici buzunarele pantalonilor inainte de a-i spala

Mergi la inceput

Cu borseta, nici o sansa. Si portofelul si-l ia destul de mare sa incapa buletinul, dar destul de mic sa incapa in buzunarul de la spate.
Nu mai spun de cate ori i-am/si-a cusut buzunarele sparte.

Mergi la inceput

never say never.

asa era si sotul meu, n-ar fi acceptat in ruptul capului sa poarte borseta, pana cand a avut revelatia ca este perfecta pentru a-si adaposti pretiosii ochelari de soare. nu voia sa le puna snurulet, sa umble cu ei de gat cand intra undeva, in buzunar nu putea sa-i bage, la sofat ii sunt foarte folositori cand e soare, indiferent de anotimp, dar nu voia sa-i lase in masina sa nu fie furati, etc. si uite-asa, langa ochelarii de soare (cu tot cu toc si carpita de lustruit), in borseta, au intrat si cheile, portofelul, telefonul mobil, permisul si talonul masinii, ba are si un pachetel de servetele de hartie, just in case.

asa ca, n-ar fi rau sa-i induci ideea ca o mica borseta e solutia ideala pentru a-i gazdui pretioasele accesorii care acum ii gauresc buzunarele. si poate il convingi pana la craciun, sa-i aduca mosul cadou o borseta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

nu m-am putut abtine, sorry!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

nu m-am putut abtine, sorry!

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

O sa ai tu nevoie sa te ajute la vreun surub intr-o zi, sa vad atunci cum mai razi, daca nu are cu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vai! E musai sa-i recuperam surubelnita lui Sebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

laura va ajut eu cu placere daca pot, uite cum putem face ...arata-mi care model ii place sotului tau,chiar daca sunt din us si le trimitem la sora mea in uk si de acolo nu te costa nimic transportul ca oricum noi facem destule drumuri si ti-o aduc cat pot de repede :) ok?

Mergi la inceput