Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Andreea, merci. Si ea a mai facut cu mucus, dar era si kk normal. Acum parea numai mucus. O sa vad urmatoarele scaune cum sunt.
Mami Ilinca si Oana, colargolul si vitamina C cat se dau? Ca noi am facut 5 zile si mucii tot ies la greu si tot galbeni. Am uitat cat mi-a zis pediatra

Kytanutz, eu nu l-as lasa mai mult de 4 ore. Mai ales daca are si icter, atunci e foarte somnoros si chiar se recomanda trezirea lui pt papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

olivette, ce frumoasa e maya in poza de la avatar. Te-ai mai linistit cu kk? cum a fost la urmatoarele scutece?

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Felicitari Ramona_bm!Bine ai venit Ema Andreea!sa fiti sanatoase amandoua si refacere rapida Ramona

Kytanutz bine ai ajuns acasa,uff sper sa se rezolve cat mai repede cu sanii si ranile!si saru-mana ca intrebi ce mai fac...cu toate pe cap tot nu uiti nimic sper sa ai pe cineva acum ca a plecat sotul,cineva care sa te ajute!

Fetelor ador pozele cu bbi de la avatar sunt toti asa duuuuulcisi ma bucur mult ca se scrie si absorb si eu informatii ma intristez cu fiecare problemuta si ma bucur cu fiecare succes sau veste buna :)
Apropo bravo Stella pt vestile de la medic e un voinic Matei pu pu pu sa nu-l deochi!
Fulguta28 de unde stii ca nu va astepta bb pana mai aproape de termen...ai cezariana programata?eu sper sa stea la caldurica cat mai mult! .Ei pt orice eventualitate eu iti doresc nastere usoara si bb sanatos si mancacios!:)

Mandrele legat de scutece...aici un pont bun e Lidl...nu au pt nou-nascuti dar cam din a 3-a lunita sunt ok...dc bb nu face alergii la diverse marci eu am in jur aici multe mamici care cumpara de la Lidl pt ca sunt bune(scutecele) si ieftine...repet fata de celelalte preturi de aici dar cred ca merita sa aruncati un ochi ....

Anka-Iasi sunt sigura ca deja ai puiutul in brate deeci Felicitari!sanatate multa si recuperare rapida....din ce imi amintesc tu ai avut o sarcina mai grea....sper de acum incolo cu mpuiutul sa mearga totul perfect!!

Elfica maine tu aveai DPN zic eu asa sa nu treaca fara niste majorete!
Hai Elfica!!!
nu de alta da noi 2 ramaseram :D ....
Mi se pare o idee super sa scrie Stella dc reuseste un msg de predare a stafetei ca nu cred ca mai e mult....apropo cine ne face casuta dincolo?Anidaz poti sa o faci tu?
Am vazut ca au inceput nasterile la odiseea de nov-dec :) ....si mai sunt fete cu DPN in oct :)
Ellyshor am salvat info

Eu am inceput sa ma plimb cum mi-a spus medicul...joi mergem la control,voiam sa va intreb...ieri seara si ma mai apuca uneori am avut in burta jos cam unde e capusorul niste senzatii dubioase adica simteam ca si cum as fi balonata am un balonas cu aer care se invarte acolo pana ajunge la un varf de presiune...ca la balonare dar in acelasi timp bb se misca si sus adica picioare fund...si intrebare sa fi fost contractii?!au fost cam o ora dese cam la 3-4 min si dp nimic sau poate se misca bb isi misca capul?mie nu mi-a coborat burta dar poate asa se simte?!

Intrebare 2...ca acum oricum au inceput botezurile am o prietena buna care face botezul in curand si noi de aici evident acum n-avem cum sa ajungem dar vreau sa-i trimit cadou in bani...cam cat de mai da la un botez ca mi-e prietena buna...

In rest eu inca lucrez cate ceva de acasica pe pc...ce mai apuc :))
Si acum ceva haios...soacra ar vrea sa se nasca bb balanta ca are nu stiu ce Afroditi ca planeta si o sa faca fetele coada :)) ...mai vrea si pe la 7-9 seara ca nu stiu ce horoscop bun va avea :)) iar sotul ar vrea vineri sambata ca sa prinda mai multe zile de concediu sau dc se poate sapt viit nu asta ca-i plecat seful:))))

Va pupacesc si o noapte linistita!

39s2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Scriu repede, ca nu am timp deloc. Am fost la control, colul s-a deschis de doua degete, pot naste oricand, vroiau sa ma interneze, dar am refuzat, zicand ca vin urgent la primul semn evident de nastere. Bebe e bine, inima bate ok, circulatia prin cordonul ombilical e buna, e micutza, asa cum ma asteptam, dar m-am linistit ca e bine. Acum, mult a fost, putin a ramas. Sper sa ne regasim putin si maine dimineata, daca nu, va anunta Adriana. Am vazut ca cineva a trecut-o si pe Ramona_bm in titlu, dar stiu ca mai erau doua persoane care au anuntat nasterea, dar nu mai stiu acum care. Le-am rugat doar sa revina cu amanuntele nasterii, sa poata fi trecute...

Va pupic dulce pe toate si sper din toata inima sa nasc de maine incolo. Sotul are de predat ceva la serviciu si ma ruga sa rezist pana maine dimineata la 9, ca iar se duce de la 5, sa mai termine din ce are, sa fie cat mai la zi cu treaba. Of, sper sa fie bine, sa nu dam fuga la spital in toiul noptii.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

39 +

Mergi la inceput

Carmen, Maya face o data, de 2 ori pe zi kk. Azi deja a facut de 2 ori, asa ca de-abia maine o sa vad cum face.

Multumim de aprecieri. Poza am facut-o cand am implinit o luna.
Toti boboceii nostri sunt frumosi foc, imi vine sa-i pupacesc pe toti cand vad pozicile.

Moro, haioasa soacra ta cu Afroditii ei si sotiorul cu programarea. Sa vedem daca ai fetita ascultatoare sau e mai independenta si face ce vrea ea
De botez nu stiu ce sa-ti zic, ca ultimul la care am fost a fost acum 10 ani si al nostru e de-abia pe 10.11.
Tinand cont ca nu veniti, daca ii trimiti 100 euro cum suna? Mult, putin?

Pediatra imi recomandase sa iau si un aparat de aerosoli, ca o sa-l tot folosesc la asta mica, si-l putem folosi si noi cand suntem raciti. Zicea ca e cam 250-300 lei unul. Si ma gandeam: iar bani? Oare l-om folosi?
Azi dupa vizita la dr am fost la Lidl (prima iesire intr-un magazin cu bb- a dormit pe mine) si am gasit aparat de aerosoli la 129 lei si l-am luat. Va zic ca idee, poate va intereseaza si pe voi. Dra mi-a zis sa-i fac in somn ca majoritatea copiilor nu stau. Eu i-am facut treaza si nici nu s-a miscat. Cred ca o cslma zgomotul aparatului. Si cu batistura bebelusului nu avem pb, cum dam drumul la aspirator, cum tace. La pompita manuala urlaaaaa. Azi dimi pe la 5 daca tot era treaza am zis sa-i mai scot si mucii. Si s-a pus pe un urlat de a venit ta'su imediat si a inceput sa se ratoiasca la mine ca chinui copilul, ca parca imi face placere sa o aud asa cum tipa. Evident ca mi-au sarit toti dracii pe el! Va dati seama!

Mergi la inceput

Moro, cu gandul la fetita mea, l-am facut si pe bble tau fetita. Scuze

Elfica, ma bucur ca bb e bine. Ai vazut ce ascultatoare e? Stie ca ai terminat toate treburile, asa ca si-a asteptat si ea randul. Acum vine dintr-o clipa in alta. Cu ce medic nasti pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

RAMONA BM , BRAVO! BINE AI VENIT BOBOCICA!

HAI ELFICA,TINEM PUMNII!

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Am avut 2 zile musafiri si uite cat ati scris voi! Sa fac un exercitiu de memorie...

Felicitari Ramona pentru micuta Ema! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa. frumoasa stiu ca e ca am vazut-o pe facebook.

Felicitari si tie Stela pentru brotacelul urias Matei! chiar ca a crescut frumos in aceasta luna.

Kytana, bine ai revenit printre noi :)! Eu mi-am pus pansament inca vreo 2-3 zile dupa ce-am ajuns acasa, iar betadina inca vreo saptamana. Imi pare rau pentru ranile ce ti le-a facut pingu Luca, eu n-am avut probleme de genul, piciu` meu e delicat :P, dar auzisem in spital ca Bepanthen se recomanda in astfel de cazuri.

Sandy, eu l-am dat la inceput pe bebe cu ulei de masline fiert in bain marie (vad ca si Elfica a facut la fel) la recomandarea neonatoloagei, dar apoi i-am luat ulei de la johnson`s ca sa miroase si piciu` meu frumos.

Apa plata folosesc si eu tot Bucovina, la recomandarea unei prietene ce a crescut cu lapte praf doua fetite. Cica n-ar avea nu stiu ce apa, imi scapa acuma.

Batistuta bebelusului o folosim si noi de cate ori ii vad mucuti prin nasuc si sta foarte linistit in timpul operatiunii; cred ca zgomotul facut de aspirator il linisteste.

Moro, legat de botez... noi am dat cam 400 de lei la prieteni buni, din care cam 150 de lei a fost meniul. Cam asa se da la noi in Ardeal. La un botez la care n-am fost decat la biserica, la niste vecini, am dat 200 de lei. Si eu ma gandesc ca daca iti e prietena foarte buna, ca sa suplinesti absenta ta, sa trimiti cam 100 de euro. Acuma vedeti voi.

Zilele astea am avut o gramada de vizitatori. Daca pana acuma doar parintii si nasii au fost sa-l vada, de sambata incepand au tot venit. am primit o gramada de cadouri, hainute, prosopel, creme, gel de dus si...pampers pentru vreo 2 luni. Problema e ca toti ne-au adus pampers pentru 3-6 kg, newbaby si ma intrebam ca alea chiar le putem folosi pana la 6 kg? De ce atunci nr. 3 de pampers sunt pentru 4-9 kg?

Maine piciu` meu face 1 luna, il sarbatorim cu tortulet. Ieri l-am cantarit si masurat cu sotul:
la nastere 2900 kg si 50 cm, dupa scadere 2730
la o luna 3680 kg si 54 cm.
Ne bucuram enorm ca a crescut asa de mult, deja are cateva hainute si sosetele ce nu-i mai vin :).

Stiu ca suntem mai multe fete ce maine sarbatorim o luna (cred ca a fost ceva in aer in acea zi - cred ca a fost ziua cu cele mai multe nasteri), asa ca le urez de pe acuma la multe luni si ani la bebeii lor.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Ah! Era sa uit!

Hai Elfica!!!
Hai Moro!!!
Nasteri usoara va doresc si bebei sanatosi!
Elfica, pana la urma cu cine nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

ELLYSOR:ce ai scris tu acolo e tare adevarat,dar iti spun din perspectiva lui bb 2!
SANDY: ergomet stimuleaza curatarea uterului, sa se elimine secretiile. clexanul se da in cazul operatiilor , sa nu se formze cheaguri care sa plece la plimbare.ce face piticuta ta?cum va descurcati in noua formula?
ANDREEA:te-ai mai linistit cu greutatea lui Andrei? e foarte bine , dar calculeaza de la c m mica greutate, asta e dupa e a scaut fiziologic.
KYTANA : bine ai venit la noi!
-regula de baza la nou-nascuti este ca nu e nicio regula, ei fac legea si la fiecare e diferit.
-in cazul meu,la san tin bb pana adoarme profund apoi o mut in patut.
-betadina doar o sapt am folosit, apoi nimic ca am uitat de operatie
-cu trezitul bb pt papa e mai delicat cel putin la inceput cand poate avea icter si e mai somnoros ,atunci zic toti sa-l trezesti. mai tarziu, dc doarme bine , inseamna ca a mancat bine, maimutele astea nu dorm nu sunt satisfacute, isi cer drepturile imediat, daca lipsesc 5 ml si fac scandal
CARMEN:cum sunteti ? ce face vuvuzela? amai vomat?
BOB:sfaturile le ignor, pe mine ma enerveaza ca vin sa se uite cum sta bb in wrap,imi vine sa-i impusc. cum mai e cu colicii?
OLIVETTE: vit c 10 zile, colargol nu am pus mai mult de 5-6 zile. Din experienta mea cu caprita mare, mucii dureaza 2 saptamani in raceli fara complicatii si tratate normal.Si Ana mai are secretii mai inchegate, galbui, ii scot o data la 3 ore. Deci rabdare
MOROK: tu esti ultima burtica activa sau mi se pare mie?
MIHAELA:bravo pt crestere!

va pup

Ana & Ilinca

Mergi la inceput