Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Elfica spune:
Cat i-am dat LP, de la 1 an si 3 luni la 1 an si 11 luni, i-am facut cu diverse feluri de apa plata, dar toate au lasat urme albe, depuneri de minerale, m-am gandit eu. Eu incalzeam apa in cana de fiert apa. Cred, totusi, ca nu am incercat Borsec, cel mai des faceam cu Aqua Carpatica, care teoretic e foarte buna. Fetele de la odiseea veche ziceau si de Devin ca e super, dar eu nu am gasit-o pe unde am fost. Oricum, alaptam in paralel, iar acum ii dau lapte de vaca in loc de LP si ii merge foarte bine. Am incercat sa nu ii dau inainte de 2 ani, se zice ca asa e bine, ca laptelui de vaca ii lipsesc nu stiu ce componente. In fine, eu nu i-as fi dat LP deloc, dar nu lua in greutate deloc, e micutza si acum si am zis sa incerc sa o ascult pe pediatra, sa nu fiu Gica Contra pana la sfarsit, ca tot m-a acuzat sotul ca eu mereu fac ce vreau, nu ce au facut ceilalti parinti cu copii. Adica am fost anti LP, anti premergator si nu mai stiu acum ce exemple sa va dau.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
39 +
sandy_2008 spune:
salutae
eu ziceaam ca nu stiu ce este ergomedul. eu am facut dupa cezariana 5 zile clexane si atat. lohiile au fost mai abundente in primele 2 zile, dupa care au mai fost ceva scurgeri 3 zile. nu am luat alte pastile.
am primit in maternitate un pliculet de crema pt sfarcuri de la avent insa nu reusesc sa o gasesc in magazine...voi ce folositi?
bebelina are pielea f uscata, se cojeste pe burta si picioare? ce crem e ati incercat?
pup
Elfica spune:
E firesc sa dea un rand de piele jos, toti bebelusii patesc, cred. Eu am incercat doar ulei de masline fiert la bain mairie si mai tarziu am avut o crema de la Klorane, primita cadou, am folosit-o insa doar sa nu o arunc, dar nu mi-a placut in mod special.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
39 +
tzitziri spune:
Am spus prostii
Nu fac LP cu Borsec, ci cu Bucovina. Bucovina nu lasa deloc depuneri pe ibric...
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
lalala13 spune:
revin cu amanunte
Ema Andreea, N 16.10.2012-09:35, 3.410 kg, 50cm, apgar 10/10 bebe de Ramona_bm
carmen spune:
Clexane am facut si eu in spital (si apoi acasa) 7 zile, si 30 de zile de Aspenter, sunt anticoagulante din cate stiu eu.
Kytanaaaa!!! nici noua nu ne vine sa credem ca ai reusit sa ne scrii. Sunt grele primele 2-3 zile acasa, mai ales ca tu draguta esti si singura, dar ai sa vezi ca trec repede. Stiu ca vei fi perseverenta in privinta alaptatului si vei reusi . Iti transmitem gandurile noastre bune si urarile de refacere rapida ca sa redevii optimista si in forma macar cum ai fost inainte.
Teoretic si eu stiam ca pot manca aproape orice, dar frica m-a impiedicat, dar sunt hotarata sa incerc banana maine si apoi mar, ca sa imi dau seama daca deranjeaza cumva la bebe. Cu siguranta la Daria nu am fost asa de 'fricoasa" in privinta asta, dar m-am ramolit .
Lulutza, cum te-ai obisnuit fara sotior pe timul zilei? Tot asa rece e la voi? Poti iesi afara cu Teodora la plimbare?
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
nu_mai_stiu spune:
Lulutza si al meu bb este exact ca Theodora.Plange doar cand ii e foame si de alaptat procedez exact ca tine...
Tzitziri,m-a speriat pediatra aia nebuna.Am mai rascolit si eu netul si se calculeaza de la greutatea cu care a iesit din spital...ea calculase de la cea cu care l-am nascut :( I-am dat dosarul cu actele lui bb si si-a notat greutatea de nastere
si cea de iesire din spital...deci stia si de una si de alta.
Kytanaaaaaaaa....iuuhuuuuu , esti iar printre noi!!!Bine ai venit acasa si bine ai revenit pe forum.Te asteptam cu mare drag cand ai timp !
Elfica,eu iau in continuare fier si elevit,pana la 40 zile.Dupa nastere mi-a facut ceva in vena,oxacilina parca...nu sunt sigura.Piafen pentru durere,eu am luat doar 2,asta in spital,iar pentru acasa mi-a dat clorocalcin ,dar am luat doar 2 zile ca e prea de kk gustul.
Felicitari Ramona !!!
HAI ELFICA !!!
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)
Kytana spune:
Multumesc de primiree!!
Felicitaaari Ramona! Haideeee Elficaa!
Si eu am primit Ergomet si il mai iau pana maine. Iau 3/zi, 1 la 8h.
Am reusit sa ii dau astazi doar san micului pinguin. Vroiam sa va intreb, voi cat ii tineti la san? Pana dau ei drumul? Nu as vrea sa ii mai dau completare de LP, caci sigur ar mai lipai ca e haplea mic iar eu ca proasta cand am venit acasa nestiind cat sa ii dau i-am dat 50 ml de LP la o masa
Sper ca sunteti bine cu toatele, va pup, ma duc sa vad ce face piticul, v-am scris in timop ce papam si eu.
P.S Voi mai puneti betadina pe operatie? Maine ma duc sa imi taie nodul si am scapat.
Cum am mai mult timp va povestesc despre experienta din spital, cu bune si cu rele
39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
carmen spune:
Eu mai am putin si ajung la balamuc. Vuvuzela Paul a vomitat astazi dupa ultimile 2 mese si dimineata putin. Dupa ce a cerut mancare la ora 3, l-am pus pe umar pentru scos aerul si dupa vreo 2-3 minute a scos o gramada de lapte nedigerat. in urmatoarele 15-20 minute a mai scos si un amestec de apa cu branza. La ora 16,15 iar a vrut de mancare. La masa de la ora 16 a mancat, destul de haplea, nu l-am mai pus pe umar ca sa nu il zdruncin, l-am pus direct pe pat si iar a tras o tura buna de lapte nedigerat.
Ca sa ma intelelgeti de ce sunt imi e groaza, inca nu sunt panicata si sper sa nu fiu. In decembrie unei bune prietene i-a murit fetita de 17 zile. A avut mai multe episoade de vomitat peste zi, s-a dus cu ea la urgente seara si pe cand asteptau sa le vina randul fetita a murit. La autopsie li s-a spus ca a avut ocluzie intestinala.
Paul a fost activ, a stat treaz, a gangurit de vreo 2 ori, scaun la fiecare scute, partzuri la greu. Imi amintesc ca si Ana era vomitatoare la greu, cam pana la diversificare.
Acum l-am asezat pe partea cealalata si doarme :). Care ar fi semnele de deshidratare la sugari? Ca sa le urmaresc.
carmen spune:
Kytana, mi-am pus betadina atat cat mi-am pus si pansament. La 2 saptmani dupa operatie deja nu imi mai puneam pansament si nu am mai dat nici cu betadina.