URASTE-TI BAIETELUL!
Sunt pur si simplu REVOLTATA!Dupa o zi frumoasa,in care Mihaita,s-a comportat exemplar la terapie,in care a petrecut timp la locul de joaca...vin acasa si gasesc pe FB...o campanie publicitara,la un supliment alimentar(pe care unii medici il recomanda si copiilor cu autism,costa foarte mult,o cutie cu 100 de pastile costa in jur de 200 lei),care foloseste cuvantul URA,in care ni se sugereaza sa ne uram copiii,copiii nostri cu autism...pt ca ne incurca viata...
Ce om,cu mintea intreaga poate sugera asa ceva unei mame?!(mama normala si care ar face orice pt a-si ajuta copilul,pt ca trebuie sa recunostem sunt si altfel de mame)?In ce societate am ajuns sa traim?Pana unde sunt in stare sa mearga unii,pt a-si promova si vinde produsele?Sunt pur si simplu intrigata!
sau daca ai un tata cu alzheimer,la indemnul acestora,il poti uri si pe el!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Raspunsuri
Victoria_mami spune:
Cum circula toate cretinitatile pe internet! Sincer, nu inteleg cum o echipa intreaga de oameni: creatorul clipurilor, manageri, creatorul paginii web, NIMENI! nu a vazut ceva gresit in toate astea???
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victoria_mami Cum circula toate cretinitatile pe internet! Sincer, nu inteleg cum o echipa intreaga de oameni: creatorul clipurilor, manageri, creatorul paginii web, NIMENI! nu a vazut ceva gresit in toate astea??? |
Victoria,se pare ca nu!
Intr-o societate romaneasca,in care se incearca din rasputeri constientizarea autismului,integrarea copiilor cu autism in sistemul de invatamant,se trezesc unii,care vand suplimente alimentare,sa indemne la ura!mama,sa-si urasca copilul,in conditiile in care acel copil are nevoie de foarte multa dragoste si afectiune!(eu vb de autism,ca asta ma doare pe mine!)
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
bird70 spune:
Astea sunt clipuri care apar la tv?
Ce firma de medicamente a pus pe piata asa ceva?
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
mihaela77O spune:
Bird,deocamdata este doar pe net,probabil ca ar urma si la Tv...este o firma care comercializeaza suplimente alimentare din SUA,CANADA...(banuiesc ca n-am voie sa spun nici numele firmei din RO,care le comercializeaza,nici numele suplimentelor!)
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
Chuny spune:
Si cine le da voie sa comercializeze asa ceva folosind minciuna ?!?
Un articol la subiect : http://totb.ro/uraste-ti-aproapele-ca-pe-tine-insuti?fb_action_ids=161307157343376&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Marina spune:
cred ca nu le faci nici o reclama spunandu-le numele. Sau o defavoare. Defavoarea si-au facut-o singuri publicand asemenea enormitati
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina cred ca nu le faci nici o reclama spunandu-le numele. Sau o defavoare. Defavoarea si-au facut-o singuri publicand asemenea enormitati |
Marina,asta asa este!
Insa,o sa cer totusi acordul administratorilor s-o fac!sau este sufiecient si cel al unui moderator!?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
Selene,ai pm!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
Marina spune:
Secom? asta e ca scrie in articol. Personal o sa fiu extrem de atenta de acum sa-i evit