FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata dragelor
Felicitari Lara iti doresc sa ai o sarcina usoara, fara probleme de care sa te bucuri din plin. Sa ma copii intru-totul la semnatura doar sa mai adaugi acolo un carut in plus ca la valoarea asta tare zic eu ca-s 2 De acum putem vorbi linistite de cum iti vei reduce programul la servici
Amalia, eu am luat pana in sapt 12 cand le-am redus treptat

Fetelor, eu dorm pe mine asa cava las si poate intru mai tarziu. Pupici si o saptamana frumoasa

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Salutare, fetelor!
Am intrat sa va spun ca voi lua o pauza de forum. Mi s-au adunat o gramada de lucruri de facut in toamna asta, pe care trebuie sa le pun la punct inainte sa vina galusca.
O sa mai intru probabil, din cand in cand sa citesc si, daca am cu ce contribui, o voi face.
Va doresc tuturor fetelor numai bucurii, celor ce astepta bebeii le doresc o intalnire in conditii fericite si sarcina fara emotii prea puternice. Iar, celor care urmeaza sa se gravideasca multa multa bafta!
Va pup si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
Lara, felicitari pt bet barosan...sa fie intr-un ceas bun, sarcina la termen si mult noroc!
amaliaro, mai ai putin draga mea...o sa te gravidesti f curand!Doamne Doamne e cu tine, si totul va fi bine!
irilac, stai cumintica!
alina, iti doresc asteptare usoara pana vine galusca ta si toate cele bune!
fumi, esti in focuri si tu!bafta pupici
eu sunt bine, in afara faptului ca inca mai am mici sangerari, cred ca este normal...sper sa se termine pana la sf de saptamana, vreau sa merg la eco!
va pup

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,

Raportez si eu injectia de azi... maine iau ultima pastiluta de AC - sunt in grafic .

Amalia, Fumi sunt cu ochii pe voi, va tin pumnii stransi stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Ruxandrica si noi suntem cu ochii pe tine

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Wooooow, Lara!!
Congratulations!!!
Sa ai o sarcina minunata, la termen si bebel/bebei sanatosi!
Subiectul asta prolific este de-a dreptul molipsitor!
Amalia, Ruxandrica, Fumi, You are next!!!
Va pup cu drag!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

buna dimi,
tusferi, ruxi, miracol, amalia, iri
am inceput estrofemul si parca sunt putin cam balonata.
Aseara am facut si prima injectie de clexane.
voi ce faceti? pe unde sunteti?
toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimmi !
Fumi
Fetelor da pe unde sunteti ma dragelor

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetelor,

Va pup pe toate

Alina iti doresc sa iti rezolvi cu bine toate lucrurile si sa nasti cu bine.

Fumi, Ruxi, Matusica, Wish, Miracol, Stefana si toate fetele care urmeaza DD sa fie cu voi si sa va bucurati cat mai curnd de miracolul graviditatii dar si de un bebelus pe care sa il tineti in brate in 2013

Gravidutelor si mamicutelor le doresc sarcina si nastere usoara respectiv bucurii nenumarate de la copilasi care au ajuns deja la casuca lor

M-am intrebat daca sa va scriu sau nu (nu am vrut sa aduc vesti mai putin bune), dar pana la urma cred ca asa-i corect. La mine povestea s-a repetat, adica am o noua sarcina oprita in evolutie(a-4a), ca una a fost toxica.
O sa vad daca ne vom orienta spre mama surogat, sau spre adoptie sau simultan pe amandoua. Oricum pana in 2013 nu mai fac nimic.

Intre timp cred ca o sa ma intelegeti daca o sa stau mai departe de forum o perioada pentru ca perioada avortului nu e una prea usoara.

Va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Sandy, imi pare sincer tare, tare rau pentru ceea ce ti se intampla! Si eu ma gandesc de multe ori daca dorinta mea va deveni realitate! Dar, hai sa nu ne dam batute si sa mai incercam! Stiu ca e greu, am trecut prin asta, e greu sa vezi ca beta creste si apoi...totul se duce, se naruie! Dar, poate, totusi intr-o buna zi...
Hai Sandy poate 2013 va fi anul nostru!
Fumi, Ruxi, Amalia, Wisch mult, mult succes! DD fie cu voi!
Eu sunt in fiecare zi cu voi, va urmaresc, va citesc, ma bucur, ma intristez alaturi de voi!
Alina - toate cele bune
Pup toate celelalte fete
S-auzim de bine!

Mergi la inceput