FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34
Raspunsuri - Pagina 19
amaliaro spune:
Bichi din pacate nu a mai ramas nimic dar am 2 comori cu mine In ce priveste treaba cu fetelecare vin isi iau informati si pa dar asta este fiecare cu caracterul lui
va pupa matusica pe toti3
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
daniela74 spune:
scuze fetelor ca dau buzna,din nou dar vreau sa-i spun Amaliei felicitari si ca-i tin pumnii sa fie grasunii lipiciosi de acu vre-o 8 luni si jumatate.Doamne Ajuta
bafta multa fetelor
c`est la vie,pas le paradis
amaliaro spune:
Daniela multumesc draga meaDoamne ajutaxsi la tine si sa fie incercarea ta norocoasa
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
elly_me spune:
scuzee .. si eu dau buzna .. sa-i spun Amaliei ca abia astept sa ne dea o veste buna ...
Sper sa ne spui ca s-au prins 2 gandacei ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
amaliaro spune:
elly_me
amalia tsakoniati
cocolino2010 spune:
amalia iti doresc din suflet sa-ti indeplinesti dorinta de la semnatura
sa creasca mari si sanatosi, sa ai sarcina usoara, macar la fel ca a mea, caci nu pot sa ma pling, a fost totul bine
este rindul nostru sa fim matusi iar tu sa fii mamica, cu drag
fumi spune:
buna dimineata fetele,
Mami Amalia , iti doresc 9 luni minunate!
Miracol , mai ai putin si o sa mergi si tu dupa copii! si mie mi-a luat mult sange pentru analizele de trombofilie!
Looana si nastere usoara! sa ne auzim cu bine si sa ne povestesti despre bebelusul tau!
Tusferi, Iri, Cocolino, Bichi.
Fetelor, voi ati facut eco pentru endometru la cehi in ziua punctiei sau mai devreme?
salutari la toata gasca!
Looana spune:
Buna fimineata
Fumi cu circa o sapt inainte de punctie se face o ecografie pt entometru si una la ei cind ajungi pt punctie.Sa ai noroc mult si un endomtru numai bun pt bebei
Looana 37Sapt.
amaliaro spune:
Buna dimi matusici dragi !
Noi acum ne am trezit cred ca mai dormeam dar ma au sculat durerile si intepaturile de rau de tot ieri am dormit dupa amiaza azi pana la 10 e bine asa ma mai odihnesc si eu ca destul inainte nu dormeam la 06:30 ma trezeam si nu dormeam niciodata la prinz
Fetelor va multumesc din suflet la toate toate fara exceptie pentru urari si sustinere simnt ca mai o alta familie in voi
amalia tsakoniati