FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34
Raspunsuri - Pagina 16
ivisor spune:
Amalia
iti doresc ca ziua de maine sa devina de neuitat pentru voi (in sensul super pozitiv) de acum. Sa ai cei mai lipiciosi bebei din lume si pereche sa fie!
amaliaro spune:
Buna fete dragi!
Mai am putin pana la marea intalnire
Ruxi
Sandy iti multumesc Doamne ajuta si la tine iubita sa treci cu bine peste perioada asta grea si sunt sigura ca intr o zi vei fi si tu mamica (pun o vorba buna sus)pentru sufletul tau greu incercat
Fete ne auzim maine marea intalnire
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ivisor Amalia iti doresc ca ziua de maine sa devina de neuitat pentru voi (in sensul super pozitiv) de acum. Sa ai cei mai lipiciosi bebei din lume si pereche sa fie! |
Ivisor multumesc
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
irilac31 spune:
Amalia, iti tin pumnii stransi maine dimineata, Doamne ajuta sa decurga totul bine si grasuneilor sa le placa la tine in burtica. Azi dimineata cand am aprins o lumanare pt tine grasunul meu a pus si el o vorba buna la DD ca asa mai dadea din toate cele
Te pup si astept vesti de la tine
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+
aristica spune:
sandy ai vazut ca sunt reusite cu mama surogat. Nu stiu daca se poate ca o mama surogat sa faca un ET cu donate, adica, daca nu e o cale de mijloc: mama surogat sa fie doar inseminata de la donator, dar copilul sa fie al vostru. Poate te ajuta liana
matusico vad ca te pregatesti pentru gemeni
amaliaro spune:
Iri iti multumesc din suflet mesajul tau ne a emotionat pe toti din casa DD sa te ocroteasca si pe bebe sa il ajute sa vinacand trebuiepe lume
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
Ariasa zic sa fie gemenasi acum stie DD ce face
amalia tsakoniati
Looana spune:
Matusico iti doresc din suflet ca ziua de maine sa fie ceea mai norocoasa zi din viata ta care sa-ti ceea mai mare bucurie a vieti.....ma gindesc la tine. Sper ca maine sa fiu mai fitt decit azi.....
O seara frumoasa sa aveti
Looana 37Sapt.
amaliaro spune:
Loana draga mea iti multumesc si eu tin pumnni pt maine cand mergeti la medic
amalia tsakoniati