FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34
Raspunsuri - Pagina 14
irilac31 spune:
Salutaaareee,
Tusferiii...pereche si tuuuu , mai da voi v ati inteles sa aveti toate perechi...FELICITARI, sa fiti toti sanatosi si sa-i duci cat mai aproape de termen.
Matusico, deci e deja stabilit, pereche neaparat si tu . Stai ca acum mi-a adus aminte de clexanul tau....si pe mine la inceput ma ustura, apoi m-am invatat cu " durerea aia" sau s-a experimentat sotul si n-am mai avut nimic. Usuca bine locul inainte de a infinge acul si baga serul cat poti de incet, cand doare chiar opreste-te putin si sa bagi si bula aia de aer....Sper ti-a explicat bine . Daca tot nu te descurci, scrie-ne...sa te indrumam noi...cele cu experienta . Asteptam vesti de la bebelasi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+
irilac31 spune:
Teli, ma bucur ca sunteti bine
Fumi, Ruxi, pumnii stransi si pt voi
Eu wk asta voi fi cam aglomerata, avem o gramada de sarbatorit va fi casa plina...asa ca de azi trebuie sa incep pregatirile sa fac bunatati si sa aranjez putin prin casa. Probabil voi mai intra din cand in cand sa vad vestile de la matusica noastra
Pupici la toate
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+
amaliaro spune:
Fetele totul merge conform planului bebei sunt bine si ma asteapta luni la ora 9:30 sa merg sa ii iau acasa deci avem 4 copii veseli si frumosi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Loretta
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Fumi
Ruxida am copii cuminti
amalia tsakoniati
irilac31 spune:
Amalia, bravo pentru muschiulosii tai, iti tin pumnii stransi stransi, sa tot vii cu vesti bune, te pup
31+
tusferi spune:
Teli, ce ma bucur sa mai am vesti de la tine! Sarcina usoara si sa stea bebeii in burtica cat mai mult!
Amalia, felicitari pt cei 4 grasunei! Te-ai decis cati pui? Pune si tu o fetita si un baietel
Iri, petrecere frumoasa si nu te obosi prea tare!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot