Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Legat de nume, am observat ca cel mai nehotarate sunt mamicile de baietei. De ce oare?

Variantele noastre sunt:
Jan ALexandru - sotul zice nu, ca l-ar striga lumea Jean ca pe Jean de al Craiova. Deci, pica! MAi bine Ion Alexandru

Mircea Alexandru - nume de domnitori romani. Asta e o varinta pe care o am in cap de cativa ani in caz ca am baiat. Acum nu mai sunt 100% pt ea.

Remus Alexandru imi place numele de Remus si baietii care au numele asta, isi spun "Renus". Mi se pare ok. Sotului nu prea ii place. Este un nume roman, si se potriveste cu Cezara. As avea 2 romani in casa

Ar mai fi: Horia Alexandru, Catalin, Eduard (dar nu-mi place sa-i spuna lumea Edi)... si binenteles ca tot nehotarati suntem. EU oscilez intre Mircea si Remus. Cum ma hotarasc, cum imi zice sotul, pas.

Daca ar fi fost fata, ar fi chemat-o Sofia Alexandra sau Timeea Ana.

La fetita a fost foarte usor. Cum am aflat ca e posibil sa fie fetita la DT, cum am spus - Cezara Maria. De altfel asta e numele dr care mi-a implinit visul. In plus pe fi-mea o mai cheama, dar nu in acte ci doar la botez si Balasa. E prenumele bunicii mele care a murit cand eu eram gravida si ea nu mai stia cine sunt.

cu 24+ ... si am intrat in luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Danku, daca ai nevoie de o parere neavizata, cred ca Mircea Alexandru e foarte frumos. Mie imi place Mircea. E un nume rezonant si un nume frumos. Eu nu l-am pus din anumite motive ce tine de familia mea si sunt detalii indiscutabile aici... Poate la o cafea. Dar Mircea imi place mult. Alexandru oricum e frumos.
Iti propun un exercitiu. De regula figura noastra rezoneaza cu numele sau invers. Imagineazati-l pe bebe mare, barbat, si apoi vezi ce nume i se potriveste. Cauta semnificatiile numelor si vezi care ti se pare mai apropiata de sufletul tau.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Si mie imi place tot Mircea Alexandru ... si mai imi place Horia.

Mergi la inceput

Si noi ne hotaram mai greu pentru ca suntem a doua oara la nume de baietel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Buna la toate burticile,

dankutza ma bucur pentru ultima ta morfo, toate lucrurile s-au stabilizat si cred ca nu-ti mai da nici tratament! nici mie nu mi-a dat, de fapt a si uitat ca imi daduse augmentin pt streptococ. si nici nu l-am luat, mi-a fost frica.
cu IR a spus sa le urmarim, sa vedem daca mai cresc mai tarziu.

mihaela BINE AI VENIT, sa ai o sarcina si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Tweety eu pt durerile in gat am luat Trachisept cu miere si lamaie. E natural.
Noi ne-am gandit la Tudor, nume de baietel.
Ioana daca te duci la munte sa te imbraci f. f. bine Frigul e cel mai mare dusman al nostru.
Dankutza felicitari pt rezultatele bune de la morfo. N-am mai avut probleme, de ieri. sunt eu mai panicoasa. Oricum la orice durere suspecta fug la dr.

21+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

discutia sta despre alegerea numelui la copil e controversata rau.parerea mea e ce e prea mult strica...adica numele mari de domnitori gen mircea,stefan,traian,burebista...:)) etc,nu ar trebui asociate.cred ca unul singur este atat de frumos si mai ales deajuns.stiti cum se zice:less is more
in legatura cu alegerea medicului cu care naste, eu cred ca daca mosdicul este bun cu adevarat niciodata nu te va lasa sa nasti cu un altul.stiu ca sunt o gramada care indica cezariana numai pt confortul personal.eu daca as avea asa doc as fugi instant in alta parte.in cazul meu eu m-am asigurat de mult ca doc mea va fi disponibila pana si de revelion si am apreciat ca recomanda nasterea naturala daca imi va permite starea medicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

OMG Ioana!!! De cand cu sarcina o data m-am dat cu fond de tn, de 2 ori cu oja si o data m-am vopsit. Inainte obisnuiam sa imi fac un machiaj complet, acum de multe ori nu ma machiez pt ca ma plac asa, gravida fiind. Dar e uimitor cat de aproape sunt de noi nenorocirile alea...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Nici eu n-am mai folosit oja si vopsea de par, plus mai rarut cu parfumurile, ca am citit tot felul de minunatii despre ele (http://www.realitatea.net/studiu-cosmeticele-folosite-in-timpul-sarcinii-pot-cauza-copilului-infertilitate-sau-cancer_340737.html). Acum o sa incerc sa o raresc si cu machiajul

Viki, si pe mine ma scot din sarite persoanele care se grabesc cu sfaturi, constata ca x avea burtica mai mare decat a mea la aceleasi saptamani sau isi dau cu parerea ca durerile in sarcina sunt normale sau ca nu as sta bine pe scaun la serviciu. E inutil sa le explic ca orice gravida e un caz particular si noi stim mai bine ce simtim decat restul persoanelor.

Dankutza, felicitari de morfo buna, poate scapi de alt tratament!

Katy, ma bucur k te simti mai bine.

20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Super tare numele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Super tare numele .

lui Tudor si 27+ cu

21+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput