Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Burtici, unde va gasesc pe facebook?

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 22+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelalela

buna dimineata fetelor! sunt noua pe acest forum, deci nu prea sti ce sa scriu. sper sa invat cat mai multe de la voi avand in vedere ca sunt la prima sarcina, sunt in 22s. va doresc o zi buna!

22+

Bine ai venit Mihaelalela, speram sa ai clipe minunate alaturi de noi si iti dorim o nastere usoara.

25s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor v-am citit dar nu am avut timp sa scriu
frumoase nume v-ati ales pentru bebei la noi pe lista, daca era baiat, aveam Victor si Matei alese si Gabriel imi place mie mult noi pentru bebelina am ales Ema. si, pentru ca nu e nume de sfant, o vom sarbatori de Florii, cand stiu ca se sarbatoresc cei fara nume de sfant.. si oricum atunci suntem mai multi sarbatoriti o sa fie o super mega petrecere de Florii in fiecare an.
cu disponibilitatea doctorilor, sincer, si mie mi-e frica dar sper sa fie ok acum vreo 2 saptamani ma incuraja pe mine o "prietena" cu: "ahhh, daca nasti in perioada sarbatorilor, sigur doctorita ta isi ia concediu si nu iti raspunde la telefon, si sigur ajungi sa nasti cu cine stie ce doctor la camera de urgenta"... foarte draguta tipa... imi venea sa o pocnesc da, e posibil sa se intample si ce a spus ea, dar nu cred ca e bine sa ii bagi unei femei gravide astfel de chestii in cap... cred ca avem suficient de multe chestii pentru care ne stresam, ca sa ne mai consumam si pentru drobul de sare

29+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

suntem la bulgarasi de ianyarie-februarie 2013...sau poti sa ne spui cum te gasim si te adaugam noi

25s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

buna fetelor v-am citit dar nu am avut timp sa scriu
frumoase nume v-ati ales pentru bebei la noi pe lista, daca era baiat, aveam Victor si Matei alese si Gabriel imi place mie mult noi pentru bebelina am ales Ema. si, pentru ca nu e nume de sfant, o vom sarbatori de Florii, cand stiu ca se sarbatoresc cei fara nume de sfant.. si oricum atunci suntem mai multi sarbatoriti o sa fie o super mega petrecere de Florii in fiecare an.
cu disponibilitatea doctorilor, sincer, si mie mi-e frica dar sper sa fie ok acum vreo 2 saptamani ma incuraja pe mine o "prietena" cu: "ahhh, daca nasti in perioada sarbatorilor, sigur doctorita ta isi ia concediu si nu iti raspunde la telefon, si sigur ajungi sa nasti cu cine stie ce doctor la camera de urgenta"... foarte draguta tipa... imi venea sa o pocnesc da, e posibil sa se intample si ce a spus ea, dar nu cred ca e bine sa ii bagi unei femei gravide astfel de chestii in cap... cred ca avem suficient de multe chestii pentru care ne stresam, ca sa ne mai consumam si pentru drobul de sare

29+ cu printesa

Vezi ca Emilia e nume de sfant ;)

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Citat:

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

E grup secret deci nu il gasesti la cautari. Da-mi un PM cu numele tau si cum te gasesc si te adaug eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

carmen, mena, asa deci, unitate secreta pe mine ma gasiti ca MUnteanu Andreea si am flori la avatar ... pup!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Citat:

carmen, mena, asa deci, unitate secreta pe mine ma gasiti ca MUnteanu Andreea si am flori la avatar ... pup!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Te-am gasit? Ti-am dat add si mesaj... Tre sa ma adaugi ca sa te bag in lista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

viki, eu zic sa te bucuri de sarcina in loc sa te ingrijorezi de drobul cu sare...

Si mie imi plac mult numele pe care le-ati ales.

Si ... m'ati convins sa vin pe facebook. Mena ai PM cu id-ul meu. MS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Help! cand ma ridic din pat ma doare usor jos, intre picioare, colul presupun. Trebuie sa ma alarmez. Stiti ca eu il am de 2,80 cm. Sa ma duc la dr?

21+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput