Creare grup Facebook - cum fac?
Raspunsuri - Pagina 3
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zala Eu am inteles ca a inceput sa intre in grupuri de pe contul pe care vrea sa-si faca si ea grup tocmai ca sa-i apara ceva la groups in contul asta. Raza, dar pe 'more' de la 'friends' ai dat clic? Nu de alta, dar daca nu ai nici pagina si nici grup create pe cont, atunci optiunile de creare pagina si grup sunt listate in 'more' de sub 'friends'. |
mno, nu are, am verificat la mine, concluzia este ca ea si-a grupat prietenii pe liste, acolo ii apare acest 'more', la listele de prieteni, dar asta e la subsolul sirului de linkuri, la mine pe coloana odinea e asta: favorites, groups, apps, pages, friends, interests
Zala spune:
'more' la care m-am referit eu in mesajul dinainte e cel care apare sub 'friends' daca nu ai pagini sau grupuri. 'More' de care zici tu, si la care cred acum ca s-a referit si ea, dar am inteles eu gresit, e cel care-ti apare cand pui cursorul pe 'friends', pe acelasi rand.
Nici cu clicul pe 'groups' n-a iesit nimic? Ce s-a afisat?
Lala_D spune:
Cel mai simplu ca sa verifici ar trebui sa deschizi ambele conturi DAR IN BROWSERE DIFERITE.
Unul in IE, de exemplu, si unul in Mozilla.
De preferat acesta in care nu vezi grupul sa il deschizi in alt browser decat pana acum ( spunei ca intri te loghezi, apoi deloghezi si schimbi contul).
E posibil sa iti dispara bug-ul in alt browser.
Sabina spune:
exact ka sta m0am gandit si eu, SAU pe alt computer. Nu radeti :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui Lala_D Cel mai simplu ca sa verifici ar trebui sa deschizi ambele conturi DAR IN BROWSERE DIFERITE. Unul in IE, de exemplu, si unul in Mozilla. De preferat acesta in care nu vezi grupul sa il deschizi in alt browser decat pana acum ( spunei ca intri te loghezi, apoi deloghezi si schimbi contul). E posibil sa iti dispara bug-ul in alt browser. |
Nu merge!
Am incercat cu ambele conturi deschise in acelasi timp/unul cate unul, la distanta de cateva minute, in Chrome si IE.
DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui Zala Eu am inteles ca a inceput sa intre in grupuri de pe contul pe care vrea sa-si faca si ea grup tocmai ca sa-i apara ceva la groups in contul asta. Raza, dar pe 'more' de la 'friends' ai dat clic? Nu de alta, dar daca nu ai nici pagina si nici grup create pe cont, atunci optiunile de creare pagina si grup sunt listate in 'more' de sub 'friends'. |
In contul "Raza" am cateva grupuri, cam aceleasi pe care le-am adaugat si in "Raza vinde". Practic, ca Raza am activat doar intr-unul din ele, pana cand a fost o problema, am parasit grupul si mi-a venit ideea (creata ) sa-mi fac grupul meu.
Cineva bine intentionat mi-a explicat ca ar merge faza cu inscrierea la mai multe grupuri, pana se prinde fb ca vreau sa-mi fac grup. Da' asta nu se prinde!
Asa ca acum sunt membra in multe grupuri, pe ambele conturi, dar practic nu activez in nici unul.
S-a inteles pana acum ceva din ce am spus? Ca sunt rupta de somn...
Asa...in contul personal am si prieteni si more si grup si creare grup. Da' nu vreau sa imi mai folosesc datele personale.
In contul de vanzari...sunt membra in alte grupuri, am buton de prieteni&more, nu am creare grup/more.
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui Zala Ce-afiseaza cand dai clic pe 'groups'? |
Nimic. Adica, sta mereu afisata lista de grupuri, dar atat. La friends, de ex, cum ma apropii cu sageata de el, apare more.
Incep sa ma simt rau de tot.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Raza de soare
Nimic. Adica, sta mereu afisata lista de grupuri, dar atat. La friends, de ex, cum ma apropii cu sageata de el, apare more. Incep sa ma simt rau de tot. DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!! Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. |
fa click pe cuvantul groups, trebuie sa se deschida ceva pe centrul imaginii (moama ce tehnica sunt...)
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui nadaflorilor fa click pe cuvantul groups, trebuie sa se deschida ceva pe centrul imaginii (moama ce tehnica sunt...) |
Nimic. A, ba da. Daca insist, se coloreaza tot randul lui groups in albastru. Nimic altceva! E bun subiectul, macar ne amuzam...