Fibrom uterin (31)

Fibrom uterin (31) | Autor: Violeta_ND

Link direct la acest mesaj

Olimp mi se pare ca doar aspenter e prea putin. Celelate sunt vitamine.Prietena mea care este insarcinata avea probleme mai mici ca tine si face injectii in fiecare zi iar sarcina merge ok.

Cred ca am sa ma duc la medic mai devreme. Ma cam doare burtica si vreau sa rezolv din timp daca mai sunt alte probleme.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor

ninia , stiu si eu ca , cuvintele sunt deprisos dar gandurile bune ale voastre imi alina sufletul...

vio si eu daca totul era bine ar fi trebuit sa trec pe clexane injectabil , dar nu a fost sa fie , aspenterul il iau preconceptional...apoi as fi facut si eu injectii zilnice , celelate intradevar sunt vitamine dar eu am si mutatiile MTHFR care influenteaza asimilarea B-urilor .

dana sapr ca impreuna incurajandu-ne una pe alta sa tracem cu bine hopurile

floren nici nu stiu ce sa fac , la sarcina trecuta am facut chiuretaj , nu m-a durut fizic dar sufletul a ramas cu cicatrici , acum sunt in dilema , dr mea curenta a nascut ieri , am sunat-o luni si mi-a spus sa astept pana luni si daca nu porneste singura imi da ceva medicamnte , sincer si mie mi-e teama sa stau prea mult in situatia data , crampe nu am , sangerare deloc , de aceea m-am programat vineri la eco la dr care ii tine locul poate imi da ea mai repede medicamntele sau imi face chiuretaj. nici eu nu stiu cum e mai bine.




XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floren_ spune:

olimp, draga de tine, porti deja inca o cicatrice in suflet, din momentul in care ai aflat ca si sufletelul asta e pierdut... Pentru el nu mai e nimic de facut, din pacate, dar pentru tine si pentru a nu aparea complicatii care sa ingreuneze o viitoare sarcina, trebuie sa faci ceva. Mergi vineri la eco si vezi ce te sfatuieste medicul. Noi vom fi cu gandul alaturi de tine si te asteptam cu vesti.

Eu aprind din cand in cand o lumanare, la biserica, pentru ingerasul meu care nu avea decat 8 saptamani...

ninia, dana, va multumesc! Va trimit toate gandurile mele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Olimp, tie cine ti-a dat tratamentul pt trombofilie? Nu vrei sa ceri parerea si dr. Uscatescu? Din cate am citit, ii poti trimite un email cu rezultatul analizelor si iti prescrie tratament. Poate era nevoie sa faci clexane.
Doamne ajuta sa fii bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragalasa28 spune:

bun venit Floren!
Olimp cand eram in spital, am intalnit o tanara care era de 26 ani si avea 8 sarcini extrauterine, atunci era tot pt o sarcina de acest gen si dr ei ii dadea pastile dar ii facea si niste injectii din 4 in 4 oare pt eliminarea naturala a embrionului tocmai pt a nu ajunge la chiuretaj.Chiar dupa 8 injectii la eliminat.Eu zic sa nu stai asa sa astepti si sa ei masuri.Stiu ca te doare sufletulsi ma doare si pe mine pt ca esti femeie,dar fii tare.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

floren de aceea si merg vineri , dr mea curenta mi-a zis sa merg doar luni ( ea e in concediu acum) dar eu nu mai astept pana luni , simt ca innebubnesc la gandul ca puiutul meu e mort la mine in pantece.., sper sa nu fie complicatii

ninia eu am fost la dr Avram , dansa mi-a spus ca pt mutatiile pe care le am mai mult decat aspenter si vit B6 nu e necesar , dr ginecoloaga mi-a indicat sa fac cexane daca sarcina se confirma , intradevar nu mi-i se intampla nimic daca mai cer o opinie, are careva dintre voi mailul dr Usatescu ?

floren
, din pacate eu sunt genul care tin in mine totul si e cum e mai rau caci ma prajesc singura , eu ma rog din cand in cand la ingerasii pierduti





XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dargalasa Doamne ! ma-am infiorat cand am citit , unde e D-zeu cateodata , 8 sarcini extrauterine , D-zeu sa-i dea putere fetei sa treaca cu bine peste , intradevar ce situatie....e greu de imaginat dar sa mai si traiesti pe pielea ta , Of Doamne cata nedrepatate e cateodata, unele care isi ucid pruncii si altele care nu stiu cum sa mai faca sa traiasca minunea ... ce imi spune dr vineri , poate scap de chiuretaj , oricum am sa aleg calea cea mai buna pentru mine , am sa intreb.

acum sa vedem




XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Olimp ti-am trimis PM.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragalasa28 spune:

Asa este Olimp, altele se chinuie ani intregi sa faca copii si altele raman gravide numai cand le miraoase a ..... Tot in spital cand am fost am vazut si o femeie care arata bine, stiu ci cum o cheama daca are cont pe forum poate se si simte doamna C.C.(nu stiu daca pot sa ii zic numele) care a facut un bebe perfect sanatos baiat fiind cu numele de Matei iar doamna mai sus amintita la abandonat.
Chiar in ziua internarii mele cand mai mult umblam cu foaia pe la analize si investigatii, am stat de vb cu ea si spunea ca este atat de fericita ca are acest bebelus si ma uitam la ea cat de stabila emotional era si imi ziceam .... oare am sa ajung si eu sa traiesc acest sentiment? Seara pe la 6 am vazut cum se aranja si se pregatea sa se intalneaasca cu sotul ei, era, sau cel putin emana atata bucurie, umplea efectiv salonul, insa cand am venit inapoi in salon dupa operatia mea, dupa 2 zile de terapie intensiva am aflat ca doamna a FUGIT din spital iar pretiosul ei copil l-a lasat in grija statului. Doamne daca as vedeao vreodata pe femeia asta as scuipao in ochi cat de perfida era, abia atunci am zis ca nu trebuie sa invidiez asemenea catasrofe de femei. Nu inteleg nici acum de ce se dadea in stamba prin salon, tinand cont ca era acolo si fata asta cu 8 sarcini extrauterinie care plangea zi si noapte si avea si un teanc de carti de rugaciuni la capataiul ei.
Of fetelor nu suntem in masura sa judecam dar nu este corect, chiar nu este corect.
Imi este si mie frica ca acusi cand ma duc la control cine stie ce probleme mai apar, pe sotul meu nu il mai pun in dicutie pt ca si-a facut spermeograma si e totul bine, dar eu......si simt ca imbatranesc la mine la bloc , si toate prietenele mele sunt cu bebelusi, cand ne vedem vb doar despre lapte, nopti nedormite, caca, pipi si toate astea.Intr-un fel le cred ca isi manifesta bucuria uneori le mai dau si eu peste nas pt ca stiu cat sufar. Cele de la bloc nu stiu de problema mea cu fibroamele si mereu ma intreaba cand ma vad cu burtica?
in fine pana la urma eu cu sotul meu suferim cel mai mult, dar sper ca va veni si ziua cand cel de Sus se va uita Zambind la noi si ne va Binecuvanta cu un prunc.Doamne ajuta la toate femeile care isi doresc. Tot din spital (acolo vezi si afli tot ce vrei) am aflat despre manastirea Frasinei din Com ia o pauzareasca care are un foarte mare har.Si am zis ca am sa trimit prin posta un pomelic saptamana care vine. Langa Iasi este si Mnastirea Hadambu care la fel este foarte cunoscuta prin minunile infaptuite,iar doamna respectva spunea ca daca trimiti, sau te duci la 3 manastiti si te rogi este imposibil sa nu se realizeze dorinta ta. Eu asa am sa fac.Mai era o tanara , soar de preot tot cu sarcina extrauterina care citea foarte des Acatistul SF Stelian.
Imi cer scuze daca nu am coerenta sau acordurile facute dar sunt rupta de somn.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floren_ spune:

Dragalasa, ai dreptate - unii n-ar trebui sa aiba copii.
O buna prietena de-a mea, marcata de propria copilarie nefericita, sustine ca nu ar trebui sa ni se permita sa devenim parinti decat dupa ce suntem supusi unui test psihologic foarte, foarte elaborat. Stiu ca suna aberant, dar zau ca uneori ii dau dreptate.
Cunosc cazul concret al unei "doamne" care si-a vandut doi copii, la interval de doi ani, in urma cu aproape 14 ani, pentru ca, sustinea ea, copii se nascusera cu dizabilitati. I-a vandut la propriu, pentru ca nu a semnat actele de adoptie decat in momentul in care a primit suma de bani pe care a cerut-o. Si-a cumparat apartament cu banii aia.
Dar cazul asta este unul fericit, pentru ca acesti copii au ajuns la doua familii din Germania, si acum sunt mari, frumosi, sanatosi si fara dizabilitati. Nemtii le trimit periodic fotografii si "mici" atentii.
O fi drept, n-o fi... doar Dumnezeu stie, dar tare as vrea sa inteleg si eu.
In ce ma priveste, vad ca fibroamele nu sunt singura piedica in calea bebelusului, acum nici ovulele nu ajung la maturitate in momentul ovulatiei... in ziaua a 8-a, la eco aveau doar 8, 10 mm, iar eu am ovulatie in ziua a 11-12. Doctorita mea zice sa nu-mi fac iluzii nici luna asta, ca nu au timp suficient sa creasca. Cica ar trebui sa incerc iar un tratament de stimulare, dar mi-e teama. Ultima data, in urma stimularii, nodulii incepusera sa creasca si in plus exista riscul aparitiei de noi fibroame.
Nu stiu ce sa fac...
Pup fetele si sper sa citesc vesti mai bune de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana1122 spune:

Dragalasa, Floren, aveti dreptate. Dar nu putem face nimic ca sa indreptam lucrurile...eu de multe ori ma gandesc ca daca as fi ajuns judecator, vai de cei vinovati, as fi fost tare aspra cu unii.
Olimp...s-a rezolvat ceva astazi?

Mergi la inceput