Fibrom uterin (31)
Raspunsuri - Pagina 19
olimp spune:
carin de explicatii , orice informatie e bine venita . Si tu te confrunti cu fibroamele acestea nesuferite
floren eu inca iti tin pumnii
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
Floren_ spune:
Seara buna!
Am primit astazi rezultatul beta hcg - 5,7. Este foarte mic, avand in vedere ca pe buletinul de analiza valorile pentru saptamana 3 de sarcina sunt cuprinse intre 5,8 si 71.2 mUI/mL, iar eu am putin peste 3 saptamani... si apoi mai e si sangerarea usoara care persista...
Iau duphaston si acid folic iar maine dimineata repet testul. Daca se dubleaza valoarea va fi un semn bun, daca nu... ma rog Domnului sa nu fie extrauterina!
Pup pe toata lumea. Noapte buna!
carin1974 spune:
Floren ai grija la sangerare. Trebuie sa suplimentezi progesteronul urgent si sa mergi la medic. Daca nu este extrauterina risti sa-l pierzi din cauza insuficientei de progesteron.
Olimp eu am un fibrom pe care l-am lasat in pace la sfatul medicilor. Probabil o sa mai incerc si al doilea FIV fara sa fac nimic in privinta fibromului, dar daca nu reusesc vreau sa incerc tratament in vara acesta, inainte sa creasca foarte mult. Astazi o sa ajung la medic si il masuram sa vedem daca a luat proportii in sarcina (am avut progesteron si estrogen in tratamentul de sustinere).
-------------------------------------------------
AMH=0.02
PAI-1 heterozigot, MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot
FIV1 septembrie 2012 Athena Timisoara- reusit dar sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani
olimp spune:
floren pune utrogestan , e mai eficient decat duphastonul , se pune intravaginal , sangerarea poate fi si din insuficienta de progesteron.
te asteptam cu vesti bune
carin succes la FIV , la mine era asa de mare fibromul incat nu au vrut sa-mi faca fara sa-l scot , si pana la urma am ramas natural...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
16 +
Floren_ spune:
Rezultatul testului beta de ieri - 4,2. A scazut.
Am avut sentimentul ca ceva nu merge bine si asa a fost... Nu mai aveam ameteli, nu ma mai dureau sanii... Am intrerupt duphastonul de ieri, dar tot de ieri s-a oprit si sangerarea.
Acum astept sa-mi vina menstruatia si apoi voi merge sa fac o ecografie. Inca ma mai chinuie ideea unei sarcini fixate in afara uterului, pe trompa. Sper sa nu fie asa caci la doar 4 saptamani, oprita in evolutie, va fi greu de depistat.
Am mai pierdut o lupta dar inca mai sper sa castig razboiul.
Pup pe toata lumea si astept vesti bune de la voi!
carin1974 spune:
Floren te rog sa ma ierti daca insist, dar ai vorbit cu un medic? Nu vreau sa rasucesc cutitul in rana dar la SOE beta se injumatateste la 24 de ore. E clar ca ceva nu este in regula dar am in continuare convingerea ca ar trebui sa ceri parerea unui medic.
Cu sufletul sunt alaturi de tine si la ce armata suntem pe aici categoric o sa castigam razboiul
-------------------------------------------------
AMH=0.02
PAI-1 heterozigot, MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot
FIV1 septembrie 2012 Athena Timisoara- reusit dar sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani
olimp spune:
floren imi pare tare rau , sa mergi inainte de a veni menstruatia la dr poate vede ceva din sac la ecograf , si dace se vede lasa sa se elimine natural , asa poti incerca din luna urmatoare , daca faci chiuretaj trebuie sa astepti 2-3 luni.
eu la fel am patit , in septembrie am pierdut sarcina si in octombrie am ramas din nou .
daca e extra se elimina si ea sau se resoarbe , mie asa mi-a zis dr , sper sa nu fie cazul.
16 +
Floren_ spune:
Carin, olimp, va multumesc pentru sfaturi si pentru gandurile voastre bune!
Voi merge la medic la inceputul saptamanii viitoare. Deocamdata sper ca sarcina se va elimina singura... am deja dureri de mijloc si usoare dureri inghinale ca la menstruatie.
Olimp, tu ai luat vreun antibiotic atunci cand sarcina s-a eliminat natural? O cunostinta care a trecut printr-o situatie similara mi-a recomandat sa iau ampicilina din momentul in care incepe sangerarea. E necesar?
Violeta_ND spune:
Floren, valorile pe care le ai la HCG sunt mici, aproape de valorile normale pentru o femeie neinsarcinata. Iar diferenta dintre valori se incadreaza aproape in limita de erori a laboratorului. Esti sigura ca ai fost insarcinata?
Floren_ spune:
Violeta, as vrea sa-ti pot raspunde cu certitudine "da" sau "nu", insa mi-e greu... Conform rezultatului beta eram "aproape insarcinata", iar marja de eroare poate fi interpretata in sens pozitiv sau negativ. Eu stiu doar ca am avut o sangerare usoara in ziua a 10-a dupa ovulatie, sani durerosi, ameteli timp de cateva zile si apoi cateva pete rosii alte cateva zile, care nu semanau deloc a debut de menstruatie. Cu exceptia petelor rosii, toate celelalte simptome le-am avut si in urma cu doi ani, cand am pierdut o alta sarcina, oprita in evolutie la aproape 8 saptamani, deci... inclin sa cred ca a fost o sarcina incipienta care fie nu s-a fixat, fie si-a incetat evolutia.
O seara frumoasa tuturor!