Fibrom uterin (31)
Raspunsuri - Pagina 14
Floren_ spune:
Ziua buna, fetelor!
In cazul meu, ceea ce spune Dana, se cam justifica... Dupa ani de zile de tratament pentru sinuzita cronica care m-a chinuit multa vreme, cred ca mi-a cam obosit ficatul. Din fericire, acum ma simt mult mai bine si de aproape un an ma tratez doar ocazional.
In alta ordine de idei, cred ca imbatranesc. Mi s-a dereglat intregul metabolism de nu ma mai inteleg cu corpul meu... Pana nu demult intelegeam toate semnele si simptomele ovulatiei, acum insa nu mai pricep nimic. Luna trecuta am ovulat prea devreme iar luna asta m-au durut ovarele doua zile, cu o zi pauza intre ele (lucru ciudat deoarece pe mine ma dureau doar 2-3 ore in ziua ovulatiei). Temperatura bazala si testul de ovulatie ziceau ca as fi ovulat deja, in timp ce mucusul cervical si durerile de ovar ziceau altceva. Nu mai pricep nimic.
Olimp, ce mai faci? Pup burtica mica!
olimp spune:
buna floren si fetelor !
sunt bine , merg la control vinerea viitoare si atunci voi sti mai multe , ma la DD sa fie bine pana la capat
astept sa treaca si ziua de luni , caci e ultima zi de lucru din anul acesta si asteptam sarbatorile cu putina odihna.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
olimp spune:
floren nu te impacienta si eu am avut luni tare ciudate , fara mucus sau putin prezent , cu dureri sau fara , pe mine m-a reglat bine femibionul.
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
olimp spune:
buna seara fetelor !
va doresc Sarbatori fericite si Craciun fericit , cu multe bucurii si realizari si multe , multe vesti bune
azi am fost la eco si am vazut un nazdravan care facea miscare la mine in burta dadea din maini si picioare , si se pare ca e purtator de putulica ...e bietel se pare ca se vede repede sexul nu ma asteptam sa se vada asa de repede dar s-a vazut.
va pup pe toete si va astept cu vesti bune.
Floren_ spune:
E baietel!!! Ce mult ma bucur ca e totul bine!!! Sa dea Domnul sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra!
Vine Craciunul... si cum de Craciun se intampla si minuni... poate vom citi in curand si alte vesti bune pe acest topic.
Va doresc tuturor "Sarbatori fericite si un An Nou mai bun decat cel care a trecut" si pentru ca tot am scapat de apocalipsa, sa incepem o viata noua cu mai mult curaj, speranta si credinta!
Va imbratisez cu drag si sa dea Domnul ca in anul ce vine sa traim si noi bucuria si implinirea pe care o traieste astazi olimp!
... si un pupic pentru minunea din burtica ta, olimp...
La multi ani!!!
olimp spune:
floren
Craciun fericit ! fetelor
prettysunshine spune:
Olimp, ma bucur atat de mult ca totul e bine!De acum inainte asteptam numai vesti bune de la tine!Ce frumos,o sa ai un baietel!Cate saptamani ai acum,daca s-a vazut deja?tu cum te simti,ai greturi sau a trecut deja perioada greturilor?
olimp spune:
buna pretty sunt in decursul saptamnii 13 , si eu m-am mirat ca se vede asa de repede sexul , dar pentru ca nazdravanul se tot cracana in fata ecografului i s-a vazut bine putulica , si sotul meu a sesizat-o , ne-a aratat manutele , degetutele ....m-am indragostit pe loc
de saptamana asta au trecut si greturile , sanii nu ma mai dor dar au ramas mari si grei , incepe sa se vada burta , pantlonii nu ma mai cuprind peste burta , in rest m-am ingrasat 1,2 kg pana acum.
tu cum esti , cand incepti sa faci inseminarile sau FIV ? iti tin pumnii sa ne dai vesti bune
Ninia81 spune:
Buna seara, dragelor!
Va doresc si eu un Craciun de poveste!
Olimp, felicitari pentru baietel! Sa dea Dumnezeu sa fiti bine mereu!
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
olimp spune:
ninia
sarbatorti fericite !