Delfinasi jucausi de iulie-august (93)
Raspunsuri - Pagina 4
baby78 spune:
Fetelor multumesc din suflet pentru detalii...Eu ma gandeam ca doar noua ni se intampla....si ma gandeam la ce e mai rau! Voi merge azi sa ii fac programare la unul din dermatologi si sapt viitoare merg la alt dermatolog(eu intotdeauna cer doua opinii)
Alina esti extraordinara cu povestirea ta!!!! M-ai facut sa traiesc momentul intalinrii si deja imi imaginam totul....Esti minunata!
Ma bucur din suflet ca v-ati simtit atat de bine la intalnire ...Oricum se vede din poze cat de frumosi sunteti si mai ales cat de bine v-ati simtit
anca_vlad spune:
cu placerea alice, dar vad ca am ramas cu pachetul de biscuiti plin si cafetiera la fel...
ok dau si lapte la cafea!
Asa poate mai treceti pe aici!
adrianaBuc spune:
SALUTARI
dau si eu o supa - crema de pui de tara
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc SALUTARI dau si eu o supa - crema de pui de tara Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
multumim, ai dreptate, doar e ora pranzului....
histamina spune:
strumf a avut hemangiom.iti recomand un super om:dr Diaconeasa d ela ambulatoriul de specialitate grigore alexandrescu din calea dorobanti.e de vazut si de un hematolog,de ex, Anca Colita.
baby78 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc SALUTARI dau si eu o supa - crema de pui de tara Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Am fost si am programat-o pe Mara la control luni la ora 14....si culmea este ca nu ma costa nimic daca merg cu trimitere de la medicul de familie...Era o asistenta draguta care mi-a spus asta....Am economisit 50 lei si sunt socata ca se practica asa ceva la cabinetele private....
baby78 spune:
Laurika cum esti? Cum e burtica? Cum se mai simte strumful?....Care este DPN-ul?.....Au inceput frunzele de morcov sa isi faca aparitia????...Cand ma gandesc ca peste 8 zile Mara face deja 2 luni ma crucesc ...Nu stiu cine imi fura timpul.....
baby78 spune:
citat din mesajul lui baby78 Laurika cum esti? Cum e burtica? Cum se mai simte strumful?....Care este DPN-ul?.....Au inceput frunzele de morcov sa isi faca aparitia????...Cand ma gandesc ca peste 8 zile Mara face deja 2 luni ma crucesc ...Nu stiu cine imi fura timpul..... Apropo....care este conologia nasterilor acum: Laura este prima?....Apoi...???? |
baby78 spune:
Alice..??? Tu ce faci? Cum sunt copii?...Ce iti mai fac soacrele?....De mult nu ai mai scris nimic de ele si imi este dor....Acum cu cine esti? Tot cu cea de la Constanta??