Delfinasi jucausi de iulie-august (93)
Raspunsuri - Pagina 14
Alice_Elena spune:
Intrebare: cat de mici/mari sunt piesele de lego duplo? Mara are lego d-ala cu piese normale (mici) si radu casuna pe ea mereu. Ma gandeam sa ii cumpar lui duplo. Nu sa contruiasca doar sa le insire. Si sa nu le inghita..
Mycya spune:
Alice presupun ca pe la 20 de saptamani se va vedea ce e in burtica. mai am inca pe atat.
mami de Andra si 10+
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
ce simpatica Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Da, da ce simpatici sunt. SN mi-a spus in w/e 'te iubesc' in romana, asa sfios. Prima data n-am inteles si am pus-o sa repete. Am intrebat-o cine i-a zis asa si mi-a spus ca Antonia (verisoara ei) ii spune asa matusii Claudia (mama ei).
Mamica Nataliei, 26+
Alice_Elena spune:
La radu s-a vazut la 13 sapt ca e baiat :)
Cris, ce dulce a fost! Mie mi-a zis mara ca eu il iubesc pe radu si pe ea o iubeste taica-su
Cris2010 spune:
Alice, vezi ca Lego duplo sunt pe categorii de varsta. Nici eu nu am, dar am fost tentata sa iau de la Real si am vazut ca sunt pe varste. Cele pentru varste mici au putine elemente si si sunt destul de mari.
Mamica Nataliei, 26+
laurika1982 spune:
HEllo fetele!!
FI-miu a facut prima propozitie: Tata bea bere!!Daca aseara asta l-a mancat sa-i povesteasca....
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 34+ cu
Mycya spune:
Alice urmatorul control il am pe 31 oct si voi avea 12+ , cred ca la cel de 16 saptamani vor fi sanse sa aflu de zici ca se poate si mai devreme. abia asteptttt sa aflu ce se ascunde acolo
mami de Andra si 10+
racusor2010 spune:
neata, hai la
lipsa de calciu - semnul clasic cu batutul obrazului, tremur al buzitei, nervozitate a mainilor cand ia ceva in manute
dar, eu nu mi-am dat seama de nimic din toate astea
ochidut spune:
eu sunt trista ca ne-a murit catelul la birou. ma doare capul ca am plans de dimineata cand am aflat
si azi vroiam sa va povestec din perlele Larisei dar acum nu mai am chef.....revin mai tarziu
de Larisa Ioana 24.06.2010
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut eu sunt trista ca ne-a murit catelul la birou. ma doare capul ca am plans de dimineata cand am aflat si azi vroiam sa va povestec din perlele Larisei dar acum nu mai am chef.....revin mai tarziu Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Oana dar cum asa? care catel? cel care il aveati voi in casa?
ce trist e ce spui tu acolo
mie imi sunt atat de dragi ca mi se rupe sufletul si cand vad pe strada apoi sa mai aud si de astea
mami de Andra si 10+