Patine de gheata
Sunt in cautarea unor patine de gheata pentru fetita mea de 6 ani. Nu stie sa patineze, deci e musai sa ma sfatuiti ce e indicat la incepatori. Va merge din noiembrie o zi pe saptamana cu scoala la patinoar, deci pica varianta inchiriat, ca sa nu piarda timp cu turma acolo si oricum, sper sa ne motiveze sa stam si cu restul familiei mai mult pe gheata.
In copilaria mea indepartata am avut patine clasice, de piele, care imi erau tare dragi, dar sunt convinsa ca treaba a evoluat mult in domeniul asta si tot cautand pe net m-am pierdut in detalii tehnice (patine de hochei vs. patine de patinaj artistic etc.).
Orice link spre exemplificare e de mare ajutor!!
Multumesc!
Raspunsuri
karula spune:
Multumesc, Alexandra! Am de unde alege si de unde lua, dar nu stiu ce. Pana la urma voi merge pe mana vanzatorilor din magazinele de specialitate, dar mi-ar fi fost mai utile sfaturile celor care au fost multumiti sau nu de patinele (pentru incepatori!) folosite de propriii copii.
marinar spune:
buna,
fetitza mea are 5 ani si 9 luni, aceasta iarna va fi a 3-a in care va practica patinajul chiar la clubul al carui link l-ai primit deja.
noi i-am luat fetitzei patine clasice, de piele, pt patinaj artistic, toti copii de la club au asa. cele de hochei sunt mai greu de controlat pt incepatori.
succes!
karula spune:
Marina, uita-te te rog putin la linkul asta:
http://www.amazon.de/Hudora-Eiskunstlaufkomplet-Princess-Gr%C3%B6%C3%9Fe-40631/dp/B00121196U/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1350027903&sr=8-5
Sunt ok? (lama, glezna, mai stiu ce alte chestii la care nu ma pricep)
Multumesc!
marinar spune:
da, mi se par ok....sunt de patinaj artistic putin stilizate la gheata, ca s ale atraga pe fetitze .
mie astea de patinaj artistic imi plac mult. si eu am tot asa si ma simt fff bine cu ele. sotul are de hochei, mi-a inchiriat si eu la un moment dat din acelea si nu puteam sa stau pe ele.
deci, din punctul meu de vedere, pt incepatori cele mai bune sunt cele de patinaj artistic.
succes!
helbi spune:
Fetitza mea le are pe astea:
http://www.sportabteilung.de/TecnoPro_Schlittschuh_Bianka_Leder.htm
Le-a primit la 9 ani, dupa ce s-a tot plins de cele de hochei, pe care le inchiria cind i-i ducea cu scoal. Mereu venea cu babaturi
karula spune:
Marina si Andreia, multumesc mult!
Cele din linkul tau, Andreia, au super Bewertungen, asa ca ma duc la sigur
Alexandra spune:
Marina, o sa va vedem in curand la concursuri? Trebuie sa mai vina copii din urma, cei cu care a inceput acest club au crescut, sunt la alte categorii de varsta.