branca ursului in sarcina

branca ursului in sarcina | Autor: valvoline

Link direct la acest mesaj

Ma numesc Oana, am 28 de ani si am ramas insarcinata in timpul unui tratement cu branca ursului pentru tratarea amenoreei si ovarelor polichistice. Imi doresc acest copil problema e ca am luat 4 saptamani sub sarcina branca ursului.acum sunt in 8 saptamani si bebele arata oki la ecografie.credeti ca exista repercursiuni asupra dezvoltarii sale ulterioare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Eu am ramas insarcinata fiind in tratament cu un medicament, in a carui prospect scria ca intre terminarea tratamentului si ramanerea insarcinata sa fie o perioada de cateva luni.Strumful este perfect sanatos.
Cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Cel mai sigur ti se va spune la ecografiile morfofetale (Dublu Test, Triplu Test). E prea devreme acum, dar eu zic sa nu iti faci griji, e doar o planta si te-ai oprit la timp. Daca ai 8 saptamani de sarcina acum inseamna ca bebe are 6 saptamani (in ideea ca ai ovulat la 2 sapt de la ultima menstruatie) si daca ai luat branca ursului in primele 4 sapt asta inseamna ca ai luat cu 2 sapt inainte de ovulatie si inca 2 sapt dupa ovulatie, cand nu prea exista schimburi intre mama si fat pentru ca ovulul fecundat pluteste prin trompele uterine si uter ceva timp pana se implanteaza.

14+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput