Ma numesc Oana, am 28 de ani si am ramas insarcinata in timpul unui tratement cu branca ursului pentru tratarea amenoreei si ovarelor polichistice. Imi doresc acest copil problema e ca am luat 4 saptamani sub sarcina branca ursului.acum sunt in 8 saptamani si bebele arata oki la ecografie.credeti ca exista repercursiuni asupra dezvoltarii sale ulterioare
Eu am ramas insarcinata fiind in tratament cu un medicament, in a carui prospect scria ca intre terminarea tratamentului si ramanerea insarcinata sa fie o perioada de cateva luni.Strumful este perfect sanatos.
Cu Dumnezeu inainte.
Cel mai sigur ti se va spune la ecografiile morfofetale (Dublu Test, Triplu Test). E prea devreme acum, dar eu zic sa nu iti faci griji, e doar o planta si te-ai oprit la timp. Daca ai 8 saptamani de sarcina acum inseamna ca bebe are 6 saptamani (in ideea ca ai ovulat la 2 sapt de la ultima menstruatie) si daca ai luat branca ursului in primele 4 sapt asta inseamna ca ai luat cu 2 sapt inainte de ovulatie si inca 2 sapt dupa ovulatie, cand nu prea exista schimburi intre mama si fat pentru ca ovulul fecundat pluteste prin trompele uterine si uter ceva timp pana se implanteaza.
14+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan