Burtici de mai-iunie 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirbu.irena spune:

Paulinio am un catel de talie mica, e corcitura are vreo 4-5 kg, m-am mai interesat si am aflat ca organismul meu este deja imun la toti germenii si microbii cainelui, pt ca de atata timp in care am stat cu el organismul a produs aniticorpii necesari pt a nu ma afcta nimic de la el.
Sunt mai linistita acum, astept maine sa-mi fac testul la toxoplasmoza sa vad care e treaba cu adevarat, cu toate ca asta am inteles ca se ia in special de la pisici....
Acum adevarul se va vedea la analize....va pup pe toate bye bye

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Irene, daca nu ai facut listeria (cred, ca asta arata toxoplasma -- s-ar putea sa gresesc totusi) atunci trebuie sa ai grija la :
carnea - sa fie bine facutalegume, fructe sa fie bine spalate
iar de la animale, sa nu intri in contact cu fecalele... ba chiar mai bine sa se ocupe altcineva de vasele cainelui. (ce motiv mai bun?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor sunteti niste dulci. Nu e nimic grav, oboseala de sarcina. Imi dadu sa fac totusi niste analize.

Listeria si Toxoplasmoza nu e acealsi lucru.
Listeria e o bacterie care se gaseste peste tot : sol, apa. Nu exista imunitate la ea. In mob normal, nici nu se dam seama ca ne-am infectat dar e ff grava in sarcina.
Toxoplasmoza este un parazit. El traieste probabil in toate animalele cu sange cald, incluzand oamenii si animalele domestice. De o mare importanta este pisica, membra a familiei felinelor, gazdele definitive ale parazitului. O data ce ne-am infestat, capatam imunitate.
Regulile de igiena sunt aceleasi pentru toxo sau listeria.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Hai ca s-a rezolvat problema cu forumul!
Ce mai faceti mamici?
Vicky sper ca te simti mai bine.Nu cumva esti anemica?

Ciudat lucru eu nu ma simt de loc obosita ,noaptea chiar am insomnii ,desi ziua am activitati gramada.

Sa va zic si voua :am fetita mare ,de 2 saptamani doarme singurica.Pana acum n-a vrut ,chiar ne faceam griji cum ne vom descurca si cu bebe in camera.Eu dormeam cu amandoi copiii in camera fetei.De acum ne-a dat afara si ne-a zis sa nu cumva sa mai intram in camera ei fara sa batem la usa.Mai greu e de noi ceilalti ca dormim toti 3 intr-o camera ,e drept ca avem pat de 1.80m dar totusi nu e comfortabil ,asa ca am hotarat cu sotul sa-i pregatim si la baiat camera ,mobila o avem ,doar camera trebuie varuita.
Insa fiind toamna am hotarat sa amanam pentru la primavara cu renovarea sa varuim in toata casa ca avem 4 ani de cand nu am mai renovat.
Voi cum faceti cu copilasii ,dorm singuri?
Va pup!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

BAi ce ma enervara astia cu revizia tehnica.

Vio, tot KO sunt. Azi de dimi am fost la analize. Fac si fierul sa vad de anemie. Si doc s-a gandit la asta. Vedem deseara.

Cu dormitul, Maya doarme de obicei singura in camera ei. Eu stau cu ea pana adoarme. Cateodata mai vine noaptea la noi. Bbe va dormi la inceput cu mine, apoi va trece cu MAya, care abia asteapta sa doarma amandoi :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

in sfarsit!!

Andra doarme in patut dar in camera cu noi, cred ca mi-as face noptile albe daca as incerca acum sa o mut in camera separata.

eu ma simt in continuare f bine, multumesc lui Dumnezeu!
azi nu am ajuns la sala si prin urmare am o stare de lene ce n-am mai vazut ....sper sa imi fac chef pe mai tarziu si sa fie si vreme buna sa ma pt duce cu bicicleta.

mami de Andra si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirbu.irena spune:

VIOIKA felicitari pt fetita, de acum e mare...
Astazi mi-am ridicat si eu rezltatul la o parte din analize, restul luni.....stau ca pe ace cu asteptarea asta, abia astept sa vad ca totul e in regula..
fetelor e vreouna din voi din Botosani? va pup bye bye

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari! Bine ai venit :)

Citat:
citat din mesajul lui Miche

Va salut viitoare mamnici !
Ma alatur si eu grupului, UM 17.08.2012 DPN 24.05.2012

Sa avem sarcini usoare si bbi sanatosi

Miche 7+ si
Darius
(26.11.2004)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Raluca, bine ai venit!

O sa fii prima pe lista :)

Citat:
citat din mesajul lui raluca1109

Vreau si eu pe lista, va rog.
U.M.: 25.07.2012
D.P.N.: 01.05.2013

Multumesc!

Raluca

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Eu dorm cu baiatul in pat... si nici gand sa renunte la asta. Daca se trezeste tot dupa mine alearga prin casa. Va fi destul de complicat... nici nu vreau sa-l dau la o parte ca sa se simta inferior bebelului... Poate va pleca singur cand va incepe sa planga bebe???

Mergi la inceput