Strugurasi de sept-oct 2011 *71* LMA !!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Buna seara!

La Multi, Multi Ani tuturor sarbatroritilor!

Sanatate puiutilor bolnaviori, bine ca nu mai sunt chiar atatia bolnavi.

Noi am facut la 1 an cele 2 vaccinuri, acuma eu vreau sa va intreb altceva, desi stiu ca multe sunteti contra vaccinurilor. Mie dr. mi-a recomandat unul din vaccinurile optionale, e vb de Prevenar – vaccinul pneumoccocic. Ma gandesc sa il fac. Voi l-ati facut? Ce parere aveti de acest vaccin?

Mamica ANTONIEI (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara gagici!

Eu fac un tortulet la ora asta,si pregatesc niste carnite in bait pentru maine, ca vine sora mea sa ii taiem din pleata Teodorei . Am fi vrut saptamana viitoare, dar l-au anuntat pe cumnat ca trebuie sa plece iar, sambata dimineata. Si e venit in tara doar de pe 1 oct. Nu voiam sa faca si asta sora mea singura,cum a fost si la botez .
Si mai sunt si chioara de somn,pentru ca Teodora a avut doua nopti grele. Ieri noapte a fost subfebrila ( 38.4 , 38.5) , ieri a zacut toata ziua(efectiv s-a mutat cand pe pat cand pe canapea si a dormit aproape toata ziua ) . Am fost la dr, ne-a dat lista de homeopate , si cum nu am gasit tot in cartier, a luat restul sotul din oras, si seara am inceput tratamentul. Ei bine, pana la miezul noptii a urcat la 40.5 temperatura ei, apoi a inceput sa scada,iar la 6.30 era 37.5 . Azi a mancat,a fost vesela, a trimis bezele la oameni pe strada cand am fost dupa Paul la gradinita ... Deci daca imi mai spune cineva ca nu merg homeopatele la infectii il bat ! Ori nu le da corect ori nu e remediul potrivit. Teodora avea ieri amigdalele foarte mari si pline de puncte albe. Azi era bine ,zic eu,din moment ce a bagat ca sparta in ea,si pentru ieri . Maine ma si uit in gatut sa vad ce si cum.

Klau,imi pare bine ca esti bine .

Fetelor,va pup pe toate, mi se comprima timpul.Acum am vazut ca iar e trecut de meizul noptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza fetelor

Eu nu mai apuc sa scriu, abia mai citesc in metrou cate ceva...
M.am trezit iar cunoaptea in cap sa fac papa pt fete, tot la 2 zile ma trezesc la 6 dimineatza pt a face de mancare. Sunt cam ametita de oboseala, am zile in care parca nici nu mai pot gandi, fac ca robotelul ce trebuie la munca sau acasa. Nu imi place deloc, insa nu stiu daca e vreo rezolvare.
Altfel, suntem f bine, Inez merge acum singura mereu, nu mai vine sa ne ia de mana. E o simpatica.
Si la noi e frig seara, ma gandeam si eu la centrala, insa mai aman. Ma tot gandesc ce sa iau: umidificator sau dezumidificator?!

Multa sanatate strugurasilor bolnaviori si imbratisari mamicilor!

Ooka- si eu ma gandeam la tine ieri, la fetite...ce mai faceti? Tu aiinceput munca?

Noi de vreo 3 sapt avem masina in service si mor de oftica pt ca nu putem pleca pe nicaieri

Chiar, cand mutam topicul in alta casutamare?

Va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

Astept sa se trezeasca galuscania sa ii iau pisu pt analize... deci inca sunt acasa

LALI... eu nu am zis ca nu e bun trat homeopat, ci ca eu personal nu cred in homeopate.. adik mint: cred ca sunt ok in prevenire, sau afectiuni usoare, care nu necesita actiune rapida,adik beau ceaiuri insa nu ma tratez de nu stiu ce..
Am cochetat cu camomila insa eu zic ca e apa de ploaie, probabil functioneaza ,dar nu la noi ,clar
Mai mult in cazul Elenei, cand febra nici cu antibiotic nu a scazut 3 zile, nu cred deloc ca homeeopatia ar fi dat rezultate..
Insa astea sunt pareri personale, nu afirmatii generale

Athosik sunteti bine?

Nanna.. imi pare rau ca nu te regaseti.. probabil e o faza mai grea, dar vin sarbatorile si ne odihnim.. ca anul asta pica tare fain..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata,

Raspund pe fuga..

Iris_K noi am facut acest vaccin in paralele cu DTP-ul si restul care intra in acest vaccin de 2-4-6- luni doar ca pneumoccoc l-am facut la 4-6-8 luni si a fost okay, noi tot prevenar am facut. Poti sa il faci fara grija daca te-ai hotarit. Eu toata copilaria mea am facut pneumonii grave ca stateau deja de veghe la mine asa ca eu am hotarit sa il fac fetitei

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
va las cafele fierbinti!
klau esti acasa cu puiul?
lali spor la pregatiri!
nanna tin pumnii sa va gasiti echilibrul necesar!
iris noi nu am facut nici un vaccin suplimentar, nu iti pot da nici un fel de sfaturi!
sa va spun despre Stefan care s-a facut si el mare vorbaret si bineinteles o cauta pe Teodora prin casa si il auzi "tetede" cam asa o striga pe sora lui. iar maica-mea este mam-mam intimp ce mie imi spune mama. e un dulce. dar e pliiiiiiiiin de energie. cauta, scotoceste, umbla, se catara, are asa o mobilitate.... nu stiu ce ne vom face cand o veni frigul si va sta mai mult prin casa.
zubi centrala am pornit-o si noi de 3 zile!
pupici tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.
Jade multumesc pentru raspuns.O sa ma mai documentez.Mama vrea si unde e putin mai ieftin.........ca na e pensionara.

Noi in casa inca avem 24 grade.Deci n-am dat drumul la centrala.Dar vara termometrul urca la 32 grade.

Eu nu o sa-i fac vaccinuri suplimentare.Insa sunt cam intoarsa ca nu i-am facut rapelul de 1 an, ca inca nu exista.Nici nu stiu ce sa fac.Cred ca o sa cumpar infarix pana la urma.

Eva e in continuare cu muci.........si nu respira deloc bine, lapticul il bea f. rau.
Fetelor puroiul pe amigdale de la ce se face?Razvan n-a avut niciodata problema asta si sper ca nici Eva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Mamicilor am intrebare..

Cele care alapteaza careva din voi v-ati vopsit parul? cu ce fel de vopsea? eu vreau sa mi vopsesc dar mii teama dupa alergia care a facut-o fetita asta vara

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Klau, mamico ma bucur ca esti bine.Sper ca deja azi vei fi acasa la puiut.
Mie personal operatia de cezariana mi s-a parut f. dureroasa deci cred ca aceasta interventie e mult mai usoara ca nu esti taiata.
Inca o data ca o mamica care am nascut normal si cezariana, n-as da niciodata nasterea normala pe cezariana.Mi-am adus aminte de frustrarea mea ca n-am putut naste normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Nanna, bine suntem, de luni incep serviciul. Zoe a avut niste bube, roseola cred si o raceala ceva, acum tuseste si are mucozitati, Sofica a racit si ea, a avut febra acum vreo doua saptamani si azi noapte iar si febra mare, ca astea ale mele fac in jur de 40, nu se incurca cu mai putin. Noi adultii si noi raciti, dar multumesc lui Dumnezeu suntem bine.
Lena, mai aplicam, insa toate dantelariile astea cu nu vreau sa fac nustiu ce, nu vrea sa ii spun vreodata nu stiu ce, in opinia mea au o viata mai scurta decit enuntarea lor, cel putin asa e la noi, cred ca e mult mai multa nevoie de rabdare si flexibilitate ca sa te poti adapta in mod civilizat oricarei situatii.

ieri am simulat o zi de servici si a fost esec total, Zoe nu a mancat nimic, a plins si m-a mai si cautat in toate camerele, aveti idee in cit timp trece mai ales ca eu nu o sa lipsesc mult, doar vreo 6 ore si jumatate?

ah, am reinceput sa facem paine si Sofia e la o grupa waldorf la gradi si ieri au avut sarbatoarea recoltei, a fost dragut.

Mergi la inceput