FIV CU DR VADUVA - CRAIOVA
Raspunsuri - Pagina 2
lumimar spune:
Scrieti si voi mai multe mesaje scurte sa depasiti pragul de zece( mesaje) pt a nu mai fi moderate si pt a va putea vedea in timp real nu cu intarziere
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
lumimar spune:
Multumesc asemenea!
Sa ne spui ce rezultate ai la minitorizare...ce valoare ai la estradiol si progesteron...
Apropos...cat costa fiv ul la dr V?
pup si bafta
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
marage spune:
Lumimar Mult succes! Dupa cat timp poti sa faci ET-ul?
De ce ai facut atat de multe inseminari? Spermograma a fost asa de la bun inceput?
Inainte de a incepe tratamentul, credeam ca va fi usor. Dar acum, am niste emotii! Nici sa dorm noaptea nu mai pot.
Fetelor, voi ati avut emotii?
maricica79 spune:
Buna fetelor.
marage cum merge la tine stimularea? e totul bine?
la DR.VADUVA FIV-ul este 1700 euro, ICSI 400 euro( eu una am avut nevoie pt ca spermograma sotului meu nu este ok din pacate :( ). fac si crioconservare si aceea este 300 euro pt primul an, apoi reinnoirea contractului cate 200 euro/an. ceea ce m-a bucurat f mult a fost faptul ca au posibilitatea de a merge la Blastocist.
maricica79 spune:
revin un pic mai tarziu fetelor .
marage tine-ne la curent .
iti tin pumnii sa fie bine si sa se prinda .
eu cu ajutorul dr. V am reusit
va pup
marage spune:
Maricica, tu ai mers la blastocist? Cu ce embriolog a l;ucrat dr Vaduva la voi?
Lumimar, cum pot sa postez si eu un omulet nostim? Am tot incercat dar nu reusesc..........
maricica79 spune:
da, eu am mers la blastocist. dr. Vasduva lucreaza cu 2 embriologi care vin de la Bucuresti. Pt lotul in care am fost eu a venit dna. Mihart Ramona
maricica79 spune:
am avut 7 embrioni frumosi , mi-au explicat ce inseamna blastocistul, care sunt sansele, ce se poate intampla mai departe si impreuna am decis sa riscam si sa mergem la blastocist.
Dumnezeu ne-a ajutat si au mers mai departe 5 embrioni frumosi , fara fragmentatii. mi-au introdus 2 embrioni si s-a prins o bubulina mica care creste si se misca acolo in burtica mea