FIV CU DR VADUVA - CRAIOVA
Raspunsuri - Pagina 13
ileana1983 spune:
...eu sunt in a 9 a zi de diphereline,ar trebui sa-mi vin cm si cred ca vineri merg la ecografie pt a putea incepe stimularea...sunt dureroase injectiile pt stimulare?
maricica79 spune:
buna dimineata fetele.
marage, iti tin pumnii din tot sufletul sa fie bine. stiu prin ce treci si stiu cat de chinuitoare este aceasta perioada. dar va fi cu folos . vei vedea ca va fi o reusita si va aprea bebele mult dorit
maricica79 spune:
asteptam vesti bune. iti tinem pumnii.
stiu ca dr. Vaduva are foarte bine dotat laboratorul si are un aparat care face testul beta foarte repede. nu e nevoie sa fie trimis la alte laboratoare, ci il fac aici in laboratorul propriu. stiu ca dureaza 10-15 minute si apoi stim exact cum sta situatia.
ce a fost mult a trecut. mai ai un pic de rabdare si vei vedea ca efortul tau va fi rasplatit. ai incredere in tine in medic
va pup si hai cu vesti
marage spune:
Dragele mele, eu vin cu vestea cea mare: sunt gravida!!!!!!!!!!
Beta 634,52!
De azi dimineata parca traiesc un vis!
dellya86 spune:
Felicitari Marage, ma bucur tare pentru tine. Chiar daca nu am scris, am urmarit povestea ta de la inceput si aveam emotii pentru tine. Doamne ce ma bucur
vreau_bebel spune:
Felicitari!
ZI-ne si noua pe scurt povestea voastra, costuri, ai facut cu ICSI?
Oare sunt 2 pui?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
ileana1983 spune:
Felicitari,Marage! sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi...dupa beta cred ca sunt 2 bebei...stiu ca si la tine trompele erau o problema ca si la mine...da-mi amanunte...
EllaE spune:
Marage felicitari! Ne-ai dat o veste foarte frumoasa! Sarcina usoara cu bebel/bebei sanatosi (la cat e beta poti spera linistita la )!
Te pupacesc tare ca sa ma molipsesc si eu.
Lumimar
lumimar spune:
Mara,felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
lumimar spune:
Ella,si noi te pupam si iti tinem pumnii
sa iasa outzee de calitate superioara!
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!