FIV CU DR VADUVA - CRAIOVA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marage spune:

Lumimar, greu sa sa fii ZEN!

Am cam obosit sa tot stau! Si gandurile nu-mi dau pace! De la ET parca nu mai am pace! Imi tot vine sa il sun pe dr Vaduva sa-l intreb daca pot face testul mai devreme!

Cred ca mai trebuie sa astept.............poate vestea cea buna...

Imi pare rau ca bebelina ta are dureri de dintisori!

Lumimar, unde crezi ca sunt fetele noastre? Ne-au uitat sau poate este un alt site al craiovencelor unde vorbesc mai des? La dr V la cabinet am intalnit mai multe paciente cu infertilitate..........

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete dragi!

Eu sunt tot matinala. Inca nu am nici un simptom. Azi noapte am visat ca am facut un test, dar cand sa ma uit si eu la el, ceva m-a trezit...

Cand as putea face cel mai devreme test de sange?

Mergi la inceput

Buna dimineata

Ati dat bir cu fugitii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana1983 spune:

Salut! Citesc de ceva timp acest site si astazi am avut curaj sa scriu pt prima data...am inceput si eu tratamentul pt fiv,protocol lung,dar la bucuresti cu toate ca sunt din zona si mi-ar fi fost mai simplu la craiova am preferat bucurestiul,dar acum vad ca dr vaduva are f multe reusite...bravo echipei de la hitmed...am 29 de ani,casatorita de 1 an,investigatii fac de 6 luni,laparoscopie facuta acum 4 luni pt desfundarea trompelor....iar acum sunt in tratament pt primul fiv care sper sa fie cel norocos...am nevoie de niste sfaturi...care dintre voi a avut probleme cu trompele?ati reust sa ramaneti insarcinate fara sa le clipsati sau fara sa le scoateti?...eu nu am vrut sa le scot... sarcina usoara fetelor insarcinate si valori cat mai mari la testul hcg celor care urmeaza sa-l faca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalii spune:

Buna marage
Nici gand de distractie.... probleme.....probleme....probleme...
urmeaza sa ma reprogramez pt histeroscopie si imi e tare fricutza

Mergi la inceput

MA BUCUR ENORM PT TINE
SPER CA PUIUTII TAI SA SE CUIBAREASCA ACOLO UNDE LE E CEL MAI BN SI SA NE DAI VESTEA CEA MARE

Mergi la inceput

bine ai venit ILEANA
si eu am avut aceeasi problema...trompele
dupa 6 ani de incercari nu am reusit sa le desfund ba chiar am facut extrauterina,insa am cunoscut si cazuri in care s_au desfundat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Bine ai venit Ileana!
Bafta la procedura!
scrie zece mesaje scurte ca sa scapi de moderatie pt ca fetele sa te poata vedea in timp real!

Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalii

Buna marage
Nici gand de distractie.... probleme.....probleme....probleme...
urmeaza sa ma reprogramez pt histeroscopie si imi e tare fricutza

Madalina,histeroscopia este o interventie super usoara si nu este dureroasa,nu are de ce sa iti fie frica,ba mai mult ,daca dr are chef si vrea ar trebui sa iti explice si arate ce vede si ce face
bafta!

Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.

Mergi la inceput

Mara ,cand te testezi?
Asteptam un beta barosan!

Mergi la inceput