Uniunea Social-Liberala-Crestina

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
Da` ce ti-a cerut cineva sa votezi cu Becali?

Mada, atata timp cat USL-ul il pune pe listele elctorale pe unul ca Becali, nu crezi ca e evident ca ni se cere sa si votam cu el?!
Si da, becali e un neica nimeni, nu a adus plus de valoare nicaieri, nu s-a facut remarcat prin absolut nimic bun, decat gesturi caritabile. Daca tu crezi ca toti cei care au bani, au automat si minte sau caracter, atunci chiar ma dezamagesti. Banii, mai ales intr-o tara asa corupta cum e Romania, nu fac dovada competentei si a clitatilor unei persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Acte caritabile....deja presupune suflet bun.Daca ai fi citit ce am scris eu un pic mai sus,ai fi vazut ca am zis ca e tolomac si inofensiv.Si oricum chiar actele caritabile denota ceva.

Eu nu iau apararea nimanui incerc doar sa cantaresc punctele tari si slabe ale fiecaruia.

Din punctul meu de vedere,repet,al meu,actele caritabile inseamna suflet bun.
Din al tau ce inseamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mickyyy, prin comparatie, ce plus valoare a adus MRU? Ca doar a avut prilejul sa o faca fiind de 2 ori ministru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Madalina, ne-ai cam explicat compromisul si interesele liberalilor legate de Becali dar nu inteleg de ce acesta tine mortis sa fie candidat pt. PNL?
Desigur, daca l-a lovit dragostea pt. liberalism putea sa se inscrie in partid si atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

actiunea de albire a lui becali vad ca are un succes monstruos...e curat, cinstit si caritabil. Pentru mine e un gangster si un porc misogin, un xenofob si intolerant. Ma lasa rece ca construit o biserica sau ca de cate ori apare presa in zona scoate banul din buzunar si o face pe milostivul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Apropos de actiunile MRU, ceea ce afirm este in directa cunostinta de cauza (poate o fi aparut si in presa, habar n-am): nepoata finilor nostri e o fata foarte ambitioasa, desi din familie fara posibilitati a urmat facultatea de drept in Spania (unde-au ajuns ai ei), cu un an de bursa la Oxford. A participat la o intrunire a tinerilor romani care studiaza in strainantate, intrunire organizata de MRU tocmai in ideea de a vedea cine doreste sa revina in tara si pe cine s-ar putea baza intr-un eventual demers de refacere a tarii. Nu stiu ce finalitate a avut aceasta intalnire, stiu doar ca a existat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Daca ai fi citit ce am scris eu un pic mai sus,ai fi vazut ca am zis ca e tolomac si inofensiv.

Daca asta e profilul politicianului roman, tolomac si inofensiv, e clar de ce romania a ajuns unde-a ajuns!!!

Citat:
Din punctul meu de vedere,repet,al meu,actele caritabile inseamna suflet bun.
Din al tau ce inseamna?

Nici n-am spus vreodata ca becali are suflet rau!
dar hai sa fim seriosi, si eu dau de pomana dupa posibilitatile mele altora, fara sa fac tam-tam prin presa sau la TV. Si unchiul de la tara care are 4 clase, da de pomana. Si cati altii nu o fac. Crezi ca a face gesturi caritabile e o calitate suficienta pentru a deveni politician?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

actiunea de albire a lui becli vad ca are un succes monstruos...e curat, cinstit si caritabil. Pentru mine e un gangster si un porc misogin, un xenofob si intolerant. Ma lasa rece ca construit o biserica sau ca de cate ori apare presa in zona scoate banul din buzunar si o face pe milostivul.

Marina

Daca,repet daca e asa cum spui,as vrea sa vad si eu ce sta la baza argumentelor tale cum ca e ganster.Daca e asa,atunci e destept incat nu o stie nimeni si nici nu iese in evidenta cu nimic.Disimularea ar fi absoluta, iar asta presupune automat un coeficient de inteligenta peste medie.Daca ar fi asa cum ii spui tu inseamna ca o face asa de bine incat nu-l stie nimeni.

Ciudat....un gangster...mai curand resurse de machedon.....are niste fabrici,niste ternuri....dar gangster?A,dupa faza cu arestul?Pai daca era ganster nu-l infunda Base,care atunci si-a luat tainul de bani si a dispus eliberarea lui Becali...aia a fost lucratura.Puerila chiar,lui ii fura masina si in loc sa intre hotii intra el.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Madalina, ne-ai cam explicat compromisul si interesele liberalilor legate de Becali dar nu inteleg de ce acesta tine mortis sa fie candidat pt. PNL?
Desigur, daca l-a lovit dragostea pt. liberalism putea sa se inscrie in partid si atat!

Ntz,ntz.....a sponsorizat odata PDL-ul si puii lui atunci cand a fost arestat,ca de aia a fost eliberat...
Acu` profita de imunitatea PE si ii cauta pe cei care nu l-au bagat la zdup.Cand se termina PE,are nevoie de imunitate in continuare ca sa nu-l mai infunde cu niste trucuri, ca nu i-a placut in arest.

Simplu,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Acceptarea pe listele de candidati si in partid a unor oameni ca Becali, Sorina Placinta, fiul lui Progoana, Ciorbea, etc mi se pare prostitutie politica. Ce naiba, s-au terminat liberalii care pot sa reprezinte cetatenii in parlament ? E partidul pe cale de faliment, au nevoie de bani si vand locuri ?

Sa nu uitam ca deocamdata USL-ul e pe cai mari din punct de vedere electoral, nu aveau nevoie de toate adunaturile.

Eumada, sincer, tu nu preferai ca locul lui Becali in parlament sa fi fost ocupat de vreun liberal mai vechi ? Cred ca esti constienta ca toti cei de mai sus fac stanga-imprejur in 5 minute, cu tot cu mandatul de parlamentar daca interesul personal le-o cere.

Mergi la inceput