Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata burtici
Va citesc zilnic, ma bucura mult fiecare veste buna de la voi, bucuriile, de parca as fi in locul vostru deja.
Imi sunteti foarte dragi

Invat multe de la voi (voi sunteti primul grup, prima odisee care va citesc de la primele pagini cand ati anuntat ca sunteti insarcinate, si pana veti naste) citindu-va zi de zi sunt aici langa voi, si este atat de minunat chiar daca nu fac parte din odiseea voastra si nu am burticutza asa mare ca ale voastre, inca . Mai aveti inca putin si nasteti, emotii mari am pt voi de parca nasc eu.

Azi, nustiu ce ma apucat, de m-am pus sa rascolesc si eu pe google dupa patut pt bebe, si deja am dat peste unul care imi place mult.
Va las si voua sa o vedeti, poate este cineva interesata http://www.almadido.com/#Acasa.A
desigur ca depinde si de nevoile fiecaruia, mie mi-ar conveni de minune acest patut, mai ales ca nu avem decat o camera unde locuim (ca un fel de garsoniera), si nu avem deloc spatiu pt in patut mai mare.

burticile si mamicile de minuni, Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ce aveti nevoie, rabdare, intelepciune, si sa va fie alaturi pana la termen si dupa, si sa aveti o nastere usoara, bebei sanatosi si pofticiosi dupa laptele de la sanul mamei.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Bubu trebuie s afac cezariana pt ca fac Clexane.
Cine face Clexane este mai bina sa opteze pt cezariana pt ca injectiile trebuies oprite cu 48 ore inainte altfel se face anestezie completa.Ai sangele prea fluid si faci hemoragie, mie asa mi-a explicat doctora.

Am uitat sa va spun ca intentionam sa o numim pe a doua printesa a noastra ILinca.Cum vi e pare?Initial vroiam Mara dar pe cealalta o cheama Ana Maria si am inteles ca Mara vine tot de la Maria, asa ca am renuntat.

CAMITU 34+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Ziua buna, drago burtici!

Bubu eu nu am probleme cu soacra cu superstitiile, decat cu infofolitul; are ea mania asta si cred ca va fi singurul motiv major de ciondaneala. Era un sfat pt altcineva Ma bucur ca in sfarsit esti si tu in concediu si te poti ocupa de minunea de Nicholas si de venirea lui pe lume.

Deny multumim de urari E foarte fain patutul, dar cam scurt; nu cred ca va putea fi folosit nici pana la 1 an (mie asa mi se pare din imagini, poate ma insel).

Almy inspirata ideea cu contractiile Bine ca nu v-a urmarit pana la spital

Eu azi am facut o curatenie ceva mai mare, iar acum sunt la pauza aia luuuunga, pana vin restul acasa sa termine treaba, ca nu ma mai muncesc pe ziua de azi. Ajunge.
Mai am o gramada de haine de pregatit pt Sofi, de montat patutul (numai ca la asta trebuie sa ii cumparam suruburi ca sora-mea le-a adus si le-a luat inapoi, din greseala; a uitat sa le scoata din poseta ), de facut bagajul pt spital (mai mult al meu decat al lui Sofi, de luat scutecele rezervate...offf, sper sa nu uit ceva.
Sper saptamana asta sa aflu si eu cand ma programeaza nenea doc la cezariana. Eu inca sper la 25 octombrie (38 sapt si 2 zile), ca parca mi-e tot mai greu cu burta si nu vreau operatie de urgenta pe la cine stie ce ora din noapte ca se hotaraste fii-mea sa vina inainte de data aleasa de dom' doctor.
Azi s-ar putea sa mergem in vizita si la prietenul nostru anestezist, mai vorbim si cu el, sa vedem ce ne/ma sfatuieste.
Acum Sofi a mea face valuri in burta Si asa imi place sa o simt...offf ca abia astept sa o tin in brate
Maine intram in saptamana 36 2 more to go (sper!)

Gina 35 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna burticute, ce de vesti bune
Alina, felicitari pt mobila de bucatarie, sa iasa asa cum iti doresti tu si sa faci cea mai buna papica in ea pt printesele tale. Vor fi niste sarbatori f frumoase pt voi in casuta noua, chiar daca nu va fi totul gata
Bubule...ce frumos ai petrecut in wk, ai langa tine niste oameni deosebiti . Chiar zilele trecute ma gandeam ce faine si uitle sunt petrecerile astea. In primul rand primesti o groaza de chestii utile pt bebe si esti scutita de anumite cheltuieli, apoi iti dau o stare de bine. La noi e obiceiul sa vina lumea dupa nastere in rodin...lucru pe care pe mine ma scoate din sarite. Numai chef de vizite si de zambete fortate n-am sa am eu chef in primele saptamani. Plus ca daca vine unul...tre sa vina tot neamul, toate babele, date cu ruj din ala verde de la rusi, care vor sa pupe bebelul, toti cu mucii in gat daca s-ar putea si bineinteles...cu sfaturi utile cum sa-ti cresti copilul. Nu mai zic de cheltuilile cu vizitele astea, ca toti astepata serviti cu ceva...deci in loc sa cumpar ceva bebelului tre sa cumpar sa am ceva permanent in casa pentru serveala ca nu stii cand te trezesti cu musafiri la usa.... Nu mai bine vin toti inainte, dau ce au de dat si gata, ma lasa si pe mine sa-mi revin si sa ma obisnuiesc cu bebele si cu noul program.
Almy...ce tare faza cu contractiile , bine ca v a mers si ati scapat de puncte
Mamide2, spor la organizarea petrecerii, dar poate daca bati niste apropouri pe la prietenele tale se va sesiza una din ele sa-ti faca o surpriza
Mica, felicitari pt primele cumparaturi, si eu am fost ieri si am mai cumparat cate una-alta. Natalia e un nume f frumos, cat despre soacra, hai ca pe asta chiar nu am mai auzit-o cu numele....pune ce nume va place voua si care simtiti voi ca se potriveste.

va pup pe toate si va doresc sa aveti o saptamana frumoasa

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Camitu,e super numele Ilinca.
Cred ca am cam definitivat si eu bagajul de spital.Doar pampersi mai am sa iau dar nu ma grabesc.
In rest,buburuza mea face valuri valuri in burtica...E o placere sa o simt .
Fetelor,multumesc pt urari.Abia asteptam si noi sa ne mutam de aici.

Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna si de la noi,
a trecut si week-endul si uite asa ne apropiem tot mai mult de nastere...Noi am fost plecati ieri la soacra ca si-a sarbatorit ziua de nastere. Am mancat la prajiturele... uf nu stiu ce e cu pofta asta de dulce pe mine. In general nu mananc dulce, iar la prima sarcina nici sa vad. Macam fortat pentru ca aveam giceamia mica. Si acum cu toate ca mananc dulciuri glicemia tot mica imi este. Maya este bine. Nu mai are bubite cu lichid si acum asteptam sa scapam definitiv de ele. Eu deocamdata nici un semn.
Ipopica cate saptamani de sarcina ai?
AC felicitari pentru bucatarie. Va mutati la casa sau la apartament. Iti dau un sfat daca se poate, cand vin cu mobila a montat sa nu-i scapati pe baieti din ochi. Sa fie sotul acasa si sa urmareasca totul, cum monteaza, ce suruburi folosesc, etc. Noi am patit-o cu mobila de bucatarie de la Lems. La o zi dupace au montat-o m-au sunat de la Bucuresti sa ma intrebe despre calitatea servicilor, despre echipa de montat, etc si eu am fost foarte incantata, ca deh erafrumoasa mobila, si mult dorita. La doua zile dupa montare ne-au cazut 2 usi, din acelea care se ridica in sus. In momentul in care a cazut s-a rupt si din placa de susde care erau prinse. Nu-ti spun ce nervi si ce suparare... i-am chemat si le-am spus ca vreau sa-mi schimbe tot dulapul. Nici vorba, doar reparam. Asa ca in decurs de 2 ani cat am avut garantia i-am cheat de n ori. Pana la urma amrefuzat sa mai primesc echipa respectiva si am solicitat o alta echipa de montat care au venit si mi-u schimbat suruburile. Ei au spus ca nu au fost folosite de la inceput suruburile bune. A fost o dezamagire pentru mine ,mai ales ca am dat o gramada de bani pe mobila. Nu vreu sa te sperii ci doar sa fi atenta la echip#259;.
Bubulina ce frumos...m-a emotionat ce ai povestit tu acolo. Foarte frumos din partea prietenilor tai. Si mie imi plac surprizele. cred ca te-ai simtit minunat.
Almy ce povestesti tu acolo? politie, contractii Saracul politist o fi crzut ca nasti acolo. Oricum dragut din partea lui...Bine ca ati scapat. Mi-ai dat o idee daca patesc asa ceva
Ina3040 mai poti? Cred ca vrei sa nasti la lucru. Totusi vei avea 38 de saptamani, cum rezisti? Ca eu u as mai rezista acum. Abia stau intr0un loc dar sa mai stau 6-8 ore la birou... greu.
Sellena la o prietena de-a mea nu se intorsese fetita. au decis sa-i faca cezariana. I-aufacut ecograf iainte sa verifice, fetita nimic, apoi pana au pregatit-o de cezarian si pana a taiat-o etita se intorsese cu capul in jos. Deci depinde de copil.
Mica26 trebuie sa ai grija cu socrela. Nu o lasa sa intr prea mult in viata voastra. Iar sotul trebuie sa fie atent la ce doresti tu nu la ce doreste mama lui.
DenyAnd sarcina usoara. Frumos patutul!

33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Denyand iti doresc sanatate si sa iti indeplinesti visul cat mai repede!

Camitu mie tare imi place Ilinca

Angiuta si eu imi pun exact aceeasi intrebare in leg cu platforma pt carucior. Al meu are 2 ani jumate, la drum intins nu rezista. cu 2 carucioare nu m-as descurca singura desigur. Oare platformele alea merg la orice tip de carucior? O sa caut pe net sa ma interesez.

cat despre concediu, aici am 20 de sapt concediu de maternitate, pe care le pot lua si inainte si dupa nastere, dar tot ce iau inainte de nastere imi scade din timpul de dupa, asa ca prefer sa vin pana in ultimul moment si sa am saptamanile alea cu copilul. Si cu Robin am muncit pana vinerea si luni am nascut. In Germania cate saptamani aveti cu plata?

o zi buna tututor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Hi hi,Gina2, nu ai citit cap-coada mesajul meu,cel care continea si numele Popeasca.Da,era pentru Mica, ei ii spuneam ce aveam de spus,dar consideram super ok comentariul tau facut anterior ref la superstitii de soacra.

Irilac, eu nu inteleg teaba asta cu vizitelile neanuntate, zau!vorbeste si cu sotul si programeaza-i,nenica,daca se inghesuie sa vina peste o proaspata mamica ce are multa nevoie de odihna..!La noi nu va exista asa ceva..Nici nu tre sa spun,mi se pare normal sa respecti un timp anume pana sa te autoinviti in viziteli la nou-nascut.Eu la chestia cu pupatul bebelui sunt bestie! Daca vor,sa il pupe pe manusi sau pe caciulitza,cum zicea si dr la cursul de puericultura!dar nimeni nu o sa se lipeasca de falcutele puiului ns numai pt ca a venit in vizita,ce sa spun!

Camitu,si mie imi place numele Ilinca,e f frumos si o sarbatoresti de Sf Ilie

Angelique,pe unde esti, cum esti?

Deny?am citit si recitit de vreo 4 ori mesajul tau, mai ales partea cu "nu inca"!! Sa ma apuc de tzopait,copilule??

33 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu cu vizitele nu am ce sa fac ..la noi asa e ..dar m-am obisnuit..cat despre pupat bb mic doamne ferste..nici eu nu pup pe fata bb cand e mic mic..doar pe picioare sau mana eventual...si cei care vin in vizita, in caaaaaaaaaaaaaaaaaaz ca simt nevoia nebuna sa pupe bb , il pupa pe un picior...nu am vazut pe nimeni care macar sa incerce sa pupe un bb mic pe fata

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Bubule ca sa vezi ce face oboseala din om! hi-hi-hi.

Fetelor, la ce platforma va referiti? Ca si Andreea mea e destul de mica si cred ca mi-ar prinde si mie bine asa ceva, dar n-am mai auzit de ea pana acum.

Alina sper sa nu ai surprize neplacute cu mobila

Gina 35 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput