Clubul "babelor" FIV-oase 63

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Na', eu mi-am spart capul.... Am dat cu el in coltul de la geam cand m-am ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

ouch!!!! Ana pup sa treaca buba
Ady sa sti ca nu ma deranjeaza de loc,chiar ma bucur,ii cunosc si parintii,sunt oameni educati si tare de treaba.Asa cum am mai zis aici nu au donatoare la clinica,trebuie sa-ti gasesti tu,eu ma bucur ca am gasit-o si ca nu ma costa nimic fiv-ul fiind ultimul pe care il mai am gratuit,daca nu merge probabil am sa iau drumul Cehiei sau Greciei,dar asta e mult mai complicat pt.noi. si astept vesti despre mogaldeata secretoasa.
Lara vesel si frumos ca tine,bien sur

fetelor va invit la sarmale si un paharel de vin
week-end frumos

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Lara te-am lasat pe tine sa povestesti ... dar zic eu La final am facut legatura cu Clujul, nu de alta dar Ana e marca inregistrata PK si trebuie musai sa se ia si la Lara. Ana insa era o timida si nu a vrut sa i se auda glasul pana in Cluj, asa ca conversatia s-a purtat cu Ioana.
ana sa treaca. ai facut gaura sau doar cucui ? ai pus ceva sa treaca ? eu sunt maestra in "buba", am ramas cu un cucui in frunte de cativa ani si nici nu mai stiu cum l-am facut
maine vreau sa merg aici
http://ligiapop.com/2012/09/10/editia-a-cincea-raw-generation-expo-7-octombrie-2012/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao , am pus propolis si e ok. Nu am gaura, doar cucui si s-a crapat doar pielea. Am scapat ieftin.Lla cat a durut, am fost convinsa ca am vreun crater acolo. Sa imi spui si mie cum a fost la targ si ce ai papat bun.

Daniela

Mie imi amortesc mainile noaptea, oare din ce cauza? A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

sa aveti o duminica linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ana, ai facut poc! pfff Bine ca nu s-a spart!
Dana, e bine ca ai gasit o donatoare. Ce probleme de sanatate trebuie sa-si rezolve? E tinerica,nu?
Qiao, cred ca deja esti la expo.
Antoema, multumesc pentru intentie, dar nu prea stiu ce sa fac cu incurajarea ta.
Hop plec la
Pup restul fetelor
O duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

o zi calda sa aveti!

la mine e prima zi de toamna adevarata...as vrea sa mai fie cald.sper sa isi mai revina de miercuri,cum ziceau astia la vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Alina am net acasa, dar n-am loc de sot, ca e dependent de un forum si pe la 22:00 cand se elibereaza locul, imi sta gandul la dus, jughinit lighioana si se face 23:00 si mi se face somn...uite asa se duc serile mele. Iar la munca, pai in mai putin de 2 saptamani ar trebui sa fie mai lejer. Momentan am un deadline care ma sacaie...In plus, weekendul asta am fost plecati din mareata metropola spre plaiuri natale si-am petrecut alaturi de familie (a mea :D ). 30 de saptamani, zici? gata, numeri descrescator
qiao ce frumos zici tu acolo despre botez! sa traiasca micuta Ana!
fetele, va pup si eu pe toate, sper sa iasa beta ala mare al larei, sa cresca cel micut despre care povestese ana, sa ramana fetitele noastre dragi natural (ana&alex&velvet), sa fie o.k. donatoarea danielei, sa reuseasca fet-ul lui miky, adriana sa-si ia periodic suturi...nu stiu ce face elly si-s curioasa unde merge gaby la piscina.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Buna dimineata tuturor
Sa aveti o saptamana frumoasa, plina de vesti bune.

Lara, iti doresc ca saptamana asta sa ai un test real pozitiv. Trebuie sa spargi ghinionul

Noi suntem bine, am facut dublu test, masuratorile sunt bune, astept rezultatul de la sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello girls,

ce faceti??
toata lumea si-a bagat capul la cutie, de frig???

ana, uufff, pup si eu sa treaca..cand am cetit, am rememorat o intamplare similara, acum un an, la fiv 2, la BP..cu o zi inainte de ET (ca norocul) faceam bagaje; dulapul lui Robert, avea partea cu rafturi impartita in 2, o usa jos si una sus..eu, "ma cazasem" jos, hubby (la cei aproape 1.90m) era repartizat sus..stateam aplecata, punand hainele in geanta si cand m-am ridicat, m-a lovit usa superioara, lasata deschisa de hubby, fix in moalele capului..lovitura a fost atat de puternica incat, am cazut efectiv in fund, pe jos..apoi, am fost groggy inca vreo cateva minute bune..dehh, v-am zis ca-s the queen of accidents..

qiao, mi-ai facut o surpriza placuta..sa fie de bun augur! (btw, pt cele care n-o cunosc personal pe mami Ioana, pot sa va spun ca, are o voce seducatoare..)

eu sunt ok, in zona gri!
n-am mai facut pee-pee test (ca era de-a dreptul stupid, deja..), de acum, sunt sigura ca, nici nu mai am tupeu..so, same old, same old..
in rest..rien, ma complac in proverbiala-mi "nesimtire", n-am niciun senzor (nu c-as sti eu dupa ce sa ma uit..), ma simt as always..ceea ce, nu-i deloc un semn bun, if you ask me..dar, nah, try to hold the fort (vb americanului), in continuare..
aseara tarziu, mi-a aparut hubby, ragusit si obosit, dupa 4 zile de absenta (motivata), de la Buc..asa ca, l-am "iertat" de povesti cu oo, embies, endo si alte balarii, care ma preocupa pe mine..
doar de-asta, va am pe voi!

azi, de dimi, la dus, mi s-a facut brusc greata..bleah..eu, vomit f usor, doar tre sa ma gandesc si..gata (sorry, de pictorial); mi-au trebuit cateva clipe, sa respir adanc, sa ma concentrez sa nu decartez..uuuoooff, sunt sigura ca-i de la meds, de la prednison sau ceva..mi-e si mila de stomac/ficat, la ce bombardati sunt (inclusiv de clexane); acum, sunt ok; inapoi la munca, ceea ce, intr-un fel, e bine, ca-mi tine mintea ocupata..desi, gandul zboara, anyway (azi e 6dp5dt) nu o sa fac niciun beta mai devreme de 10dp5dt, in fact, daca-ar fi dupa mine, n-as mai face deloc..)

va pup si merg la un meeting, pana dupa pranz
o sapta' faina, tuturor!

p.s.: ana, am reusit sa vad 5 ep din Homeland..me likey
p.p.s: gaby, detaliaza micul dejun-ul tau identic, de 4 ani, pls..si orice papa Monti, ti se pare demna de amintit..sunt buretzel (imi place Monti ca stil de viata, in fact, din ce-mi pove' cred ca m-as putea adapta usor la stilul tau de viata, cu sportivare (eu sunt mai lazy, dar intentia conteaza), piscina, abo' la cinema (ha, cea mai mare cinefila, ever..) minus, desigur, faza cu temp bazala in fiecare dimi..acolo, thx, but no thx!
hai ca, tre' sa go..

to be continued..

Mergi la inceput