Clubul "babelor" FIV-oase 63

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

qiao, ooofff, mama ei de treaba si de intamplare..eu cred ca, as exploda de nervi..ooofff, sper sa gaseasca numarul ala de tlf..

miky, sper sa nu te lasi, in toamna asta, pana nu te gravidesti, da? hai, sa fie a doua incercare cu noroc!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Lara, nu am fost eu ieri pe faza cu discutia temperaturii, ca eu o iau de cativa ani, zi de zi, iar pt mine merge perfect schema. Chiar am un cont platit pe FF, aplicatie pe mobil si adaug constiinciosa zi de zi in tabel. Gasesc ca e practic FF pt ca imi pot pune adnotatii cu foliculii cand fac stim.
Bombi ti-a zis bine cu temp si cu locatia de bagare a instrumentului.
Qiao, pai acum ca sotul e student, e de bine, in studentie (pentru cele care nu erau cuminiti) noptile erau toride.
Cat despre masina...pfff...
Miky, pai asta e veste buna

Am o febra musculara... am facut in ultimele 2 zile o gramada de sport.
Intrebare: Vitex merge in paralel cu Maca? (ma bate un pitic la cap de ceva vreme- nu acelasi din bancul cu pee-pee)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ufff, a gasit biletelul, noroc ca nu traim intr-un oras f curat
Macar asta se fie de bine, ca trebuia sa faca ITP-ul si cu stopul spart nu avea nici o sansa.
Eu am reusit sa fac cat de cat curatenie in dormitor, am spalat si geamurile (!), intr-un exces de zel am si calcat ceva, acum incerc sa ma aranjez putin si fug sa vad reprezentatia Anei in tinuta nud. Restul casei e cu fundu' in sus, dar ce conteaza, ma duc sa o vad pe bebelina cea viteaza
miky wow, ce repede faci FET-ul. eu sper sa fie de bun augur si sa ne surprinzi cu cel putin un
gaby cum te tine nervu sa iti iei temp zi de zi de atata timp ? eu am luat-o acum aproape 3 ani vreo 4 luni la indicatiile unui dr, mi-am facut si tabel, dar abia asteptam sa termin supliciul. nu mai zic ce dubii am avut unde trebuie sa infig instrumentul, pana la urma eu mi-am luat-o ca la bebelusi ca nu a putut piticul sa accepte in partea cealalta. initial am avut etrmometru electronic, a zis ca am temp cam scazuta si sa iau temp normal, nu se mai gasea, am facut rost cu greu, am mai luat 2 luni si cu ala ... Ma si amuzam cu sotul cum vedeam in filme ca isi lua temp si suna sa isi scoata sotul din sedinte ca "it'e time". noua nu ne mai ardea de nimic dupa actiunea termometrul, mai rau ne inhiba.
Gata, fug ca e tarziu si eu nici nu m-am spalat ... oricum dpdv canoane bisericesti oricat m-as spalat tot "murdara" sunt zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Qiao, eu m-am obisnuit, cum ma trezesc cum intind mana dupa termometru. Am de ala digital cu doua cifre dupa virgula, pentru precizie.
Si dr meu mi-a cerut 2 luni de grafic si de atunci nu m-am mai lasat. Asa am vazut ca daca la eco imi zicea dr ca nu ov. nici temp nu se misca, iar cand sunt aproape de 12dpo, daca imi scade temp la 36.36, e clar ca a doua zi sunt cu vizitatori.
Oricum pe mine nu ma streseaza deloc, imi place sa am un ritual de dimineata: ma trezesc, hop temperatura, hop mancat un fruct, spalat+dus, apoi vitaminele, cafea si acelasi mic dejun de 4 ani incoace.
Mai ca ai zice ca sufar de autism.

Mergi la inceput

Raport: am ajuns cu sufletul la gura la botez, in stilul meu.
Ioana o frumoasa, nasa o zambareata, iar Ana o mogaldeata pierduta in bratele nasei (putea fi tinuta lejer cu o singura mana). A fost cel mai cuminte copil, 2-3 maraieli delicate, asa ca ea. La un mom dat scosese o manuta din infasurare si am vazut 4 degetele micuteeeee, cand a fost cu baita am vazut si piciorusele Ioana, mamica viteaza, ai o minune de fetita, cuminte si frumoasa, iar costumatia a fost de podium !!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, cu un car de noroc si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sa traiasca Ana Ioanei, sa fie fericita, sanatoasa si cu mult noroc in viata!

Qiao, n-ai deloc o viata plictisitoare. La voi e mereu cate o intamplare din asta gen masina... Bine ca a gasit biletul.

Fetelor ce parere aveti de o beta de 13,77 in Z 9 de la ET cu embrioni de Z 3 si 14 zile de la pregnyl? I-a zis dr. ca daca luni beta e 20, sunt pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

ana mda, a gasit biletul dar nr e scris aiurea 0174 ... a incercat sotul toate variantele si nimic
Beta ala e micut rau de tot, dar daca creste constant e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, am facut beta tocmai pentru ca incepusem sa merg la pee-pee noaptea, si ziua mergeam mai des (s-a intamplat si in celelalte sarcini si am zis ca n-o fi coincidenta). Asta a fost primul simptom, dupa cateva zile au inceput si durerile de ciclu, ceea ce era ciudat pentru mine, ca eu nu stiam cand apare, incepea cu spotting fara dureri, si imi era rau in ziua 3-a cand era flux normal.

Cand ma plictiseam de luat temperatura, masuram doar dupa ovulatie ca sa vad ce se intampla...daca incepea sa scada, aparea si menstruatia, daca nu...era de bine.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetelor, nu stiam unde sa incadrez mesajul asta dar am hotarat sa il postez aici. Voiam doar sa va incurajez spunandu-va ca strabunica mea nu a putut face copii pana la 37 de ani. A incercat dar nu i-a iesit. Apoi a avut 4 copii, dintre care bunicul meu a fost ultimul, nascut pe cand mama lui avea 46 de ani. Si a fost sanatos, decedand acum 4 saptamani la 82 de ani. Nu stiu de ce nu a putut ramane insarcinata strabunica mea atata timp, dar cu siguranta ca asa a vrut Dumnezeu. O sa vina vremea sa va bucurati si voi, cu siguranta!!! Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

qiao, ai omis partea cand am intrat eu "in direct"..

to be continued..

Mergi la inceput