Clubul "babelor" FIV-oase 63
Raspunsuri - Pagina 20
carla_cluj spune:
Alex, eu am trecut prin faza "dosariada". Anul viitor cel mai probabil nu o sa mai fie fonduri, nu se va continua programul. Acum mai sunt fonduri la clinicile de stat.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
anaasta spune:
Lara, nu stiu daca e chiar asa. Adica, practica nu merge intotdeauna mana in mana cu teoria. Al meu CM e neregulat, nu stiu exact cand s-a produs ovulatia. La mine singurul semn e mucusul acela specific si din cate am citit, ovulatia se produce la 2-3 zile de la mucusul respectiv (de obicei). Nu stiu insa ce efect au hormonii din stimulare asupra CM, banuiesc ca il pot si deregla totusi, avand in vedere ca eu nu am mai facut punctie, nici declansare, nimic de genul... Plus ca au fost atatea cazuri in care nu iesea pozitiv pee testul nici la o saptamana de intarziere a CM, asa ca.... zau ca nu imi arde... Eu zic, insa, sa fii tu mai curajoasa decat mine.
MeAlex spune:
Multumesc pentru raspuns, Carla. Atunci o sa vedem ce si cum.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
carla_cluj spune:
Fetelor, eu de felul meu aduc noroc, asa ca trebuie sa veniti de acum numai cu bete mari si pp teste cu 2 liniute
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
anaasta spune:
Alex, ideea cu FIV-ul prin subprogram e chiar ok. Sper sa ai noroc si sa mai prinzi ceva fonduri.
Gaby, deci te-ai lamurit nu la dr...
Elly