Clubul "babelor" FIV-oase 63

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ady, felicitari ptr.bubuline, DD sa aiba grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ana, sa-ti zic ce m-am gandit dc nu faci test (indiferent de care), nu fac nici io..si ma bucur ca, mai e cineva la fel de chicken, ca si mine
propun si io, sa asteptam sa ne creasca direct burtile (btw, dc o sa creasca de la cele sarmale pe care le-am vizualizat, than what???)
app. stiu ca stii ca-n ziua 30 iese sigur si pee-test..eu in ziua 30, as face beta..dar, te astept

Alex, mi se pare chiar ok ideea ta cu fiv-ul mocca;
1. vezi ce si cum cu embii (huh, ce pacat ca nu se face si PGD..)
2. te pastilezi (prednison, clexane, etc), doar cand faci fiv, target-at si nu "n"-spe luni la rand
3. cred ca te califici

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Ady felicitari pentru bebeline. muta sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

I know what you mean, Lara, nu-mi scapa nk (si aici citesti cu ambele sensuri).
E super asta, mi-o tatuez pe mana: "we don't treat lab' results, we just treat persons!"

Acum vorbind serios, inteleg ce vrea sa spuna, dar sunt convinsa ca inainte de fiv, cere analize de secretii, alea-alea...si daca iese ceva, trebuie facut tratament...in mod normal, eu m-as fi oprit aici, dar cum nu am avut ever nici macar o candidoza (ma rog, in ultima sarcina mi-a iesit un streptococ, tot la Synevo), si cum acel germenele asta minunat era f rezistent, am considerat ca e germene de spital/laborator, pentru ca ele sunt in general f rezistente...de asta refuzam sa cred ca am infectia si am repetat ca sa stiu...nu mai spun ca in luna respectiva, am si prestat, neasteptand toate rezultatele (aveam tot, mai putin cultura col, secretia era OK)...I know, I was so stupid...dar am zis sa fim senini, pozitivi si &*$#^...ca poate ne iese...Si surprise...asteptam rezultatul la beta, rugandu-ma sa nu fiu gravida pentru ca niciun antibiotic din lista nu era OK pentru administrearea in sarcina...
Am aflat acum ca daca se mentioneaza ca persoana e insarcinata, se includ in antibiotgrama in primul rand antibiotice care sunt acceptate in sarcina (asa mi-a zis microbiologul de la Synevo).

Dar repet, inteleg foarte bine ce spune PK.

Despre fiv, si eu zic la fel, pana la urma, pe tzidulele mele scrie infertilitate secundara...so, tot infertilitate este.
Chiar daca nu se face PGD, macar cresc sansele.

Miky, cat de recente trebuie sa fie analizele? Am un set din primavara hormonalele, mai am infectioase + Torch. Imi lipseste HSG, ca nu m-as baga la laparo totusi. Si trebuie sa fac AMH-ul si sotul sa repete spermograma. Oricum, nu facem anul asta, mai incerc natural.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

olimpia sarcina lui roadetot s-a oprit din evolutie
in alta ordine de idei eu am uter fibromatos, am operat 2 fibroame, jumatate din el la histero s-a vazut slab vascularizat, iar endometrul este de grosime buna dar are structura omogena netrilaminara. si uite asa merg pe 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Ady, doua fetite Sa creasca mari, cuminti si frumoase!
Alex, asa cum am mai zis, buna idee cu Fiv-ul (aproape)free.
Lara si mie mi-a placut prezentarea clinicii, foarte plastica descrierea. Si acum sa raspund de ce H-uri care nu se pronunta (inafara de ce a zis Ana) mai adaugam ca toate cuvintele in care apar este pentru a marca o pauza de repiratie. Unele cuvinte, daca nu ar exista h-ul preferat ar fi chiar greu de pronuntat. (acum joc de imaginatie, imagineaza-ti cum vb francezii engleza, ca ei pastreaza regulile din limba lor: h mut, aspirat, f care il folosesc e cel "ph" de fapt...etc)

Sa va zic si eu acum cu intrunirea cu dr meu: un fiasco total. Eu m-am dus documentata, pusa pe intrebari, cu lista mare chiar si raspunsul a fost conform interesului. Evident ca asa m-am destabilizat, ca am uitat si mama gramaticii franceze, am facut numai dezacorduri si pana si el si-a dat seama ca sunt dusa.
Tot ce am auzit a fost: Fiv clasic bla bla tratament scurt cu antagonisti bla bla pre-menopauza bla bla ovocite de proasta calitate bla bla eventual Fiv cu donate in Cehia, Grecia sau Spania bla bla bla
Ah da si ma suna ei sa imi zica luna cand au liber si cand imi vine randul, iar azi au sunat si au zis ca luna mai.
Cam atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fete...va pup de nu va vedeti.
va doresc o saptamana asa cum vreti voi.

eu sunt bine...datoria ma cheama in perioada asta mai mult ca oricand.
aveti grija de voi si sa ne auzim numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare .. ce active sunteti ...wowww
De abia am reusit sa citesc ce ati scris .. de azi de dim .. ma chinuie talentul...

Adriana - ai avut dreptate.. ceas - la 14 zile (cum a spus si Smaick )
Imi pare ff rau pt ficatul tau .. sper sa fii ok
Incearca sa mananci alimente care-l ajuta .. si care bineinteles sunt permise in sarcina ..
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de buburuze .. Vor fi cele mai frumusele, cele mai dulci si cele mai iubite tetitze .. abia astept sa nasti si sa ne vedem in Cismigiu
... Eu una sunt mare fana .. gemene
Mi se pare ideal ...
Si stiu si cum se vor numi fetele mele ... am luat-o razna ...
Ce sa fac .. eu chiar ma vad mamica ...ce sa fac .. sper si eu

Smaick - poate ma visezi si pe mine gravi cu 2 blonde ...

Lara- e bine sa fii cu picioarele pe pamant .. si cand vei vedea beta mare sa tipi tareeeeeee de bucurie ...

Si eu ma gandeam zilele acestea ca am sperat ff mult ca totul va fi ok si acum sunt putinel la pamant cu moralul ...
Am pus pe lista si am facut cala carte :
- toate analizele ok
- bagat hiteroscopie operatorie (a 3-a) si taiat septul din uter
- facut acupunctura
- luat 4 luni tone de vitamine si nu numai ... metformin, aspenter ..
- tratamentul ok - am reactionat binisor - 5 foliculi super ok
- endometrul si el ff bun (data trecuta el se pare ca ar fi fost vinovat de nereusita)
- am dat jos cateva kg
....

Chiar am crezut ca totul va fi ok ... mai ales dupa Z1 cand mi-a spus ca s-au fertilizat toti folic ...

Dar se pare ca nu a fost sa fie ...
Si sincer nu stiu ce sa fac- ma tot intreb : de ce oare s-au oprit in evolutie??

Mariuca - nu cred ca psoriazisul poate fi o cauza de neimplantare ...
In ceea ce priveste trompele .. si eu as gandi la fel ca tine .. mai bine sa le scor ... sa scap de un pitic ...
Dar cred ca Lara stie mai bine ce spune ... si sunt ei ele bune la ceva.

MBK - bine ai venit ... se pare ca avem cam aceleasi probleme .. putin diferite la mutatii.. si tsh-ul meu ptin mai mare ...

Sandy - mult succes si asteptam vesti de la eco ..
Fii barbata .. o sa fie bine de data aceasta ..

Miky- ufffff ce ti-e si cu barbatii .. ei nu gandesc ... si spun unele lucruri aiurea .
Nu pune la suflet ...
Te va iubi enorm cu burtica .. si dupa ce nasti faci sport si tii regim si o sa ajungi la 58 kg ...
Ma angajez sa merg cu tine la sala si la alergat .. si sa tin si regim cu tine .. o zi gatesti tu .. o zi gatesc eu ...

Nu te mai gandi

Eu cand m-am maritat aveam 50 kg ... si dupa 7 ani de tratamente am ajuns la 77kg ..
Cand nu fac tratam... mai slabesc ..
Acum am ~68 si 1.65 ... deci nu te mai stresa ....

... si nu stiu cand ma duc la dr ... probabil pe 20.10
.. nu stiu

Alex - daca ei nevoie de Tagremin iti pot lua eu fara reteta .. imi spui ...

Sami, Lyly, Ana , Amaradia, Gaby, Many si toate fetele cucuiete

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Elly, am reusit sa iau fara reteta, i-am aratat antibiograma.
Multumesc mult pentru intentie, o pastrez (pe intentie) pentru altadata, dac-o mai fi nevoie.

Gaby, da, asa e corect: fiv aproape gratuit.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Adriana, felicitari pt fetitele tale. E super fain sa ai 2 fetite. Sa fie sanatoase si sa creasca mari, iar tu sa scapi de toate problemele.

Ralu, ma bucur ca ai mai intrat si ne-ai mai zisa cate ceva despre tine. Sper ca toate problemele vor trece si vei avea o sarcina usoara pana la capat.

O zi buna tuturor fetelor

Mergi la inceput