Clubul "babelor" FIV-oase 63

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Lara stiu ca eu te-am disperat ultima si pot sa iti spun doar atat imi pare tare rau pt tine ca realizez ca ai o mare suferinta in suflet, pe care sper sa o inchei acum cu acest ET cu beta mare si sarcina usoara si copil nascut la termen.
Eu iti tin pumnii si nu te judec in nici un fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Alex, you're one smart lady, dar asta stiam oricum..
da, stiu ce zici (p.s.: nu mi-e greata des, dimpotriva..doar ca, dc imi e, n-am nicio problema sa vomit..)..eram gata aseara sa-i insir "simptomele" la hubby, doar ca, parea atat de obo' si in ac timp atat de happy ca ma vede si a ajuns home, ca, m-am gandit, de ce sa-l fac sa se bucure in van si apoi sa fie (iar) dezamagit?? poate e inchipuire, sau, vb lui ady, chiar poate avea legatura cu orice..

tot vreau sa-ti spun ceva: tusferi (de la donate), a avut 3 SOE si acum are gemenashi si e ap. de finele trim I, cred..(vezi ca, eu tot caut similitudini cu cazul tau); acum, nu stiu particularitatile celor 3 SOE, dar, am retinut ca, se poate..si ma gandesc ca->> nu organismul ei respinge sarcina, pt ca, pe cea de acum o tolereaza fara probleme..deci, zi-mi, sincer, la ce te gandesti??
1. organismul s-a "resetat" sg si sustine astfel teoria intamplarilor nefaste..(teorie general acceptata de dr)
2. genetica (alt ADN la ovo, schimba raportul HLA DQ..)
trombofilia, NK si alte alea, se exclud ca si cauza (pt ca raman neschimbate)..deci, ce-ti zice logica??
(p.s.: tusferi, dc cetesti, sper sa nu te supere exemplificarea, cauza fiind una nobila)

p.s.: tre' sa fac ceva urgent..revin

le: smaickule, tare faza cu prg..habar n-aveam
lle: sandy, hey, nu am vrut deloc sa personalizez..sper ca, a fost bine la eco azi si ai auzit inimioara si-i totul ok; nu am citit

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sandy iti urmaresc evolutia zilnic (aproape zilnic, ca mai am zile cand nu ma nimeresc pe langa un dispozitiv conectat la net) si-ti intele, in mare parte, fiecare traire. Asa ca vin si eu cu intrebarea: cand ai eco? apoi, continui, deoarece, recunosc, nu am putut sa "ma decid" in cate saptamani esti (m-au ametit acele site-uri care calculeaza varsta sarcinii ba dupa ovulatie, ba dupa ultima menstruatie, ba dupa transfer...), cu intrebarea: In cate saptamani esti graviduta azi? Nu ma pricep la calcule, nu ma pricep la cate batai/minut su secunda ar trebui sa se inregistreze, dar ma pricep la ingrijorari, caci am trecut prin multe momente in care ma intrebam daca-s bine sau nu...asa ca, acum, stau si ma intreb daca tu esti bine. Sper ca raspunsul sa fie afirmativ.
adriana imi sta sufletul pana ajungi tu acasa si nu cred ca rezist fara sa-ti mai dau un tzar! poate azi vedem un cocosel
lara ma bucur nespus pentru prietenele mele, pentru mine, insa, cred ca am sa ma bucur cand m-oi vedea c-un copchil zvapaiat in brate, de minim 3 kg, care sa duhneasca a rahatzel si voma.
smaikule tu cand mai vezi putza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dracu' mai stie ce sustin...

As exclude HLA DQ, pentru ca impresia pe care o am dupa ce am citit si discutat cu cativa medici (nu ca ar fi ei extraordinari, ca altfel ar fi gasit o solutie), deci, impresia pe care o am e ca in caz de HLA DQ, pierderile apar devreme (in general la genetic stuff)...
As mai putea miza pe tromobofilie, pentru ca tratament am avut doar la ultima sarcina si nu stiu daca a fost OK: Clexane 0.4 si Aspenter zilnic. Eu cred ca nu reactionez OK la Aspenter, am citit la americani ca ei nu mai recomanda, pentru ca riscurile de sangerare sunt prea mari (nu neaparat ca aspirina ar genera sangerari, ci ca nu ar permite oprirea sangerarii). Am citit "dincolo" ca si PK si dr. Avram sustin ideea. Nici Balanta nu a primit Aspenter pentru fiv-uol ei castigator de la Viena.

Speranta mea e ca primele doua sarcini se anuleaza, neavand tratament, deci ne raportam doar la a 3-a, bagam Clexane 0.6 (mai ales ca am 72 kg) + Aspenter la 2 zile, prednison din prima zi a ciclului (nu stiu inca cu ce concentratie incep, mai am putin timp sa ma gandesc)...si asa acopar si NK problems si ce o mai fi.

Nu stiu ce sa zic de ovule donate, nu stiu daca la ovule ar fi problema...asta e marea dilema, exact cum spunea si Qiao...costurile mi se par foarte mari si nu cred ca am strange banii foarte repede (si aici ma refer la cativa ani)...
Probabil ca vom mai incerca un an sau doi natural, apoi vom trece la fiv cu ovulele mele, vedem ce se intampla si mai ales cum sutn ovulele si apoi, om vedea.
Simt ca nu mai am nicio scapare si trebuie sa verific AMH-ul...pana acum m-am fofilat...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!
Scuze dar nu am citit din urma ca am ceva treaba.
vreau doar sa va spun ca sunt tare trista, si bineinteles ca nu am cui sa ma vait, sotul meu ma tot atinge asa sub centura precum ca m-am ingrasat si ca ar trebui sa fac ceva, ok de slabit o sa slabesc acum, m-a deranjat tonul cu care mi l-a spus, in fine nu am stat sa ma cert cu el, idea este ca daca raman insarcinata si dupa aceea nu mai pot sa slabesc, ce fac atunci????? eu am 1.7 si 62 kg in momentul de fata, probabil daca ma voi ingrasa in sarcina el nu o sa se mai uite, probabil o sa caute pe altcineva, eu atunci de ce sa mai ma complic cu o sarcina.... of nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa scriu, ideea este ca m-am simptit jignita, nici nu as mai face et asta as mai sta cateva luni sa vad ce se intampla, pentru ca mie nu imi plac astfel de lucruri, cand ne-am casatorit am crezut ca ne vom iubi asa cum suntem si cum vom fi grasi, slabi etc.

Mergi la inceput

Miky, si cam cat ar vrea sotul tau sa ai?? Eu nu mai zic ce inaltime am, ca tocmai am spus nr. de kilograme...El e perfect? Patratele are? Vezi poate gasesti si tu ceva ce nu-i convine la el...In sarcina poti lua 6 kg sau 30, de multe poti controla, dar alteori, nu. Cred ca trebuie discutata problema cat mai repede...

LE: Incearca sa circuli "intamplator" prin fata lui, imbracata sexy...s-ar putea sa regrete singurel ce a zis. Daca initiaza vreo actiune, spune-i ca nu te simti OK, ca nu-i place look-ul tau, asa ca...sa mai astepte...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alex .. de unde atatea patratele, el nu se vede pe el ci doar pe mine, este bursuc sa nu zic mai rau, 1.78 si 108kg, asa l-am cunoscut si asa l-am luat nu m-a interesat daca este gras, el cand m-a cunoscut aveam 52 kg probabil ma vrea ca atunci, dar organismul meu a suferit multe transformari si cel mai mult m-am ingrasat de anul trecut dupa laparoscopie, oricum nu este prima data cand imi spune lucrul asta si sa mai zic ca pana sa ne apucam de fiv am tot tras de el sa facem ca altfel era obosit, ne-am certat de multe ori pe tema asta..... of chiar nu stiu ce sa fac sa fie bine.

Mergi la inceput

Pai, ti-am zis ce as face eu. Si i-as da si peste nas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara nu te judec, ba chiar te inteleg sa stii. Eu am fost printre cele care au pierdut o sarcina mica, si recunosc ca imi spuneam ca daca atunci s-a putut, se va mai putea . In schimb iti pot spune din tot sufletul ca in sarcina asta am avut parte de multe clipe si nopti nedormite de griji. Tu ma stii cit sunt de realista, sincera dar si optimista dar jur ca numar pe degete zilele cu adevarat fericite.... din pacate.Nu inseamna ca nu ma bucura sarcina asta sau nu sper sa fie totul bine, ca nu sunt recunoscatoare pt ceea ce am; doar ca nu e deloc usor..... Iti doresc sincer sa ramai graviduta , si desi iti garantez ca iti va fi frica chiar si de umbra ta, vei avea inima plina de speranta si multa, multa dragoste de oferit.
Alex hemoglobina e imediat sub interval (11) , azi avem 22 de sapt. Acum tre sa fug, dar revin diseara cu mai multe detalii

Mergi la inceput