Piersicute de iulie-august 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetele ,

Multumim Ada de cafea si distractie placuta la munte

Clayhanger , bine ai venit sa-ti traiasca feciorul si te asteptam mai des langa noi .

Tamys , bine ca ne-ai mai dat de veste , bebelusii

Balanta , ai cam tras-o pe sperietura , am mai avut si noi episoade urate dar parca nici asa .

Noi suntem bine , am avut 2 nopti mai agitate cu treziri la 2 ore si cam maraite , as' noapte a fost ok , a dormit bine . Deci nu este o regula . A facut 3 luni si tot mai avem colici , inca ii mai dau gripe water si sab simplex , ieri am facut si rotarixul si mi s-a parut cam agitat toata ziua . Pediatra noastra nu are vaccinul de 4 luni si se pare ca il voi cumpara si pe ala

Mi se pare ca s-a facut atat de smecher , de fapt se spune ca de la 3 luni cam inteleg ce se intampla in jurul lor si devin cam santajisti . Ii place in brate , sa-i vb tot timpul , sa-i arati jucarii , sa-i faci gimnastica , sa dormi langa el , intr-un cuvant sa stai tot timpul langa el , sa nu-l lasi singur iar oreloe de somn pe timpul zilei s-au rarit considerabil , imi doarme afara 3 ore si dupa aceea muuulta joaca . Pe seara mai trage cate o repriza de somn si atat .

Si la voi este la fel ? tot asa de mult va solicita sau exista vreun secret sa-l fac sa stea si singur pe interval mai mare de timp ?

Ce jucarii le luati de acum , incepand cu 3 luni ?

Pupici multi

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

roxypuy ce bine ca a iesit rezultatul negativ.eu nu te am ascultat cand ne ai spus ca nu sunt bune rosile si ieri am mancat si toata noaptea a fost agitat saracutu.acum mi am invatat lectia

balanta iti inteleg sperietura ca si eu am patit o faza dinasta la rafi cand am crezut ca pica cerul pe mine.ne jucam linistiti cu el eu cu sotul cand deodata s a speriat de ceva a inceput sa planga fara sa traga aer .si a dat ochii peste cap si a lesinat la sot in brate.totul s a petrecut in cateva secunde dar noua ni sa parut o vesnicie.
despre soacra ai simtit tu ca trebuia sa zica ceva nu?.bineinteles ca nu doar ca au zis ceva dar ia si facut sotului scandal cu plansete si alea alea la tel cand el era inca in germania.pana a venit acasa sau linistit ca sotul le a inchis tel in nas si si au dat seama ca nu are rost sa continue asa

bea nu stiu ce sfat sa iti dau.eventual dute la un specialist.iti tin pumnii sa nu fie vreo problema.intradevar nu e usor sa fi mama.noroc ca se compensaza cu placerile si bucuriile ce ni se ofera din partea lor

freedelia insanatosire grabnica

dana mersi

tamys,bumbita bine ati revenit.

ada lasa stresul acasa si relaxare placuta la munte

clayhanger bine ai venit printre noi

fleur nu stiu ce sa zic despre durere dar nu cred ca ar trebuii sa te doara mai tare.intreaba i pe aia sa vezi ce zic.

laura daca afli secretu sa mi l spui si miesi el sta foarte cuminte atata timp cat e bagat in seama.cum dispar de langa el cum incepe agitatia.chiar si cand doarme ma vrea langa el.l am invatat ziua sa doarma in carut si din cand in cand vrea sa incerca sa vada daca sunt linga el si da se se agite.daca il leagan putin se linisteste.asa cum zici si tu sunt f smecheri de pe acum.jucarii a mai primit dinalea ce se baga in gura ,tot felul de zdranganele dar inca nu le da nici o importanta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

feteleor, tocmai l-am schimba pe marc de kk si am constat ca o parte din scaun era apos (diareic). sa ma ingrijorez? ce sa fac? el face kk in general la doua zile sau uneori zilnic, dar nu am mai patit asa.
mi se pare si ca doarme cam mult azi.
are candidoza bucala, dar nu cred sa aibe legatura cu asta. sa aibe oare diaree ca i-am dat cu glicerina boraxata pe limba? cred ca o mica parte din ea a ajuns si in stomac.
pt candidoza as putea sa ii dau cu glicerina boraxata cu nistatin sau trebuie sa intreb pediatrul? (i-am dat cu glicerina boraxata simpla, dar pt candidoza cred ca trebuie si un antifungic)
edit: febra nu are; are 36.9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Porumbita este mai bine Ana dar a slabit si acum trebuie sa vad ce ii dau pt. refacerea tomacelui si pofta de mancare. tare greu e cu bolie aduse de la gradi...

Carmen poate reusim sa ne vedem saptamana viitoae. Cum se descurca bona?

Laura aveai mare dreptate cu faptul ca berea fara alcool creste productia de lapte, eu am renuntat cateva zile la ea, ca nu sunt mare fan si m-am trezit cu laptele diminuat si cu bebe tipand de foame. cum am luat cum a revenit lapticul.

Fleur eu stiu ca initial fizioteraia da dureri si apoi se vad rezultatele. Eric e mami intregsi am vazut ca sta si tine jucariile foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

balanta.adica e alb pe limbuta sau de unde sti ca e candidoza?si noi suntem albi pe limbuta si mie pediatra mi a dat sa il dau cu glicerina boraxata simpla.dar sincer nu prea are efect.zicea cineva odata despre tantrum verde ca ar fi bun.am tot zis ca incerc dar am tot uitat.nu stiu daca are legatura glicerina cu scaunul.poate nu e diaree...vezi cat de des face si daca nu isi modifica consistenta.poate a fost doar ceva de moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ali, nu e doar alba limbuta; are si depozite albe pe interiorul buzelor si in cerul gurii - sunt sigura ca etse candidoza bucala, si eu am avut asa ceva cu ocazia unei intubari oro traheale, la o laparscopie. bine, eu am facut si afte bucale atunci. ma tem sa nu faca si el...
eu am incercat cu tantum verde cand era doar limba alba si nu l-a ajutat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ciao gagici,

Am facut ochi, cu greu, dar, trebuie. Eu sunt cea mai obosita dimineata, naiba stie de ce, ca am totusi vreo 5 ore de somn. Se putea si mai mult dar si-a schimbat Ericu' programul. aseara a cazut lat la 6, dupa ce 1-2 ore statuse cu mine in pat, la cate o inghititura de laptic si o motaiala. Asa, mi-a dormit baiatul ca la 12 noaptea inca nu se trezise si l-am trezit eu ca nu mai puteam de sani, curgeau si erau pietroi si nu aveam chef sa ma mulg (ca, in general, arunc laptele, nu mai vrea bibe, acum imi dau seama ca puteam sa-l congelez). Papat, schimbat ca facuse kk (f rar, noaptea) si readormit. Si mi-a dat trezirea la 6. Vad ca nu mai are temperatura de 37 sau un pic peste ca zilele trecute. Si e f bine dispus.

Laura, secretu ala nu exista. Din contra, devin tot mai solicitanti pe zi ce trce. V-am zis ca al meu vrea entertainment... Jucarii prea sofisticate nu trebuie... noi ne amuzam acum cu jocul "cucu-bau" pt care e suficient ceva opac sa iti ascunzi fata: o carticica, o foaie de hartie ceva. Rade in hohote...

II dau sa pape si revin mai tarziu

**************************
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Balanta mie mi-a recomandat glicerina cu stamicin, insa ea trebuie aplicata de trei/patru ori pe zi timp de cateva zile penru a avea efect.
Un singur kk nu e o problema, mai ales ca de la LM poate face foarte subtire. vezi daca nu face febra si hidrateaza-l mai mult decat de obicei (la farmacii gasesti solutii saline speciale). poti sa recoltezi si o proba sa faci copro pt.linistea ta.tinem pumnii sa nu fie nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

buna fetelor!
cica glicerina boraxata simpla e toxica si la recomandarea pediatrei il sterg o data pe zi sau la 2 zilecu glicerina cu nistatin......nu am avut probleme pana acum!(nu se bea sau mananca 30 de min dupa adm.)
glicerina cu nistatin se prepara in farmacie..e valabila o luna de la deschidere si se tine la frigider!

pt freedelia: la noi in popor se spune ca se taie ata de sub limba...nepotica mea de doi ani are aceasta operatie facuta de un orelist si a durat cateva sec fara sangerare...dar bebe tot nu a mancat conform varstei biologice...si acum e mica in greutate si ff agera!
icercati sa-i dati bebelusului o punga care fosneste...al meu a stat linistit 30 de minute incercand sa o prinda,,,,asa am facut si eu ceva prin casa!

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Multumesc pentru primire!

ali24, Laura - intr-adevar sunt mai solicitanti. Ce a mai functionat pentru Vlad a fost ca imediat dupa ce se trezeste si mananca, sa il las pe salteluta de joaca - se mai amuza singur cu jucariile agatate, iar acum ca incepe sa isi descopere mainile, trage de barele acelea si asa imi da si mie vreo... 10-15 minute libere. Dupa aia are nevoie de mine. Deci cand e f odihnit, sta si singur.

balanta - noua pediatrul ne-a zis ca daca are limba alba la o ora dupa ce mananca, putem sa ii dam cu glicerina cu nistatin; deci, fara alte semne de candida (cum e la tine, alb si in alte zone ale gurii), si tot ne-a zis ca ii putem da; am fost reticenta, dar i-am dat din cand in cand si nu am observat vreo schimbare a scaunului. Poti suna si doctorul, dar daca ai in casa glicerina cu nistatin, ai putea incerca macar o data de doua ori. Inca ceva, pe langa sterilizare, probabil ca acum tre sa ai grija sa foloseasca bebe aceleasi tetine, sa nu ia si fratiorul? Faceai asta deja? Sunt mai degraba curioasa, de aceea intreb. Sa speram ca se rezolva repede.

Ana

Mergi la inceput