Gravidute cu tromobofilie -cap 22-
Raspunsuri - Pagina 4
suzieq spune:
Madalina, eu zic ca trebuie facut seara clexane-ul si cine interpreteaza analizele trebuie sa aiba in vedere ca esti pe tratament, cel putin mie la Athena asa mi-au zis.
p@ulici spune:
Tot promit ca vin cu datele noastre, dar tot nu apuc, o voi face cat de curand
Noi suntem bine, va salutam cu drag pe toate. Luni organizez din nou Valul de lumina Comemorarea copiilor pierduti pe cele care va intereseaza se organizeaza in mai multe locatii in Romania si in lume
lorena_86 spune:
buna fetelor
ma scuzati ca va deranjez dar am nevoie de un sfat de la voi
am mthfr c667t homozigot si am avut homocisteina foarte mare pana sa incep tratamentul d-nei uscatesc
acum sunt insarcinata in 28 de saptamani si intrebarea mea e daca voi in trimestrul III mai luati femibion 1 sau ati schimbat cu 2
eu iau momentan asa:
-femibion 1
-acid folic de 5 mg
-magne b 6
clexane 0.6
am treminat azi cutia de femibion 1 si dr ginecolog a zis sa iau femibion 2 dar parca mi-e frica fara stirea d-nei dr uscatescu
va rog din suflet sa-mi dati un sfat, daca cu mutatia mea va schimbat in 2
va multmesc
24+
suzieq spune:
Lorena, felicitari pentru sarcina! Aveam aceeasi mutatie, eu mai am in plus si un PAI ratacit. Aceeasi temere am avut-o si eu cu femibionul, pana la urma pe la 20 e saptamani m-a convins ginecologul sa trec la femibion2 si nu s-a intmaplta nimic. Danezza are aceeasi mutatie ca si noi si ea a mers pana la final cu femibion1.
Despre analize nu stiu ce sa-ti zic ca eu nu am facut in sarcina, nu am avut probleme, sarcina a decurs normal si am zis ca nu vreau motive in plus sa ma stresez.
Acelasi tratament l-am avut si eu, in plus eu am luat aspenter pana prin sapt 30.
Sarcina usoara in continuare!
balanta_tm spune:
lorena, poti trece fara probleme la femibion 2.
eu mai am o cutie de femibion 2 care contine 800 micograme folati - 400 acid folic si 416 l-metilfolat (fix ca si femibion 1), nu 400 asa cum contin cutiile clasice de femibion 2. ti-o ofer cu drag (gratis, bineinteles). lasa-mi pe mp adresa unde sa trimit cutia.
lorena_86 spune:
buna fetelor
am luat pana la urma tot 1 ca 2 contine mult omega 3 si chiar nu am nevoie sa ma mai infund si cu pastilele alea cand eu nu am pus deloc in sarcina kg, mananc numai fructe, urasc carnea deci nema colesterol...am plecat cu 68 de kg si la 23 de saptamani aveam doar 70...pai 2 kg sunt putine...dr a zis sa mananc mai mult dar nu pot...sper sa mai pun acum pe final
ideea e ca am luat tot din ala cu concentratie mare, adica 1 pt ca 2 era mult mai scump si chiar nu am nevoie de omega 3
va pup pe toate
28+
Looana spune:
Buna seara
Fetelor spuneti-mi va rog daca fac zilnic Clexane 04 seara si se intimpla sa i-mi declanseze travaliu sau mi-se rupe apa ,pot naste imediat natural.De vineri intru in sapt 38 si abia luni am programare in spital ,in urma cu 2 zile am fost la Dr.gineo si bebele e jos asezat deja perfect pt nastere decit colul meu nu sa modificat era de 40mm.iar de nascut voi naste cu alti medici find astfeld procedura in De.in spital.
De acuma seara am simtit ca bb se misca tare si mi-se contracta burta cu o usoara durere de la obilic in jos .Mie frica ca ma ia prin surprindere si nu am suficiente ore trecute de la ultima injectie de Clexane.
O seara buna.!
Looana 37Sapt.
suzieq spune:
Looana, poti naste fara probleme natural, clexane-ul influenteaza numai anestezia. Si eu am stat cu grija asta in ultimele saptamani de sarcina si inainte sa ma opereze am stat de vorba cu medicul anestezist care mi-a zis sa fac clexane si in ultima seara, nu am avut nicio pb dpdv anestezic. AM facut clexane-ul seara la 8 si m-au operat a doua zi la 12, atat ca medicul ginecolog zicea ca am sangerat un pic mai mult, dar nimic grav.
Stiu ca e foarte grea perioada asta si nu te poti linisti din povestile altora. Eu aveam impresia in fiecare seara ca nasc si amanam injectiile, dar erau numai impresii, nu am simtit nicio contractie toata sarcina, nici nu stiu ce e aia, cred ca bebe mai statea vreo 2 saptamani la cladurica daca il lasam. Bafta multa luni!
Looana spune:
suzieq multumesc pt raspuns,aceasi mutati la fel ca tine o amsi eu....m-am mai linistit un pic acuma cu doamne,doamne inainte.Si eu seara stau sa vad tot timpúl si urmaresc daca simt vre-o schimbare sau ceva mai diferit pina acuma.
O zi buna si inca odata multumesc
Looana 37Sapt.