Gravidute cu tromobofilie -cap 22-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Va multumesc fetelor primire si raspuns.

Mami_de2, asa e , risc de trombofilie. Multumesc

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

13+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Doar atat? Fetele care Ati nascut si cele insarcinate voi la care medici mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tymeea spune:

buna, stie cineva daca este dr uscatescu la fundeni sapt asta sau sapt viitoare si daca mai da scrisoare medicala pentru compensat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tymeea spune:

trebuie sa am trimitere si adeverinta de salariat? sau merge si fara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Salut, Tymeea, ar fi bine sa le ai la tine (+o copie CI), mie nu mi le-a oprit niciodata, dar s-au uitat pe ele.
MBK, eu merg la Octavian Rotaru/Elias, are paciente cu trombofilie, este un medic OK, dar nu se baga peste tratamentul dat de hematolog.

Daca viata iti ofera lamai, cere si o tequila!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

Sunt noua pe forum, abia m-am inregistrat desi urmaresc de mai mult timp odiseea sarcinii... am vazut postat un mesaj-ghid informativ pentru pacientele cu trombofilie si as vrea sa intreb daca mailul d-nei dr. uscatescu poate fi obtinut cumva... fetita mea Eva a decedat cu o zi inainte de ziua programata pt cezariana, la termen... nod de cordon ombilical si o suspiciune de trombofilie... inca nu am efectuata analizele specifice... urmeaza... de aceea as vrea mailul d-nei dr., eu nefiind din Bucuresti. Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

iarina ai pm.

imi pare rau pentru tragedia prin care ati trecut , si noi am patit la fel, doar ca la 35 saptamani, marti fusesem la eco si sambata deja bebe nu mai traia de 24 h e groaznic.

mami de Dienutza 5 ani
si mami de ingeras Razvan-Mihai (29.09.2012)-cezariana la 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Iarina, ti-am trimis pm cu adresa de mail. Nici nu stiu ce sa-ti spun, cuvintele sunt de prisos in asemenea momente, imi pare tare rau si sa va dea D-zeu putere sa treceti peste si sa faceti altii copilasi sanatosi si frumosi.

MBK, daca vrei te pot ajuta cu medici din Timisoara. Sa ai o sarcina usoara si sa ajungeti la termen sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare

Gata, fetelor, in sfarsit am fost si la dr.U.

Totul este bine, ea mi-a dat tratament pe care eu deja il luam, numai ca mai treb sa adaug MgB6, si acid folic.
(aspenter 75mg 1/zi, femibion 2, cetebe 1g/zi, MgB6 470mg 1/zi, acid folic 5mg, nospa 40 mg/la culcare).
A ramas sa ma monitorizeze sa vedem cum evoluam, mi-a dat mail-ul ei, sa-i trimit toate ecografiile, rezultatele de la analize care le voi face de-acum incolo (i-am spus ca traim in Viena) si voi tine legatura cu ea prin mail. Si in dependenta cum evoluam, imi va da si clexane. Dar acum, continui doar cu aspenter.

O sa ne staruim sa mai venim in tara pt consultatie la dumneaei, macar 1 data pe luna.

Am mai discutat si despre cezariana(ea a adus in discutie asta), ca posibil ca eu sa ajung la cezariana din cauza defectului meu fizic(il am de mic copil), nu e grav, dar oricum la nastere naturala ar putea cauza complicatii. Pt a fi siguri, ar trebui sa fac o tomografie ca sa vedem cum sta mai exact treaba, dar acum cu burtica eu nu am voie la tomografie.
O sa mai vedem pana atunci, dar eu deja am zis ca sunt de acord cu cezariana. Problema va fi in Viena, ca acolo ca nu prea se accepta cezariana, dar in caz de urgenta, dr.U mi-a zis ca ma va ajuta cu o scrisoare de la ea catre doctorii din Viena cu recomandare pt cezariana.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

15+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
4 mutatii heterozigote: Pai, factor XIII, MTHFR ambele. tratament: aspenter, femibion2, cetebe, MgB6, acid folic 5 mg, nospa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

DenyAnd am incercat sa iti trimit un PM... Imi poti spune te rog cum ai luat legatura cu dr. Uscatescu pentru programare sau daca ti-a recomandat ce analize sa faci inainte de intalnirea cu ea... Eu i-am scris pe mail si inca nu mi-a raspuns...
Am citit pe forum ca de obicei raspunde, dar acum in cat timp ramane de vazut... As vrea sa fac analizele legate de trombofilie, doar ca daca le fac pe toate asa cum le am in lista de la synevo ma costa 2006 lei, destul de mult.
Voi ce ma sfatuiti sa fac, cele care ati facut deja analizele pe trombofilie.

Mergi la inceput