asi putea sa fiu insarcinata dar totusi sa am dure
Raspunsuri - Pagina 2
malina30 spune:
aici nu e Paracetamol Lavi, aici e indicat Nurofen cand esti putin racit, acum nu stiu daca e permis sau nu in sarcina nu mai am prospectul fetelor pa puneti pe ganduri sa imi fac un test maine daca nu i-mi apar urati astazi maine fac un test i-mi e frica sa nu fiu iar dezamagita
VIOIKA76 spune:
Draga malina ,multumesc de urari!
Ai facut testul?
Sa stii ca la fiecare inceput de sarcina am avut dureri ca la menstruatie.La prima si a doua am avut si dureri groaznice de sani ,deja numai din cauza asta stiam ca sunt insarcinata.
Acum nu am avut modificari la sani ,dar am avut ceva dureri de burta si mijloc ,dar nu mari si am avut greturi usoare din ziua 22 (din 25 zile cat tinea ciclul),asa ca in zi 24 mi-am facut testul si a iesit +.
Deci la 4 zile intarziere ar trebui sa-ti iasa si tie.
Te asteptam daca e sa fie + la ''odiseea sarcinii'' ,daca nu ,nu dispera ,incearca sa faci niste investigatii daca incerci de mai mult de 1 an.
Te pup!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum8+
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malina30 VIO ms mult pt raspuns, sincer i-ti spun ca am ajuns la capatul puterilor , incerc de 2 ani sa raman insarcinata si nimic, am fost la dr si ma asigurat ca totul e ok, am facut nenumarate teste de sarcina , deasta nu mai vreau sa fac test sa nu fiu iar dezamagita , niciodata nu mia intarziat atat , dar durerile astea ma pun pe ganduri , durerile de mijloc presista, ma gandeam daca era bebe nu mai aveam durerile acesta intense de mijloc si burtica, astept pana vineri daca nu apare ciclu pana atunci, ms mult de raspuns, am vazut ca ai doi ingerasi , sa iti traiasca , dar tu cand ai ramas insarcinata mai aveai dureri de dinaintea ^,uratilor; |
malina, dar sotul tau si-a facut ceva investigatii, sa vada daca nu cumva problema infertilitatii este la el ?
durerile pot fi si de la probleme cu rinichii, de exemplu.
fa-ti testul acela chiar astazi si scapa de orice indoiala.
iti doresc sa iasa pozitiv.
lavi02 spune:
N-are cum sa nu fie paracetamol, exista in toate tarile, doar ca s-ar putea sa fie diferita denumirea comerciala. Mergi la farmacie si cere!
Nurofenul stiu sigur ca nu e Ok, pe la 18 saptamani i-am cerut drului sa-mi dea voie sa iau pt ca aterizam cu avionul ( am dureri mari de urechi la aterizare) si a zis ca numai in caz extrem nurofen si m-a sfatuit cum sa fac sa nu ma doara.
Fa un test cat mai repede, lamureste-te daca esti sau nu gravida si apoi vezi ce tratamente ai voie sa ei ca e pacat sa te joci cu sanatatea bebelusului, mai ales ca acum, in prmele saptamani e cel mai sensibil si i se formeaza toate organele.
emilia.m spune:
Ti-am raspuns la ASPIRANTE OPTIMISTE.
13+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan