Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

kmy, sorry dar dr e dusa... pai copilul cu febra nu-i urgentza...?poate fi o boala copilareasca, viroza, rosu in gat... ar fi bine sa-l vada 39 cu nu-i de joaca la copii mici, suna si insista... ca 5 min nu o fi foc..

Mergi la inceput

andra vine la calc si zice mama lala cici, adica sa-i pun balada boa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

kmy, sorry dar dr e dusa... pai copilul cu febra nu-i urgentza...?poate fi o boala copilareasca, viroza, rosu in gat... ar fi bine sa-l vada 39 cu nu-i de joaca la copii mici, suna si insista... ca 5 min nu o fi foc..

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

si fix la 8 ore de la administrarea nurofenului temperatura incepe sa creasca din nou:38.6! alti 5ml de nurofen!!!
am sa incerc sa merg dupa amiaza la pediatru( cu plata, clar) , acum sa vedem daca ma primeste avand in vedere ca nu am o luna d ela ultima vizta si cik pt a doua intr-o luna imi treb trimietre de la emdicul de familienu inteleg ideea odat ce tot platesc consultatia!!!!cik asha e legislatia!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

pai daca tot platesti nu poti sa te duci acum si la privat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
M-am intors din Bali. A fost frumos, dar drumul extrem de obositor. nu mi-am revenit nici acum. plus ca sunt foarte racita de la aerul conditionat din avion. desi eram pregatita cu pantaloni, sosete, bluza lunga, esarfa in cap, patura, tot am racit.
Cred ca va mai dura un pic pana cand voi reusi sa recuperez discutiile de aici.
Am o rugaminte: ce ttebuie sa fac pt intoarcerea anticipata la serviciu? Presupun ca cerere la serviciu, cu decizia de reincadrare sa ma duc la asistenta sociala. Asa e?
Va pup

Daria nu a plans deloc dupa mine cat am fost pleati. Doar intreba de mine si apoi isi raspundea singura "Ba-i" adica bali. Ii tot spusesem ca vom pleca in Bali, cu cateva saptamani inainte si a invatat :)
Revederea a fost foarte emotionanta. Era toata un zambet si ne spunea sa stam pe canapea si venea si ne arata jucariile ei. Apoi ne plimba prin toata casa sa ne arate incaltamintea ei, florile, orice :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Daria nu a plans deloc dupa mine cat am fost pleati. Doar intreba de mine si apoi isi raspundea singura "Ba-i" adica bali. Ii tot spusesem ca vom pleca in Bali, cu cateva saptamani inainte si a invatat :)
Revederea a fost foarte emotionanta. Era toata un zambet si ne spunea sa stam pe canapea si venea si ne arata jucariile ei. Apoi ne plimba prin toata casa sa ne arate incaltamintea ei, florile, orice :)

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!

...si-o cafea cu o felie de banana cakeeee am facut ieri si a iesit dementiala ...am pus si nuci, de la mama si a iesit o minune de prajitura ...daca tot am bolit in ro si nu m-am putut bucura de mai nimic, am zis sa ma tratez daca mi-am mai revenit putintel

de cand am venit nu-mi mai revin, si eu ca si piscoata suntem date iar peste cap cu schimbatul orei, ea, dar si eu putin, inca suntem pe ora Ro...diferenta de 2 ore nu e imensa dar se cunoaste, nu vreau sa imi imaginez cat de aiurea e cand calatoresti peste ocean

...si tot de cand ne-am intors piscoata mea numai in brate vrea, exact ca o maimutica sta agatata de gatul meu.. deh, cat am fost in ro ba bolnavi, ba alintata de bunici si matusi si iaca s-a invatat asa si eu nu pot nici sa ma duc la baie fara sa stea agatata de mine, daca nu o iau urlaaaaaaaaa si vine si se jeleste tare si o iau ca nu vreau sa o las sa planga prea tare, o mai las cand am treaba ...de exemplu ieri , gatit, spalat, pus la loc... dar cum o dezvat eu de maimutareala asta ? acum se uita la desene la tv la un show care ii place ei de pe bbc de copii, dar parca vad ca nu sta mult, imediat vine si se cere in bratele mele si se uita la tv de aici, de la distanta ...din dinning in living, e cam departe, dar ce sa ii fac maimutelei ?

O dezordine de nedescris la mine in casa si praf cat cuprinde, deh dupa 2 sapt lipsa de acasa...se vede si abia maine pot sa bag un aspirator si sa sterg praful si sa dau cu mopul, ca precum spuneam, am o maimutica agatata de gatul meu mereu maine o trimit afara cu tac su si eu sa fac curat si putina ordine prin dulapuri ca dupa atatea vacante, sunt toate cam claie peste gramada, curat spalate, impaturite, dar tricouri peste bluze, pantaloni peste fuste si tot asa... din dulapul piscoatei tre sa duc in pod in dulap toate hainutele de vara ca aici nu mai vad soare decat la anul in iunie, dupa cum a spus nick aseara cand i-am aratat pe telefon prognoza pentru urmatoarele 7 zile, numai nori si ploaie arata, si nici o raza de soare si Nick cica , la anul in iunie mai vedem soarele ...deci sa duc in pod hainutele mici si cele de vara , si sa facem loc pentru cele groase de toamna iarna ...si la mine in dulapuri la fel, tre sa pun ordine in haine, ca am din cele vechi, masuri mai mari si sa le ascund sa nu le mai vad si sa fac loc la astea de masuri mai normale omenesti

A venit peste mine iar, off... ma duc sa ne schimbam si sa iesim afara, ca e ceva soare si poate ne plimbam putin pana vine ploaia

O zi frumoasa va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?
noi, ca de obicei am venit de afara, am papat, Anastasia mai putin caci era cu ochii aproape inchisi de somn si a si adormit imediat. ii mai dau cand se trezeste papa, asta este.
eu mi-am facut o cafeluta buna, slaba.. si am pus de-o ciorbita de cartofi cu afumatura, cu tarhon si zeama de varza, asta in loc de fasole ca nu m-am mai dus pana la piata, eram si cu motoreta si mergeam greu pe acolo. ciorba de fasole urmeaza

catank tu cu ce o acresti? ai mei au inca zeama de varza din primavara, iti dai seama? atat de bine se pastreaza in beci, a pus-o in bidoane sau nu stiu excat in ce dar este atat de limpede si buna de zici ca abia ai scos-o. nu-mi venea sa cred. mai iau cate o gura si asa direct din frigider

strumphitza treaba asta cu hainele o am si eu dar nu am timp sa termin tot dintr-o data. fac, apoi ma iau cu Anastasia si le mai las balta...trebuie sa mai iesim afara, la cumparaturi...dupa masa cand vine sotul ne luam cu altele si uite asa le fac cu incetinitorul si mai demult de spor mai aveam si timp, bineinteles apai sa fie mai multi copii...cred ca nu mai ai timp nici de atat.
maimutica si noi suntem dar are perioade si perioade...nu mereu este asa maimutica mie imi place cand se cocoata in bratele mele si se cuibareste acolo

kmy m-am uitat la pozele tale. sunt copilasii tai toti? sunt asa frumosi si scumpi imi plac pozele cu fetitele cand erau mici in patuturile lor si cand beau toate 3 din bibe
nici mie nu mi se pare normal sa nu te primesca dr cand copilul are febra. aia este urgenta, restul sa mai astepte. daca nu, muta-te la altul care stie ce este prioritar.

irinuca cat de scumpa a fost Daria... cred ca-mi dadeau lacrimile pe loc cand o revedeam dupa atat timp. eu si cand o las pe Anastasia acasa si plec pentru cateva ore, cand ma intorc asa o iubesc si o pup de zici ca am plecat de nu stiu cand

chiar ma gandeam azi...cand o fi sa avem bb2 (clar nasc dupa ce face Anastasia 2 ani) cum se procedeaza? trebuie sa mai lucrez dupa ce face ea 2 ani? cat trebuie sa mai lucrez? stie careva exact cum sta treaba? daca de exemplu, nasc, sa zicem, dupa 4-5 luni dupa ce face ea 2 ani...trebuie sa mai lucrez cat? sau daca nasc dupa 7 luni dupa ce face ea 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

am bagat somn si in dupa-amiaza asta

fug sa pun bagajele in masina, sa iau baiatul de la gradi si sa duc copilasii la mama. Sambata merg la petercerea burlacitelor

roxy, dupa ce face anastasia 2 ani, te intorci la serv si stai pana cand tb sa intri in pre-natal cu bb2. concediu prenatal este de 126 de zile din care ogligatoriu tb sa-ti iei 42 de zile dupa ce nasti, deci raman aprox 84 de zile ianinte de nastere...sa zicem 2 luni si jumatate ca sunt zile calendaristice nu lucratoare.
Deci daca nasti sa zicem la 7 luni dupa ce face Anastasia 2 ani, te intorci la serv pt 4.5 luni.
Cred ca ai inteles tu, ca esti fata desteapta

Fug la gradi
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna seara,

Revenim dupa alti o mie de ani, timp in care ne-am revenit, dupa toate schimbarile posibile, dupa boli... Cristi saptamana trecuta a avut din nou faringoamigdalita, a revenit boala, cu febra, nasol... A luat azitromicina pana la urma...si acum e f.bine.

Am renuntat la gratii si acum doarme in patut de copil mare, e f entuziasmat si eu am trecut cu bine de emotii, ca mi-era frica sa nu cada. Am luat protectie laterala de la ikea si vad ca este f. buna.

Am fost si la nunta si poze se gasesc pe facebook, pe 13 cununam, ne pregatim de zor cu toalete, papioane si altele...

Mada, e foarte frumoasa oglinda, si eu am avut la nunta asa ceva pictat, mi-au placut foarte mult modelele de genul asta.

Cristi e ca o maimuta imitatoare acum, orice cuvant spui, repeta... uneori se mai uita sotul la desene Disney vechi, ne uitam la Cartea Junglei si a inceput si el prin casa "moghiii" (mowgli), la nunta ne-a povestit 2 zile cum o sa poarte el "paaaapiooommm"(papion), ne zicea ca o sa mergem la "muuuntaaa". Avem cub Rubik in casa si el ii zice "ubic". Ce sa mai, evolueaza rapid.

Dupa episodul cu cresa, am revenit la bona veche, cea de care nu eram multumita si acum chiar o schimbam cu alta, deja Cristi a inceput sa ii inchida usa in nas cand vine la noi si sa spuna "nuuuu, mmaaaamiii, nuuuu" cand intra femeia pe usa...Am gasit pe un site, cautabona.ro o tipa f ok si de la 15 deci vom avea bona noua.

Bebe Andrei (asa il va chema) e un miscacios, am ajuns la 20 saptamani, nu prea mai am greturi, dar deja e burtica vizibila, si e greu cu Cristi, in ultimul timp mi-a fost tare greu cu boala lui, ca numai in brate vroia...si de aia am si renuntat la gratii la patut...

Va pup pe toate, sper ca sunteti bine (ca nu am apucat sa citesc in urma..). Mai nou nici nu am laptop, acum sunt "ilegal" la calculatorul sotului...

Mami de Cristi (09.03.2011) si cu Andrei 20+

Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?

Mergi la inceput