Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
lalitzuza spune:
Lexi- pt mine e ok si sambata, cum puteti voi.Ma bucur ca piticele-s mai bine.Interesanta ideea de la gradinita/ scoala.Ceva asemanator incerc eu sa dezvolt in tara "schimbahainelecopiilor.ro" sa creez o comunitate a parintilor care pot schimba haine jucarii etc intre ei.Merge un pic mai greu ca nu sunt in tara dar sper sa reusesc pana la urma.tinem legatura si stabilim detalii pt cand veniti aici .pupici
suzieq spune:
Ileana, de fiecare daca cand urc scarile cu musculita in brate ma gandesc la tine, oare cum poti urca 10kg+hainele.
Lali, interesanta idee, cand am timo trebuie sa citesc cum trebuie, acum am frunzarit un pic.
aerlilian spune:
Suzi, , locuiesc la et. 2 si se intampla rar sa se strice liftul...Cu doua maini nu se simte, dar daca mai am si o sacosa...se complica treaba!
dr_anca spune:
Am intrat ca am schimbat poza. A venit si mama si m-am scos cu fetele, divertisment asigurat.
Bucatele mananca aproape orice dar ce te faci cu cioarba, supa. Are canita cu pai si nu am mai incercat-o demult.
Sanatate la puiuti!
alina_anto spune:
Buna seara fetelor!
Lali, super! Ideea asta o am de cativa ani si te sustin cu tot ce ai nevoie. Nu ezita sa apelezi!
Anca, ahh, tanjesc si eu dupa asa ajutor..
Eu il am pe Filip foarte agitAT DE cateva zile. Iar noaptea se trezeste de 7-8 ori.. Are 2 dinti, se pare ca ies in curand si cei de sus, dar cred ca din cauza lor are starea asta. A devenit un nazdravan, merge peste tot si bineinteles ca e atras de prize, cabluri si cam tot ce e periculos. Iar daca nu e lasat sa mearga unde vrea sau sa faca ce vrea iese scandal: tipa, ne loveste, se cearta rau de tot cu noi. Nici nu imi vine sa cred ca e baiatul meu cel somnoros si cuminte..Zau! Cu Sara se joaca cel mai frumos, ma topesc de dragul lor.
Va doresc o noapte buna si sanatate!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
catiushor spune:
Buna gasit,
lali, da pt noi, femei mature si responsabile nu este site de schimb? am tare multe de care m-am plictisit.... oricum super idee !!!
Gruia a inceput sa mearga. nu mult, face 2-3 pasi si cade. e tare dragut cum se clatina.
In apartament avem prizele instalate jos, nu am gasit aparatori si am lipit autocolant pe ele si momentan e bine asa.
In rest sanatosi, voiosi!!!
Un Weee placut va doresc !!!
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catiushor Gruia a inceput sa mearga. nu mult, face 2-3 pasi si cade. e tare dragut cum se clatina. In apartament avem prizele instalate jos, nu am gasit aparatori si am lipit autocolant pe ele si momentan e bine asa. In rest sanatosi, voiosi!!! Un Weee placut va doresc !!! mami de bebitza Gruitza (01 ianuarie 2012) http://designartizan.blogspot.com/ |
Bravo Gruia!!
Cati, aparatoare pt prize gasesti la ikea. O sa invete rapid Gruia sa dezlipeasca autocolantul si e tare periculos.. Daca nu ajungi la ikea, iti pot lua eu si ti le trimit.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
Alexa_G spune:
La multe lunite frumoase!
Isabella Andreea
Filip-Andrei
David Andrei
Fetele p'acilea nu mai zice nimeni nimic?
s-a mutat toata lumea pe FB?
Timpul trece si acusica vom avea primul bulgaras care serbeaza un anisor....
Se vorbea pe FB de cadouri pentru craciun.. eu inca nu am hotarat ce sa ii i-au lui Alexandru.. Are deja 3 jucarii care vorbesc in lb romana.. numere.. culori.. si cantecele... As merge pe varinata de carticica... moale care sa fie si cu animale...! mai caut
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza onomastica azi, in special Anastasiei Parascheva!
La multe lunite, Isabella Andreea, Filip Andrei si David Andrei!
Johannei i-au iesit 4 dinti in 2 saptamani si am crezut ca, gata, a scapat si se va mai linisti. Si nu intelegeam de ce nu se linisteste. Ieri am vazut de ce: ii ies si dintii laterali de sus Doamne, oare nu mai scapam odata??? Din cauza durerii ieri mi-a refuzat complet fructele, nici nu a vrut sa le vada, nu a vrut decat lapte. Iar dupa ora 17 si pana azi de dimineata la 9 nu a vrut niciun strop de lapte, nimic-nimic. Si desi ma credeam calma si relaxata in general, aseara, la culcare, dupa incercari esuate de a hrani copilul cu ceva si refuzuri indarjite din partea ei, am clacat si m-am pus pe un plans cu sughituri. M-am calmat totusi relativ repede. Copilul nu a vrut toata noaptea nimic altceva decat tzitzi. Am luat-o langa mine in pat si sugea in somn. Nu stiu cat a supt pt ca si eu am dormit in timpul ala, insa dimineata pampersul era cam gol. . Nici nu e de mirare, pentru ca eu oricum nu mai am lapte decat fff putin.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara