Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna ziua

deny,felicitari!sa fie bine de data asta!

ankylya,felicitari!

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

emi,ma bucur ca e totu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
felicitari noilor gravidute, sarcini usoare si la termen
iar celor ce asteapta, teste pozitive cat mai multe
cat despre mine , chiar nu prea mai am timp sa scriu , va mai citesc cand si cand, insa prea optimista nu am fost eu de la inceput , acum si mai putin...dar va citesc si cu ce sfaturi pot si ma duce neuronu; va dau...
alex ce sa zic..e nasoala situatia cand sti ca exista un tratament pe care esti dispus sa-l faci si sa reusesti cu bebe si nu poti...la mine macar sunt lucrurile clare si m-am impacat cu situatia...dar din experienta unor cunoscuti care locuiesc in afara tarii sa sti ca sunt fff relaxati dr de pe dincolo, mai ales in clinicile de stat, la noi iti mai da un medicament , acolo tre sa ajungi bolnav rau sa-ti dea ceva ...cateodata functioneaza si asteptarea cu un tratament care nu a dat prima data rezultate poate va da a doua oara...la mama mea a mers rabdarea si si-a salvat tiroida, aici in ro o avea de mult scoasa.
va puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna

Deny felicitari, sarcina usoara si la termen cu un sanatos!!!

pe mine ma paste o raceala si am o stare de cacao

va pe toate si sa avem numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Oxxy, nu am avut probleme cu endometrul nici cata vreme am urmat tratamentul de stimulare ovariana.

14+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna,
Felicitari Ankylya! Stai in pat si te odihneste!
Felicitari Deny! Si sarcina usoara si la termen de data asta!

Rama, am vazut ca ai intrebat, dar nu am avut timp, da, s-a hotarat trec la Fiv undeva prin mai-iulie anul viit.
Xdidi, in acelasi sentiment cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor
felicitari noii gravidute, toate cele bune!!!
Gaby, dar de ce numai atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fetelor,
in primul rand felicitari proaspetelor gravbidute.
Deny m-am bucurat asa tare cand am citit
eu sunt in z8 din nou, luna asta fac monitorizare cu stimulare, maine ma duc sa vad productia.
De mult timp ma gandesc ca am probleme mai grave cu imunitatea, si tot citind ce vb voi despre celulele NK la mine se cam potriveste. Am si pb cu tiroida, atpo mariti. Imi e tare teama de analiza asta mai ales ca nu are un tratament real. Nu stiu daca tb sa o fac intr o zi anume a cm si cum se numeste exact analiza?

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miha_23, se numeste imunofenotipare limfocitara, costa aprox. 300 lei si se face la Inst. V. Babes. Nu se face intr-o anumita zi, dar as evia perioada menstruatiei.
Nu iti recomand sa o faci, tocmai pentru ca nu te lamureste nimeni ce si cum...asa, poti citi singura cam despre ce este vorba. Din cate am citit eu, nu trebuie luata vitamina C (stiu, si eu am luat o gramada si in pregatire, si in sarcina), echinaceea, propolisul, tot ce creste imunitatea, pentru ca iti creste si nr. de celule NK. Oricum, nu este sigura analiza care se face la noi, in SUA se analizeaza celulele NK care exista in uter, dar la noi nu face nimeni analiza asta.
So, relax cu celulele NK, eventual in legatura cu anticorpii, discuta cu un dr. sa iti dea prednison.

Ce am mai citit, dar nu stiu daca este de folos sigur este sa renuntam la lactate, gluten si zahar. La unele persoane a scazut nr. de celule NK prin acest regim.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Miha_23, se numeste imunofenotipare limfocitara, costa aprox. 300 lei si se face la Inst. V. Babes. Nu se face intr-o anumita zi, dar as evia perioada menstruatiei.
Nu iti recomand sa o faci, tocmai pentru ca nu te lamureste nimeni ce si cum...asa, poti citi singura cam despre ce este vorba. Din cate am citit eu, nu trebuie luata vitamina C (stiu, si eu am luat o gramada si in pregatire, si in sarcina), echinaceea, propolisul, tot ce creste imunitatea, pentru ca iti creste si nr. de celule NK. Oricum, nu este sigura analiza care se face la noi, in SUA se analizeaza celulele NK care exista in uter, dar la noi nu face nimeni analiza asta.
So, relax cu celulele NK, eventual in legatura cu anticorpii, discuta cu un dr. sa iti dea prednison.

Ce am mai citit, dar nu stiu daca este de folos sigur este sa renuntam la lactate, gluten si zahar. La unele persoane a scazut nr. de celule NK prin acest regim.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Este foarte complicat ca nu putem sa scadem numarul celulelor nk mai usor, adica mai deloc din ce citesc. Am sa vb cu dr despre asta maine.
o seara frumoasa!

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6,

Mergi la inceput