Fiv la Sibiu (40)
Raspunsuri - Pagina 6
crismoni spune:
Marie cand am facut eu puntia, dr.I i-a spus unei doamne din salon care facuse tot o hiperstimulare sa manance oua, cel putin doua pe zi
sa te astepti la ceva dureri, dar ce mai conteaza acum, nu-i asa?
marie_83 spune:
Da,intr-adevar nu conteaza deloc durerea si disconfortul meu,vreau doar puiutii sa creasca si sa se lipeasca tare de mine.Azi voi afla de evolutia lor si daca mergem pentru luni cu transferul.
Cu burtoiul pe care-l am acum ma simt gravida si imi place cum imi sta
Va pup pe toate
marage spune:
Marie, cum te simti? Ce vesti ai?
Crismoni S-ar putea sa fie din cauza stressului. Am fost ieri la monitorizare si dr Vaduva mi-a spus ca reactionez bine. Estradiolul a fost 213. Merg duminica din nou.
marie_83 spune:
marage,ma simt destul de bine
M-au sunat si ieri aveam 16 embrionasi cu evolutie bunaiar ET o sa fie luni.M-a luat asa o frica...
Fetelor ce mai faceti,nu mai e nimeni in focuri ?
marage,iti tin pumnii sa mearga totul bine
marage spune:
Marie, de ce nu mergeti la blastocist? Aveti embrioni din plin.
Mie dr Vaduva mi-a spus ca daca voi avea destui embrioni de calitate si daca dna embriolog va considera ca este posibil, vom merge la blastocist. E adevarat ca mai costa ceva, dar sansele noastre cresc.
ali_hopes spune:
marage trebuie sa fac intai HSG si ulterior Histeroscopie.
Inca o intrebare...referitor la histeroscopie ati spus ca trebuie dus la polisano adeverinta de salariat sau de la CASS, dar eu sunt in somaj momentan . Oare tot la Casa de Sanatate trebuie sa merg ? sau e oke carnetul de somer ?
marage spune:
Marie, cum te simti cu bebei la purtator?Asteptam vesti bune de la tine si un beta mare!
Cati blastocisti ati transdferat?
Ali- Hopes De ce nu faci doar histeroscopie?
si sa auzim de bine!
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marie_83 marage,ma simt destul de bine M-au sunat si ieri aveam 16 embrionasi cu evolutie bunaiar ET o sa fie luni.M-a luat asa o frica... Fetelor ce mai faceti,nu mai e nimeni in focuri ? marage,iti tin pumnii sa mearga totul bine |
Bravo Maria sa de-a Bunul Dumnezeu sa fie bine sa te intorci cu bbii la purator si sa fie bine pana la sfarsit.
Crismoni tu ce faci? Cum te simti?
Nu este nimeni aici care a facut FET la sb sa imi spuna si mie cum decurge procedura?
ali_hopes spune:
Acum 2 ani am facut pentru prima data histerosalpingografie la spitalul militar in sibiu ...dar sa dovedit a fi o hidrotubatie....de fapt medicul mi-a introdus cu un cateter un lichid cu presiune si dupa parerea lui nu as avea trompele infundate deoarece lichidul a intrat foarte usor. Radiologie nu sa facut deci pana la urma nu a fost HSG, nu am nici o hartie cum ca trompele ar fi permeabile. Dupa ce i-am zis toate astea Dr. I acesta a zis ca trebuie sa o fac , ca oricum in 2 ani se pot intampla multe si din punctul lui de vedere e egal cu zero ce am facut eu . Deci facem HSG pentru verificare permeabilitate tubara, pt. vizualizare a uterului si abia apoi facem Histeroscopie pentru sinechie uterina. Oricum HSG aduce date concrete despre starea uterului.
Apropo ...am ridicat azi rezultatele analizelor pentru culturi col care pare ok, Chlamydia , Mycoplasma si Ureaplasma au fost negative. Am si trimis rezultatul pe mail si astept raspuns. Cred ca la sfarsitul lunii ma si programeaza pt. HSG . Abia asteppt..