Fiv la Sibiu (40)
Raspunsuri - Pagina 20
marie_83 spune:
clara sofiasa fii sanatoasa,mancacioasa,norocoasa sigur esti ca te-ai nascut din muuulta dragoste
Lorelei felicitari !!!!!multumim de urari
ciuripica spune:
Felicitari, draga mea Lorelei.
Ma bucur sincer pentru tine.
Sper sa mi se intample si mie cat de curand.
Sa fiti sanatoase amandoua si micuta sa va aduca numai bucurii!
carla_cluj spune:
Lorelei, felicitari! Sa va traiasca sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Eu n-am prea stat in fata calculatorului si n-am mai reusit sa va scriu, vin acum cu vesti.
Astazi o sa fie Z8 de stimulare. Am inceput cu 225 Puregon+75 Menopur. La eco de ieri, dupa 6 zile de stimulare aveam vreo 8-9 foliculi in total de aprox 10-11 mm. Am adaugat la protocol inca o fiola de 75 de Menopur si Cterotide pentru inhibare. Maine merg iarasi la eco sa vad cum se prezinta foliculii.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
marie_83 spune:
Carla suna bine,au crescut frumos foliculasii tai.Iti tin pumnii pe mai departe sa mearga totul bine,cel mai bine!
carla_cluj spune:
Ieri am fost iarasi la eco, foliculii erau de 14-15mm. Iau acelasi tratament inca doua zile apoi luni iarasi la eco. Speram ca pe miercuri-joi va fi punctia.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
crismoni spune:
carla ma bucur pentru tine, sa fie totul bine iar de Craciun sa ne dai o veste buna
maria bafta si tie si aceleasi urari de bine
desi nu am mai intrat de mult m-am gandit la voi
pentru proaspetele viitoare mamici felicitari din tot sufletul
lorelai sa fiti sanatoase si sa-ti urmam exemplul
eu nu am mai postat pt ca am avut probleme, contractii, asa ca de o luna sunt in concediu la pat
va pup pe toate, fara discriminare, si toate dorintele voastre sa se implineasca
lorelei78 spune:
Multumim pentru gandurile frumoase!Va doresc sa vi se implineasca visul cat mai repede,iar gravidutele sa aiba sarcina usoara !
FIV 1,FET 1,FET 2 nereusite Polisano Sibiu,FIV 2 reusit Acibadem Istanbul
mami fericita de Clara Sofia
gabriela_tutuianu spune:
te asteptam acum sa ne spui cum este clara . daca e cuminte , daca manaca bine si daca doarme bine . tu cum te-ai refacut ? cum te-ai obisnuit?
marie_83 spune:
Crismonimultumim de ganduri
Sper ca esti bine si bebele la fel,iti doresc multa sanatate