Fiv la Sibiu (40)
Raspunsuri - Pagina 16
engi1975 spune:
Buna fetelor....
As dori sa ma ajutati si pe mine cu ceva....
Care este echivalentul pt: menopur, puregon si cetrotide?
Acele medicamente au aceleasi substante active?
Si care sunt diferentele intre ele daca au aceleasi substante active?
O seara buna.
gabriela_tutuianu spune:
nu v-am mai citit de mult si vreau sa va felicit pentru reusite : lorelei , imi aduc aminte cand erai cu emotii si acum mai ai putin pana la intalnirea cu bb
marage felicitari si sa ai o sarcina linistita
carla , stiu ca incepi focurile si iti tin pumnii .
va pup
QUANITA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marie_83 Multumim Ari |
gabriela_tutuianu spune:
eu spun ca e prea devreme pentru simptome . mai asteapta vreo 10 zile si fa un test si apoi vei avea simptome . poate nitel mai devreme .
sa fie cu bb lipicios !
gabriela_tutuianu spune:
fetele care au facut transfer stiu mai bine .
dar nu te grabi si nu te stresa . poarta-te ca si cum esti insarcinata . si vei fi .
marage spune:
Multumesc, Gabriela! Asteptam si de la tine un beta mare!
Quanita, mai ai ceva de asteptat. Chiar daca asteptarea e grea, trebuie sa fi increzatoare.
La mine greturile persista. Peste o sapt merg din nou la echo sa vad ce face Samburel.
QUANITA spune:
citat din mesajul lui marage Multumesc, Gabriela! Asteptam si de la tine un beta mare! Quanita, mai ai ceva de asteptat. Chiar daca asteptarea e grea, trebuie sa fi increzatoare. La mine greturile persista. Peste o sapt merg din nou la echo sa vad ce face Samburel. Aha deci inca este devreme, mai trebuie sa astept,ai avut greturi din prima zi sau dupa o saptamana??? Multumesc de raspuns si iti doresc sa fie samburel bine ,joi ma duc sa fac Beta cat ar trebuii sa fie??? Infertilitate de 7 ani, FIV 1+ICSI reusit dr Vaduva Craiova |
QUANITA spune:
citat din mesajul lui gabriela_tutuianu fetele care au facut transfer stiu mai bine . dar nu te grabi si nu te stresa . poarta-te ca si cum esti insarcinata . si vei fi . Multumesc de incurajare o sa mai astept. "niciodata nu e prea tarziu" |