Fiv la Sibiu (40)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
crismoni spune:
marage felicitari!
in a cata zi ai facut bhcg? ceva sanse de gemeni? repeta la 48 de ore ca sa te linistesti definitiv
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carla_cluj/carla_cluj.jpg)
carla_cluj spune:
Felicitari Marage, sarcina usoara si sa mearga totul bine pana la capat!
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
QUANITA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_cluj Felicitari Marage, sarcina usoara si sa mearga totul bine pana la capat! PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano |
marage spune:
Va multumesc dragele mele si va doresc sa ma urmati cat mai repede!
Crismoni, eu mi-am facut beta in ziua 16 de la ET. Da, cred ca pot fi 2 bebei pt ca dr Vaduva mi-a transferat 2blastocisti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carla_cluj/carla_cluj.jpg)
carla_cluj spune:
Quanita, nu stiu la ce serveste tratamentul, dar ultimul lucru de care ai nevoie inainte de embriotransfer este stresul. Sfatul meu este sa nu-ti faci nici un fel de robleme in legatura cu tratamentul, medicul stie cu siguranta de ce ti l-a dat.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
QUANITA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_cluj Quanita, nu stiu la ce serveste tratamentul, dar ultimul lucru de care ai nevoie inainte de embriotransfer este stresul. Sfatul meu este sa nu-ti faci nici un fel de robleme in legatura cu tratamentul, medicul stie cu siguranta de ce ti l-a dat. ![]() PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano |
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauricea2002/lauricea2002.jpg)
lauricea2002 spune:
Dr Ispasoiu vine marti in Bucuresti. Poate va foloseste informatia. Eu m-am programat la 12:30.
adijo spune:
Quanita femostonul e un hormon ( estradiol), care ajuta la cresterea endometrului. Endometrul e invelisul intern al uterului de care se fxeaza embrionul. Daca endometru nu e suficient de gros si bine dezvoltat embrionul nu se prinde sau, daca se prinde, poate sa nu se dezvolte. cand ai transferul? cu cine? bafta multa!
engi1975 spune:
Marange felicitari....Sa te ajuta Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Mie mi-a venit menstra luni.....