Abia astept sa ma uit deseara la Vocea Romaniei de la Pro TV - mi-a placut deja prima runda...
Voi ce parerea aveti? Va uitati?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Eu ma uit, m-am uitat si la prima editir, ma uit si la X factor. Anul acesta mi se pare mai incitant, imi place de Horia Brenciu cum face el ca sa fure ,,vocile''. Mi-a placut si de pustoaica aia care i-a zis ,,nenea'' Brenciu, a cantat ffffff frumos.
Cea mai interesanta faza e asta, in care juriul sta cu spatele. Asa mi se pare mie.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
oh ce fain ca ati vorbit despre asta!
eu n-am teveu dar ma uit pe net cand si cand la ceva fain, insa nu stiam cand e vocea romaniei.
ma uit si la X factor. Pentru Cheloo.
Vocea Romaniei are voci mai bune insa, voci lucrate, etc. X factor e mai brut, mai din strada, din bucatarie sau de pe unde mai canta pretendentii la titlu.
Horia Brenciu mi-a devenit simpatic in urma emisiunii asteia. Nu-l puteam suferi inainte (ca om, ca artist e surprinzator de bun), mi se parea infantil si histrionic. Inca mi se pare, insa acum il vad ca pe un om sentimental si bun la suflet. Si ii iert toate pacatele si sughiturile exhibitioniste.
Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/
Si eu ma uit. Faza asta cu statul cu spatele e cea mai interesanta. Totusi si fazele urmatoare in care antrenorii isi triaza propriile echipe ma prind.
Si eu...si eu...super concurs!
"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |