Super Baita! (concurs)
Raspunsuri - Pagina 7
tatihappy spune:
Pe parcursul desfasurarii concursului insa acea etapa era incheiata.Daca era sa fie si pt saptamana trecuta acest anunt trebuia facut in cursul saptamanii de concurs.!
HappyMimy spune:
pana la urma cum s`au ales castigatori? k eu nu mai inteleg nimic
dupa like sau dupa voturi?
Anda08 spune:
dragi concurenti, v-a fost explicat de cateva ori, ca se renunta la voturile LIKE (facebook), drept urmare raman doar voturile interne Desprecopii.com, castigatorii fiind alesi dupa acest vot
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
MARI34 spune:
E mai corect asa.dar vreau sa stiu voturile care deja le avem de saptamana trecuta se adauga in continuare cu cele care le vom primi pt saptamina in curs?
Anda08 spune:
MARI34 - si acest lucru a fost specificat in cadrul acestui topic: "se vor scadea in fiecare saptamana voturile perioadelor precedente, in asa fel incat sa avem clasamente saptamanale."
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
MARI34 spune:
Mai am intrebare,m-a votat cineva dar nu mai apare numele celui care m-.a votat,votul e inregistrat odata asa spune ,dar nu apare numele ,de ce?nu se mai afiseaza sau ce se intimpla?mersi
Anda08 spune:
Felicitari castigatorilor:
crysty79
danaemilia
Astept datele pe PM sau mail andraf@desprecopii.com: nume/prenume, adresa/cod postal, nr telefon/adresa mail si user DC.
Felicitari!
O zi frumoasa tuturor!