Help!!! remedii in sustinereaa chimioterapiei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Uite,de exemplu tatei toti medicii i-au recomandat carne de vita pentru ca si noi am vrut sa ii scoatem carnea din alimentatie.Acum ,sincera sa fiu,nu stiu ce sa mai cred.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Uite,de exemplu tatei toti medicii i-au recomandat carne de vita pentru ca si noi am vrut sa ii scoatem carnea din alimentatie.Acum ,sincera sa fiu,nu stiu ce sa mai cred.

Pai adevarul e undeva la mijloc, naturopatii nu incurajeaza consumul de carne macra pentru ca in tesutul muscular/adipos s-ar depozita diverse deseuri(hormoni de toate felurile/antibiotice/toxine). E discutabil cat si cum, dar trecand peste asta, carnea macra nu are valoarea nutritionala a organelor. Adica, ca mananci un kg de linte, mananci un kg de carne macra esti tot pe acolo. Iar dintre toate tipurile de carne macra, carnea de vita e mai sus, puiul cel mai jos. Probabil din perspectiva asta medicii alopati recomanda carnea de vita.
Organele in schimb sunt de 5-6 ori mai bogate nutritional decat carnea macra. Deci, 100 g ficat vitel e echivalentul la 600g piept pui, ca aport nutritional. Cu alte cuvinte, consumand odata pe saptamana ficat vitel face cat ai consuma 5 zile carne macra de pui. Si scapi si de dezavantajul de a baga toti hormonii in tine ceea ce in cazul unui bolnav de cancer sunt cu atat mai bine, de evitat.

Si mai mult de atat, vitaminele si mineralele care abunda in ficat sunt vitamine liposolibile si minerale pe care organismul uman le stocheaza in ficat sub forma depozitelor pentru utilizare ulterioara. Deci, chiar nu e necesar consumul zilnic al acestora.

Ficatul vitel: http://nutritiondata.self.com/facts/beef-products/3469/2
Piept pui: http://nutritiondata.self.com/facts/poultry-products/702/2

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

softurela,na,ca suntem de acord.
iote,exact asta vroiam a scrie.

putin,nu mult, ficat de vitel de lapte,face cat 5-6 kg de carne de vita.
cu feliute de lamaie deasupra, pus pe gratar in prealabil.
pt aport nutritional maxim in cantitate minima mai recomand carnea de prepelita si fuduliile de curcan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

multumesc pentru raspunsuri...nu vrea sa mai manance niciun fel de carne...i-a intrat in cap ca nu ii face bine...abia a reusit mama sa-l convinga sa manace un ou astazi si a mai mancat unul acum 2 zile...
A inceput sa bea suc de sfecla cu morcov, mananca mure, afine, struguri negrii, brocoli, varza spanac, plus suplimentele naturiste pe care le ia...sper sa fie bine marti cand are urmatoarea sedinta de chimio...

MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am citit despre asta recent si am si parerea unei prietene (vindecate de cancer, acum) care spune ca a fost foarte ajutator: http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=fasting-might-boost-chemo

Post negru 3 zile inainte de chimio, 24 ore dupa.
Ideea e ca in timpul postului negru celulele noastre ridica un fel de "scut" de aparare, scut care ajuta mult in a le tine departe de efectele negative ale chimioterapiei. Astfel, chimio are mai putine efecte secundare.

Se fac acum clinical trials asupra procedeului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Am citit despre asta recent si am si parerea unei prietene (vindecate de cancer, acum) care spune ca a fost foarte ajutator: http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=fasting-might-boost-chemo

Post negru 3 zile inainte de chimio, 24 ore dupa.
Ideea e ca in timpul postului negru celulele noastre ridica un fel de "scut" de aparare, scut care ajuta mult in a le tine departe de efectele negative ale chimioterapiei. Astfel, chimio are mai putine efecte secundare.

Se fac acum clinical trials asupra procedeului.

Multumesc! Tot timpul ai fost cu gandul alaturi de mine si iti multumesc pentru asta!

Ne-am gandit de multe ori la varianta postului negru...Am mai auzit exemple ale unor persoane care s-au vindecat fie consumand mai multe zile doar sucuri, fie tinand post negru (dar nu cunosc acele persoane, nu stiu cat sunt de reale povestile lor de viata)...Te rog daca mai alte si informatii de la prietena ta care s-a vindecat sa-mi scrii..

Multuemsc inca o data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cum sunteti Flavia???Te citesc tot timpul cu sufletul la gura si sper ca vei veni intotdeauna cu o veste buna.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Cum sunteti Flavia???Te citesc tot timpul cu sufletul la gura si sper ca vei veni intotdeauna cu o veste buna.Doamne ajuta!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si Raul Gabriel(13.06.2011)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Multumesc Ramona!

Suntem binisor...ieri tata a fost si a facut sedinta de chimio , hemoglobina a crescut la 9,2 ceea ce este bine...
Cu moralul nu sta foarte bine, mai ales dupa ce vine din oncologie e foarte abatut, pare oarecum resemnat

Ma doare sufletul cand ma gandesc ce e in mintea si in sufletul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia maria

Te rog daca mai alte si informatii de la prietena ta care s-a vindecat sa-mi scrii..

Uite aici cateva info suplimentare:

Daca e problema cu engleza, iti mai scriu eu

Mergi la inceput