**Buburuze de 2009 in actiune (36)**
Raspunsuri - Pagina 11
anna-mama spune:
Sorina, sanatate multa, Dumnezeu sa-l ajute sa-si revina rapid! Imi pare tare rau ca se tin necazurile de voi, sper sa se linisteasca toate mai repede. va pup
DanaMi spune:
Sorina, imi pare tare rau ca aveti asa probleme, trebuie sa fii tare si sa speri ca totul va fi bine, eu stiu foarte bine cum e si nu pot decat sa te sustin moral si sa ma rog pt voi. Multa sanatate!
eumada spune:
Sorina,sa va ajute dumnezeu...poate va incearca si pana la urma totu;l va fi bine.Curaj si multa putere.
SoriLea spune:
Va multumesc mult pt incurajari si gandurile bune.
Tatal meu a iesit azi de la terapie intensiva (l-a dat la salon) si e mai bn. Aseara mama n-a fost lasata sa stea cu el si am stat toata noaptea cu gandul la el ca nu stiam ce se intampla.
Dimineata la 7 am mers cu mama la spital si l-am gasit linistit si dormind. Am rasuflat usurate. Greul trecuse. Acum e inca pe perfuzabile, dar putem spune ca e ok.
Va multumesc inca odata
anna-mama spune:
Neata,
Poftiti la
Sorina, ma buur tare de vesti! Doamne ajuta in continuare!
O sptamana frumoasa!
DanaMi spune:
Neatza,
Ana... Multumim pt cafea
Sorina... Ma bucur pt vestile bune, Razvan cum mai e?
Bia a reusit sa raceasca destul de rau, azinoapte pe la 2 am bagat aerosoli si i-am scos mucisorii cu aspiratorul ca nu mai putea sa respire si ii venea sa vomiteiar febra nu i-a scazut decat cu supozitor, sper sa nu o ia si Raducu.
SoriLea spune:
Salutare
Pana azi dimineata Razvan a fost ok. De dimineta are febra. crescut usor, iar la ora 17 avea 39 Acum la o ora dupa nurofen a scazut. O urmarim sa-i vedem evolutia.
Tatal, de dimineata i-au pus sonda ca nu mai urina . Il vor tine cu ea vreo 2-3zile si face inca perfuzii.
Speram si noi ca intr-o zi se vor termina toate aceste necazuri si nu vom mai fi atat de incercati
madyrizi spune:
buna seara,
doar doo vorbe sa va spun ... ca ma apuc de gatiti. am sarit in week-end peste asemenea "placere", asa ca ma distrez azi.
dana, si mihaita e racit asa ca stam acasa. am sunat la gradi si am anuntat azi ca tuseste si ii curge nasul, asa ca chiulim motivat .
sorina, ma bucur mult ca e mai bine. sanatate multa!
gata, ma duc la gatit .
DanaMi spune:
Sorina... Cred ca asa o s-o tineri tot sezonul. Sanatate tuturor!
Mady... Acum am terminat si eu cu mancarurile, mie macar imi place sa gatesc, in schimb la curatenie si calcat.... Imi vine sa-mi dau palme singura sanatate lui Mihaita, eu am uitat sa sun la gradi sa anunt, o sa sun maine.
Restul fetelor, nu mai vreti sa spuneti nimic?