**Buburuze de 2009 in actiune (36)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sorina, sanatate multa, Dumnezeu sa-l ajute sa-si revina rapid! Imi pare tare rau ca se tin necazurile de voi, sper sa se linisteasca toate mai repede. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Sorina, imi pare tare rau ca aveti asa probleme, trebuie sa fii tare si sa speri ca totul va fi bine, eu stiu foarte bine cum e si nu pot decat sa te sustin moral si sa ma rog pt voi. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sorina,sa va ajute dumnezeu...poate va incearca si pana la urma totu;l va fi bine.Curaj si multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Va multumesc mult pt incurajari si gandurile bune.
Tatal meu a iesit azi de la terapie intensiva (l-a dat la salon) si e mai bn. Aseara mama n-a fost lasata sa stea cu el si am stat toata noaptea cu gandul la el ca nu stiam ce se intampla.
Dimineata la 7 am mers cu mama la spital si l-am gasit linistit si dormind. Am rasuflat usurate. Greul trecuse. Acum e inca pe perfuzabile, dar putem spune ca e ok.

Va multumesc inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Sori...putere in continuare. Sa vii cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Poftiti la

Sorina, ma buur tare de vesti! Doamne ajuta in continuare!

O sptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Neatza,

Ana... Multumim pt cafea

Sorina... Ma bucur pt vestile bune, Razvan cum mai e?

Bia a reusit sa raceasca destul de rau, azinoapte pe la 2 am bagat aerosoli si i-am scos mucisorii cu aspiratorul ca nu mai putea sa respire si ii venea sa vomiteiar febra nu i-a scazut decat cu supozitor, sper sa nu o ia si Raducu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare

Pana azi dimineata Razvan a fost ok. De dimineta are febra. crescut usor, iar la ora 17 avea 39 Acum la o ora dupa nurofen a scazut. O urmarim sa-i vedem evolutia.

Tatal, de dimineata i-au pus sonda ca nu mai urina . Il vor tine cu ea vreo 2-3zile si face inca perfuzii.

Speram si noi ca intr-o zi se vor termina toate aceste necazuri si nu vom mai fi atat de incercati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna seara,

doar doo vorbe sa va spun ... ca ma apuc de gatiti. am sarit in week-end peste asemenea "placere", asa ca ma distrez azi.

dana, si mihaita e racit asa ca stam acasa. am sunat la gradi si am anuntat azi ca tuseste si ii curge nasul, asa ca chiulim motivat .

sorina, ma bucur mult ca e mai bine. sanatate multa!

gata, ma duc la gatit .

Mergi la inceput

Sorina... Cred ca asa o s-o tineri tot sezonul. Sanatate tuturor!

Mady... Acum am terminat si eu cu mancarurile, mie macar imi place sa gatesc, in schimb la curatenie si calcat.... Imi vine sa-mi dau palme singura sanatate lui Mihaita, eu am uitat sa sun la gradi sa anunt, o sa sun maine.

Restul fetelor, nu mai vreti sa spuneti nimic?

Mergi la inceput