Ce sa aleg?
Buna.
Facem o cumparatura in rate de la Altex, rate fixe blablabla, pe o perioada de 12 luni. Pe langa asta, am hotarat cu tatal copilului sa-i cumparam si un cadou pt. Mos Craciun (sau Nicolae, nu stim inca).
Intrebarea este:
WII?
XBOX KINECT?
PS 3?
Va rog frumos, am nevoie repede de date tehnice, ce face una, ce nu face cealalta, chestii pe intelesul meu.
As avea nevoie de sfaturi PRACTICE, de ce una si nu cealalta, raport pret-calitate (adica performante, in cazul asta). Care au fost critetiile pt. care ati facut alegerea "X"?
Ma simt depasita de situatie, copilul isi doreste XBOX... grea alegere.
Multumesc frumos.
Raspunsuri
roxanaz spune:
Cristina, mai e subiect si aici, intreba Daria la fel: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174769
edit ca sa zic ca si acolo se zice ca XBox e cel mai ok
Roxana
ingridnen spune:
cumpara ce vrea copilul , altfel va fi nemultumit...vorbesc din experienta....
Ingrid si Cristi 9 ani
andacos spune:
Xbox kinect!!!!!
E cel mai avansat dintre cele trei!
Va trebui sa iei in consideratzie si costul jocurilor!
Dana
Denisam spune:
Eu zic wii- ma bazez pe ce vad la Emma si pe faptul ca va cunosc- plus ca wii are jocuri accesibile care te -ar antrena si pe tine!
lavi02 spune:
Fetele mele au primit de Craciun XBOX-kinect, a fost alegerea sotului care a zis ca e cel mai misto. I-am intrebat si pe colegii de birou care au zis la fel.
Fetele sunt f incantate, mai ales cea mare (are 10 ani si jumatate, a doua are aproape 7).. Dintre jocuri cel mai mult se joaca cu unul care te invata sa dansezi si cu unul in care te plimbi virtual prin Disneyland, dar cel cu dansul e cel mai cel. Mai au si un joc cu animale, nu l-am prea vazut folosit decat la inceput. Intr-adevar costa si jocurile ceva.
Dar eu nu as face rate pentru asa , acum fiecare isi stie socotelile.
adelamaria spune:
XBox Kinect. Dar ai nevoie de o distanta minima intre locaul in care e pus si locul in care stai ca sa joci. Si de obicei distanta asta minima nu se potriveste la toate camerele de apartament (de bloc). Daca nu ai aceasta distanta minima (care nu stiu cat e), atunci nu te poti juca, nu functioneaza. Stiu pt ca sotul isi doreste, dar ar trebui sa re-amenajam toata sufrageria ca sa-l poata folosi :) Mai cere informatii de la cei mai priceputi decat mine, poate te lamuresti. Sa nu va treziti ca dati banii degeaba.
asteryaro spune:
Multumesc frumos pt. raspunsuri, stiam eu ca s-a mai discutat, insa azi n-am mai avut rabdare sa caut. Trebuie sa iau o hotarare destul de rapid.
Deci XBox kinect...
Mai sap...
michelle-usa spune:
eu nu as face rate pt o jucarie...plus ca si jocurile costa destul de mult.
mai tine cont ca mult timp de jucat nu va avea o data ce va incepe scoala.
daca ar fi sa aleg intre cele 3 as alege xbox-ul...am inteles ca anul asta va apare sau a aparut recent o varianta mai buna..diferita de cele mai vechi...scuze nu stiu info dar e ce am auzit la sot.
si noi cred ca ii vom lua un xbox pt craciun, dar fara rate.
michelle
blackgirl0 spune:
Habar nu am despre ce anume se vb pe aici (ma mult ca sigur ca in 1-2 ani va tb sa stiu si eu ), insa ca un off topic, m-am uitat de curiozitate la preturile afisate pt XBOX si mi s-au parut imense (1200-1900 ron), aproximativ 400 euro. Io nu mi-as permite decat in rate in mod sigur (asta ca se tot amintea ca jucaria nu merita ratele).