Cum scap de gandaci?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Regentul nu se mai fabrica de cativa ani. Ce se gaseste acum pe piata, cu acelasi nume, sunt facaturi. Inlocuitorul Regentului, se numeste Regesc, dar nu e la fel de bun.

Si eu am o problema cu gandacii. Am incercat cam tot ce este pe piata, si nimic. daca nu se mobilizeaza si vecinii, degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Continuare:

Am facut joi dimineata dezinsectia; cand am ajuns in casa seara erau o multime de gandaci bebelusi cu burtile in sus, majoritatea in camera copilului. Am aspirat/sters bine pe jos cu apa si clor, pana acum nu am mai vazut nicio ganganie. Este adevarat ca i-am rugat pe mesteri sa dea cu solutie si pe scara, in fata usii si pe usa de la intrare. Intre timp, am mai vb si cu vecinii, ramane sa dam cu Vermorel in beci, cost 50 ron/apartament. Si oricum am (inca) santier in casa, schimb parchet in sufragerie (sper sa nu am surprize) si m-am decis sa schimb complet toate usile din casa (ma ingrozeste numai gandul ca in usi pot sa fie gandaci).

Eu chiar sper sa scap de gandaci cu toate aceste lucrari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Despre ce gandaci vorbim? De instalatie (d'aia negri), sau din cei rosii de bucatarie?
Eu ma lupt cu aia de bucatarie. Slava Domnului nu ii gasesc decat in bucatarie, dar nu mai pot !!!
Am dat cu tot ce e pe piata: regesc, nu stiu ce alte fiole cu o substanta alba, le-am combinat in fel si chip, dupa cum am primit instructiuni.
N-au nici o treaba, se plimba veseli, exact pe unde dau cu substanta.
Ce sa mai fac?
Da, am si eu niste babe obosite in bloc, si imputite pe deasupra, care zic ca n-au. Sa fim seriosi...la ce armata am eu, e clar ca blocul e plin.
Cum e cu dezinsectia blocului? Vin daca ii chem eu, sa e nevoie sa-i cheme administratorul. Daca e vorba de bani, astia nu vor .
Acid boricul o fi bun pt astia de bucatarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu m-am mutat din cauza gandacilor. am dus lupte cu ei un an de zile si degeaba. cei de la dezinsectie mi-au zis pana la urma ca degaba tot vin, pt ca nimeni altcineva nu vrea. aveam si eu acelasi regiment de babe care nu vedeau picior de gandac, desigur.

erau peste tot, in tocarie, afara, intrau pe sub usa, prin WC, pe sub prag, ii vedeam colcaind pe usa de la intrare (mai stateam si intre ghena si subsol, minunat), fugind repede cand aprindeam lumina.....groaznic.

eu am scapat de gandaci mutandu-ma. posibil sa nu fi luptat suficient, dar dupa 3 ani am renuntat si am plecat.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BLACKGIRL incearca si cu K-Othrine, gasesti la magazinele care vand produse agricole (pe str. Mihai Viteazul, spre exemplu, ca esti din Brasov).
Sunt fiole care se dizolva in apa, si stropesti prin toate colturile, marginile casei. Nu speli pe jos cel putin 48 ore, ca sa-si faca efectul. Repeti operatiunea peste o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Sti ..imi amintesc ca la un mom dat huleai apartamentele din blocurile noi...si ne ziceai ce afacere buna e sa iei un apartament intr-un bloc vechi!

Gandacii, furnicile, mucegaiul..astea ne-au alungat pe noi dintr-un apartament vechi!
Sa vezi cand icep sa cedeze tevile....desi zici ca deja ai fost inundata!

Noroc ca noi nu apucasem sa bagam prea multi bani in apartament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ligia, asa-i. Nici macar gandacii nu ma fac sa zic ce afacere buna ar fi fost un apartament intr-un bloc nou. Sau cel putin nu inca. Insa depinde si de blocul nou. Sigur insa nu m-as muta in Avantgarden 3, de restul nu stiu.

Usile vechi erau curate, fara gandacei (vb de cei negri, de instalatie). Sub parchetul vechi nu am gasit nimic. Dupa 2 saptamani de la dezinsectie suntem gandaci free. Io sunt optimista, sper/cred ca nu vom locui o vesnicie aici.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

cu putina rabdare ...poate va mutati in avangarden 4
(asha am auzit ca ..de la anul porneste avantgarden 4)

Bine ca ati scapat de gandaci!

Mergi la inceput