Sezatoarea canadiana (220)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Georgia, in Toronto e Scoala Romaneasca. Ai mai jos link-ul:
http://www.scoalaromaneasca.ca/

Sarbatori Fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Nu chiar a disparut, dar eu cred ca se prefera fb pt. ca e in cerc restrans si nu e public, insa exista si reversul medaliei, cand ai impresia ca esti intre prieteni, dar sunt unii care te asteapta la cotitura sa-ti tranteasca cate una.
Hai ca vin sarbatorile, sa uitam si sa iertam, sa daruim si sa primim.
SARBATORI FERICITE la toata lumea si in special la copiii cuminti.
Carmençita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Sarbatori fericite tuturor!
Un An nou cat mai frumos si plin de bucurii.

Mihaela






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anne45

Buna seara fetelor,

Scuzati-ma ca dau buzna din nou pe la voi . Acum ceva timp vroiam ceva informatii despre pasii pentru emigrare in Canada -m-am testat online si am primit raspuns favorabil acum urmeaza sa depun toate documentele . Din pacate temerile mele sunt destul de fondate ...

Poate ma puteti ajuta cu o informatie , cele care au apelat la serviciile unui mediant -va spune ceva numele Vandervennen Lehrer ?societate care se ocupa cu asigurarea vizei pentru emigrare Canada.
Credeti ca este mai sigur sa fac eu singura demersurile sau sa apelez la serviciile unei firme specializate si asa sa scutesc timp , bani si nervi ?
Poate ma ajuati cu o parere si sper ca nu v-am deranjat .

Va doresc Craciun fericit alaturi de cei dragi voua si un An Nou plin de prosperitate !!



mami de Giuliano


https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/17Maggio2012FotoOlmedo



Un An nou mai bun sa ai!:)
Nu merita sa investesti in ajutorul acetei persoane, poti singura sa-ti aduni actele si sa le depui la dosarul de emigrare. Sunt cateva site-uri utile, incerc sa-ti trimit PM.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Doamnele mele dragi,

imi pare rau ca s-a asternut linistea la sezatoare, eu ce -i drept nu mai sunt activa nici aici, nici pe FB...insa am intrat sa va spun Sarbatori fericite si un an nou cu bucurii, sanatate si fericire!
tot ce va doriti sa se indeplineasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ladies, va urez un 2013 asa cum vi-l doriti. Copii sanatosi, soti iubitori (sint asaaaa, de delicata, nu? Ca m-am pornit sa scriu alt cuvint si pe urma am zis ca avem copii, sa fim decenti, alors! :) ) joburi usoare, bani multi! Restul, se rezolva! LOL

Vreau sa va mai spun ca mi-e dor de zilele in care intram aici si gaseam mesaje si povesti din vietile noastre si aveam timp sa raspundem, sa ridem impreuna, sa facem bancuri, sa planuim intilniri, sa ne certam, sa partajam experiente.
Citeodata mai citesc pe la Pinguini si-mi aduc aminte ce faina era Sezatoarea acum citiva ani. Si ma gindesc ca daca n-ar fi fost asa, mi-e mi-ar fi lipsit din "asortismentul" de prietene citeva pe care aici mi le-am facut si ce mare pacat ar fi fost sa nu le cunosc.

Anyways, cum noi, "garda veche", ca sa zic asa, nu dam semne ca vom relua de unde am ramas, ma gindeam ca fetele noi, pe forum sau in Canada, ar putea sa "preia stafeta", sa inceapa, ca si noi, de aici. Sa-si faca prieteni, sa vorbeasca, sa impartaseasca experiente si trairi. E doar o idee, poate cineva o valorifica... (Noi, cred, o sa chibitam de pe margine, daca ne dati voie, pentru ca mie, personal, mi-ar place sa reinodam firul :)

La multi ani, Ladies, un an cu sanatate va doresc!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La multi ani 2013!
Va urez in primul rind sanatate, apoi restul vor veni de la sine: bucurii, impliniri, realizari pe toate planurile, iubire si pace-n suflet!
Va imbratisez pe toate si sa ne vedem cu bine in noul an!









Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La Multi Ani, fetelor!!
Sa avem un 2013 numai cu bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaNews spune:

La Multi Ani in 2013 !!!!

Si eu doar ce am descoperit subiectul "pinguinilor" acum cateva zile si am avut asa un sentiment de "déjà-lu".

Eu intru aici in mod regulat, daca se scrie raspund, dar nu mai scriu sa ma citesc doar eu :)

Eu nu sunt din vechea garda dar nici din cea noua, sunt asa intre garzi cumva :), dar nu conteaza asta, am chef sa scriu nimicuri si sa citesc nimicuri, so I`m in

Primul nimic-intrebare: stie cineva daca gasesc undeva apret ?
Caut o forma de apret pentru cearceafuri, am luat unele de la Ikea, seamana cu alea ale bunicii brodate pe margini si nu stiu de ce vreau sa le simt asa scrobite cand le pun pe pat.
Eu pentru camasi folosesc un spray care il pulverizez inainte de calcat, dar nu asta caut pentru cearceafuri.
Stiu ca bunica-mea facea un fel de amestec cu faina, in casa cu care apreta, dar mi-e frica sa nu stric masina de spalat, a incercat cineva ?

Spor la scris in Anoul Nou si daca nu o fi la scris sa aveti spor la restul !

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani! Si fie ca anul care a inceput sa fie pentru toti un an bun, cu sanatate, voie buna si liniste in suflete si in case!

Recunosc ca nu am intrat de multa vreme pe la Sezatoare, au fost perioade cind nu am intrat nici pe forum. Insa am citit mesajul Simonei si mi-am dat seama ca nu simt departe de ce simte ea. Nu stiu daca asa a fost sa fie, insa sigur ca prietene bune sau doar prietene, oameni cu care imi place sa discut, sa le mai spun una-alta despre noi, sa aflu una-alta despre ei, despre ce au mai facut, cum le cresc copiii, cum si-au aranjat casele, unde isi mai petrec vacantele... am gasit si aici, pe Sezatoare... sau, cum spunea Simona, de aici a inceput.

Si le doresc si eu celor noi sa vina aici, daca nu au alt loc de intilneala, caci nu are cum sa le fie rau totusi pina la coada.

DianaNews, si eu stiu apretul facut acasa, cu apa si cu faina, insa nu cred ca merge in masina de spalat. Insa ai putea sa le pui in solutia rezultata si usca pur si simplu, separat, fara sa le mai treci prin masina. Si apoi le umezesti si le calci asa cum le calcau bunicile (ce dor mi-ai facut de lucruri apretate, toata copilaria mi-a fost plina de ele). Nu am vazut aici in afara de spray-ul folosit si de tine.

Mergi la inceput