Ajutati-ma sa o ajut pe Andreea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

of Doamne ce vesti minunate. Am fost fericita sa citesc mesajul tau Lix. Stiu ca suna a automatism dar ... daca mai multi romani ar fi ca tine ... totul ar fi diferit in tara noastra.

Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Ma bucur din tot sufletul ca Andreea e bine. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Dumnezeu sa-i dea sanatate micutei si voua celor care ati fost sufleteste alaturi de ea si parintii ei. Ma bucur ca am citit si vestile bune de la sfarsit, pentru ca incepusem sa plang ca nebuna. Nimeni nu merita asa ceva, dar un copilas de 4 ani...
Sa auzim numai de bine!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Of...am sa ma rog ca micutza sa se faca bine cat mai repede!!!Sanatate ei si voua,parinti cu suflet!!!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ma bucur mult ca Andreea este mai bine! Multa, multa sanatate! Si asteptam vesti in continuare.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Dragele mele,
Sunteti minunate si nu stiu cum sa va multumesc. Ceea ce faceti voi este adevarata omenie.
Fetita, cum v-a spus si Lix nu a mai vomitat ieri. Mamica a inceput sa-si revina psihic si vreau sa va spun ca asta s-a intamplat si datorita faptului ca i-am povestit despre eforturile pe care le fac prietenele mele pentru a o ajuta - pe ea si pe Andreea. Asa mi-a spus la telefon: am reusit sa-i insuflu increderea ca nu sunt singure pe lume. Si cum starea mamicii se transfera si la copil, sunt sigura ca si acest lucru a contribuit la faptul ca Andreea se simte mai bine.
Nu stiu cui sa-i multumesc mai intai. Mirela a spus ca, daca mai multi oameni ar fi ca Lix ar fi altfel si in Ro. Eu vreau sa spun ca am primit o multime de mesaje si de la alte mamici. Deci, va multumesc din tot sufletul meu de mama la fiecare in parte si tuturor la un loc.
Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Vai cit de mult ma bucur ca fetita se simte mai bine.Multa sanatate si multa putera parintilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Ce oameni minunati sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

Ieri eram disperata..si am trimis mesajul la toti prieteni doar,doar cunoaste cineva pe doctorul Basca...,aseara m-am rugat pt Andreea, iar astazi abea asteptam sa ajung la servici sa vad cum se simte.
Mi-au dat lacrimile de bucurie
Multa,multa sanatate Andreei,si voua tuturor!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

E minunat, ma bucur atat de mult ca fetita este mai bine! Sunteti nemaipomenite fetelor! Multa sanatate Andreei si multa putere mamicii.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput